STA Ce ti objasnit...Tako ih Predsjednik tretira...Ko djecuRollingPaper je napisao/la:"ee oni misle neko dete da ga yebu u mozak yebo te."stadiontusanj je napisao/la:++++++++solinas je napisao/la:Ma nije za Koleta nego ofira se covjek izjavljuje gluposti a igraci idu ko na traci.
Prica jedno a stvarnost je drugo...
Spominju evropu a nas pojacavaju neafirmisani juniori.
Pa jucer mi Suba govori "da sam znao nebi ostao pa yebo te bog brate ee oni misle neko dete da ga yebu u mozak yebo te."
Ja zelim da grijesim i da bogda me svi ovdje popljuvali nama je na ljeto gutavo skroz.
Necu vise takvu Slobodu i gotovo dabogda poginuli i faraon i macak yebem im mater seljacku
da kazu stanje je takvo i takvo niko im a ne bi reko,nego prave se glupani obecavaju sve najbolje a ne bi halilli smolija za Slobodu.
Solinas ti si jedan od rijetkih koji pokusava nesto promijeniti al ostali smo pi**e uzalud svee. Lp
Mozes ovo objasnit brate
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sve lose sto se desi klubu je kriv Gasmin Mamovic i njegovi skupstinari, pa onda tek nakon njih ostali.
evo ja imam firmu i mogu se baviti gradzevinom imam i gradzevinskog inzinjera a zaposliti cu i arhitektu, vec imam 3 uposlenika, Ako mi grad da zemljiste od 3 miliona ja cu sigurno uloziti milion u slobodu kad prodam dio jer cu odmah to pretvoriti u dvije parcele. i @staragarda staviti u upravu da im j.e.b.e majke. e sad posto vise volim smotati nego raditi trebao bi mi grad i prodati zgradu koju cu ja tu napraviti da ne propadnem ko ova na senjaku sto jos nije zavrsena.
E ovo su ukratko nasi upravni odbori zadnjih 10 godina. Malo dodaj malo oduzmi tu je to negdje .
E ovo su ukratko nasi upravni odbori zadnjih 10 godina. Malo dodaj malo oduzmi tu je to negdje .
& $ ?
Mi prvo nemamo definisan nacin kako se ulazi u skupstinu. Znaci taj clan statuta je bogu plakat.
Clanovi kluba samo a mi clanova nemamo.
Paradoks.
I sta dalje pricati i pisati...
Svaka cast svakom onom djetetu sto potpisa za nas....
Clanovi UO moraju novac ulagati bespovratno pa bilo to i 10 maraka.ZABRANITI POZAJMICE
Ako su nesposobni neka odstupe..
Grad ako ovom kolektivu nemoze podariti trofeje i vrh neka mjenja statut i trazi investitora.
Pinoglavi
Da ti odgovorim zaboravio sam.
Kada bi se uradili stvari koje pisem vec mjesecima,to je uredjen klub znaci,plodno tlo kako za investitora tako i sponzora..
Nas takvi odbijaju jer se nezna ko pije a ko placa,oko bilo cega u klubu.....Eto toliko a vi nastavite kao da se nista ne desava...
Uzivacemo u par pobjeda mozda na proljece mozda trehnut pitare baciti drkicu pa na ljeto se cujemo momci...
Clanovi kluba samo a mi clanova nemamo.
Paradoks.
I sta dalje pricati i pisati...
Svaka cast svakom onom djetetu sto potpisa za nas....
Clanovi UO moraju novac ulagati bespovratno pa bilo to i 10 maraka.ZABRANITI POZAJMICE
Ako su nesposobni neka odstupe..
Grad ako ovom kolektivu nemoze podariti trofeje i vrh neka mjenja statut i trazi investitora.
Pinoglavi
Kada bi se uradili stvari koje pisem vec mjesecima,to je uredjen klub znaci,plodno tlo kako za investitora tako i sponzora..
Nas takvi odbijaju jer se nezna ko pije a ko placa,oko bilo cega u klubu.....Eto toliko a vi nastavite kao da se nista ne desava...
Uzivacemo u par pobjeda mozda na proljece mozda trehnut pitare baciti drkicu pa na ljeto se cujemo momci...
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Klasikaklma1 je napisao/la:evo ja imam firmu i mogu se baviti gradzevinom imam i gradzevinskog inzinjera a zaposliti cu i arhitektu, vec imam 3 uposlenika, Ako mi grad da zemljiste od 3 miliona ja cu sigurno uloziti milion u slobodu kad prodam dio jer cu odmah to pretvoriti u dvije parcele. i @staragarda staviti u upravu da im j.e.b.e majke. e sad posto vise volim smotati nego raditi trebao bi mi grad i prodati zgradu koju cu ja tu napraviti da ne propadnem ko ova na senjaku sto jos nije zavrsena.
pa zar ne vidis da sam i te sto ih spominjes ddodao u tekst. To si ti ovi boldirani.staragarda je napisao/la:Klasikaklma1 je napisao/la:evo ja imam firmu i mogu se baviti gradzevinom imam i gradzevinskog inzinjera a zaposliti cu i arhitektu, vec imam 3 uposlenika, Ako mi grad da zemljiste od 3 miliona ja cu sigurno uloziti milion u slobodu kad prodam dio jer cu odmah to pretvoriti u dvije parcele. i @staragarda staviti u upravu da im j.e.b.e majke. e sad posto vise volim smotati nego raditi trebao bi mi grad i prodati zgradu koju cu ja tu napraviti da ne propadnem ko ova na senjaku sto jos nije zavrsena.
E ovo su ukratko nasi upravni odbori zadnjih 10 godina. Malo dodaj malo oduzmi tu je to negdje ..... Umiksaj tu i lokalne krimose da drze buntovnike pod kontrolom
Zadnja izmjena: klma1, dana/u 04 feb 2017, 01:40, ukupno mijenjano 1 put.
& $ ?
Pa ovdje je clan skupstine koji je kaze predlagao amandmane, Predlozio bi on i to sto ti pricas ali mu nije dao Jasmin,solinas je napisao/la:Mi prvo nemamo definisan nacin kako se ulazi u skupstinu. Znaci taj clan statuta je bogu plakat.
...
Ustvari nije to ni do jasmina nego do mrene na ocima, sustigle ga godine, pa nije ni vdio kad je predlago amandmane da nema definisano kako se postaje clan, kolika je clanarina, do kada se mora platiti i pod kojim uvjetima prestaje clanstvo. Ali voli covjek biti u skupstini, ne zna sta vise voli skupstinu ili Slobodu
& $ ?
Prvo se skupstini ponudi plan. .....pa ga ona prouci prije glasanja.klma1 je napisao/la:Pa ovdje je clan skupstine koji je kaze predlagao amandmane, Predlozio bi on i to sto ti pricas ali mu nije dao Jasmin,solinas je napisao/la:Mi prvo nemamo definisan nacin kako se ulazi u skupstinu. Znaci taj clan statuta je bogu plakat.
...
Ustvari nije to ni do jasmina nego do mrene na ocima, sustigle ga godine, pa nije ni vdio kad je predlago amandmane da nema definisano kako se postaje clan, kolika je clanarina, do kada se mora platiti i pod kojim uvjetima prestaje clanstvo. Ali voli covjek biti u skupstini, ne zna sta vise voli skupstinu ili Slobodu
Pa navedes. ..ja taj i taj. ...ulozicu toliko i toliko.....
Ma nerviram se dzaba pisali smo sto puta.
Ne dao im bog da mene opici kakvo loto pa to bi cirkus bio....ja bi im haos napravio....
O svom trosku platio revizorsku kucu,i advokatsku firmu i bataljon advokata sve iznio u javnost....da im tada vidim lice....
Zadnja izmjena: solinas, dana/u 04 feb 2017, 01:48, ukupno mijenjano 1 put.
Ja se slazem s tobom u tim stvarima i to sto pises bi bilo odlicno i volio bi da se sto prije to uradi. Al' ne kontas da ti pisem da to nije magicni stapic za rijesenje problema. Slazem se i da bi bili dosta primamljiviji sponzorima pa i investitorima. Vec sam objasnio stvar oko sponzora u prethodnim postovima. Naveo sam ti primjer Željezničara prošle sezone, dakle svi preduslovi da se lijepe sponzori na njih i sta, koga su dobili...solinas je napisao/la: Pinoglavi
I ne slazem se da je samo to uredjen klub, i klub sa ovim statutom je uredjen (naravno ovo je losija opcija od eventualnih statuta) ako je klub bez dugova. Boli sponzore qurac kako se u skupstinu ulazi, pitaju jel' imas rezultate, koja je posjeta, koja je baza navijaca (sto bi se moglo prikazati clanskim) i na kraju dobra volja da budu sponzori, to je glavno.
Nema BiH kapacitet da sponzori ozbiljnije nose 6 klubova bivše države + Zrinjski i ŠB. Svi koji žele biti sponzori da se skupe i ulažu u 1 klub, taj klub opet ne bi ni do lige europe dobacio, mozda i bi ali jedva. Jedino neka jaka veza pa da ti dolaze sponzori iz inostranstva. Članske i skupština ti dodje na 500k i moraš roditi ostale pare a to su ti Europa i prodaja igrača.
Prvo pretkolo Europa lige i prodaja jednog igrača za 250k€ ti donose 1mil.KM. A da se ovo dvoje ostvari ne treba se biti posebno talentovan. Naravno ovo dvoje uz to sto ti pises je najbolja opcija.
Dobra stvar je ako promjenimo statut ali nista se ozbiljnije nece desiti, ne ono sto vi ocekujete ovdje.
Nad tobom sunce najljepše sja
Pa nije mag stapic i nece se odma nista desiti...mozda bude na momenat i gore ali znacemo imamo 200 000 i uceraj mu.Toliki je budzet i kapak. Ispali. ..okpinoglavi je napisao/la:Ja se slazem s tobom u tim stvarima i to sto pises bi bilo odlicno i volio bi da se sto prije to uradi. Al' ne kontas da ti pisem da to nije magicni stapic za rijesenje problema. Slazem se i da bi bili dosta primamljiviji sponzorima pa i investitorima. Vec sam objasnio stvar oko sponzora u prethodnim postovima. Naveo sam ti primjer Željezničara prošle sezone, dakle svi preduslovi da se lijepe sponzori na njih i sta, koga su dobili...solinas je napisao/la: Pinoglavi
I ne slazem se da je samo to uredjen klub, i klub sa ovim statutom je uredjen (naravno ovo je losija opcija od eventualnih statuta) ako je klub bez dugova. Boli sponzore qurac kako se u skupstinu ulazi, pitaju jel' imas rezultate, koja je posjeta, koja je baza navijaca (sto bi se moglo prikazati clanskim) i na kraju dobra volja da budu sponzori, to je glavno.
Nema BiH kapacitet da sponzori ozbiljnije nose 6 klubova bivše države + Zrinjski i ŠB. Svi koji žele biti sponzori da se skupe i ulažu u 1 klub, taj klub opet ne bi ni do lige europe dobacio, mozda i bi ali jedva. Jedino neka jaka veza pa da ti dolaze sponzori iz inostranstva. Članske i skupština ti dodje na 500k i moraš roditi ostale pare a to su ti Europa i prodaja igrača.
Prvo pretkolo Europa lige i prodaja jednog igrača za 250k€ ti donose 1mil.KM. A da se ovo dvoje ostvari ne treba se biti posebno talentovan. Naravno ovo dvoje uz to sto ti pises je najbolja opcija.
Dobra stvar je ako promjenimo statut ali nista se ozbiljnije nece desiti, ne ono sto vi ocekujete ovdje.
Samo kazem ovakvo stanje je kriminalno tlo.
Brate yebo ti meni sve ako se Senco ne javi kroz neko vrijeme trazeci stotine hiljada nekih pozajmica......
Stanje u omladinskom je takvo da oni u svakom momentu mogu oformiti seniorski tim i papa.
Previse haosa...neuredjenosti....
Pa njima legnu pare oni mogu i zadrzati ih na racunu..pravno potpuno drugi klub.....ono wtf. ..
Hajde bice bolje jbg
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Slomit cu te,da znasklma1 je napisao/la:pa zar ne vidis da sam i te sto ih spominjes ddodao u tekst. To si ti ovi boldirani.staragarda je napisao/la:Klasikaklma1 je napisao/la:evo ja imam firmu i mogu se baviti gradzevinom imam i gradzevinskog inzinjera a zaposliti cu i arhitektu, vec imam 3 uposlenika, Ako mi grad da zemljiste od 3 miliona ja cu sigurno uloziti milion u slobodu kad prodam dio jer cu odmah to pretvoriti u dvije parcele. i @staragarda staviti u upravu da im j.e.b.e majke. e sad posto vise volim smotati nego raditi trebao bi mi grad i prodati zgradu koju cu ja tu napraviti da ne propadnem ko ova na senjaku sto jos nije zavrsena.
E ovo su ukratko nasi upravni odbori zadnjih 10 godina. Malo dodaj malo oduzmi tu je to negdje ..... Umiksaj tu i lokalne krimose da drze buntovnike pod kontrolom
![]()
![]()
![]()
Zadnja izmjena: staragarda, dana/u 04 feb 2017, 09:38, ukupno mijenjano 1 put.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Jel' raspisana potjernica za Koletom....Ako je Interpolova imam info da bjezi za Tursku
.... Macak, reaguj
Uopste se ne nasladzujem suljo,to sto sad gube Arbitraze,i sto su prije gubili nismo krivu ni ja ni ti,krivi su ljudi koji su vodili klub i koji vode!Evo ponovo sad imamo istu pricu,fol pojacanja,borba za Evropu,a kad stignu naplate Arbitraza,tad ce biti nismo mi krivi!To sve se mora platit Suljo!Pogledaj prinjer Zrinjskog,bez pompe,ljudi raskidaju ugovore ali Sporazumno sa igracem,a ne Arbitrazom!Sve to je mogla i Sloboda uradit,samo uzet citat Pravilnik i rjesavat bez problema svakog igraca!A znas zasto su potpisivali amater.ugovore?!Zato da bi izbjegli placanje obaveza i poreza!Na profi ugovor moras platit suljo poreze,pio,zdrav.osig.a na amater.ugovor nista!Koji to igrac bi volio vise amater.nego profi ugovor?!Problem je u losem vodzenju kluba,i ljudima koji ne poznaju propise a vode politiku kluba!To niko nece da kaze,ko je pravi krivac,vlasnik kluba je GRAD,i on je godinama gledao kako se klub urusava i lose vodi,i nista nije poduzeo!Apsurd je placat pripreme u Antaliji oko 60.000km,a dugovat igracima,a znajuci da ce stici to sve na naplatu!To je privremeno zamazivanje ociju javnosti i navijacima!Volio bi da sam u krivu,ali to je realno sranje rodzeni moj!
Odgovor Husarin Sulji na fb. Ne mogu tog covjeka smislit al ovo je od a do z sve tacno...
Odgovor Husarin Sulji na fb. Ne mogu tog covjeka smislit al ovo je od a do z sve tacno...
Počinjem da mislim da bi nam više Husara dobra donio da je predsjednik, nego ovaj 
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
- RollingPaper
- Kontakt:
Husara je adekvatna osoba za sportskog direktora.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nasi nemaju novca trenutno, sve su namirili sebi od Evrope sto su ulozili. Sada pokusavaju da prodaju igraca da imaju novca za narednih par mjeseci ili mjesec.
- RollingPaper
- Kontakt:
Ja sam cuo da je moguce da se proda Efendic i Krpic. Oba u Bundesligu B
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Prodaji Macak, boli te k u r a cRollingPaper je napisao/la:Ja sam cuo da je moguce da se proda Efendic i Krpic. Oba u Bundesligu B
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma ovi Mujkanovici su Zeljini igraci, sin mu je navijac Zelje. Dali su Zelji besplatno 3 igraca bez ikakve muke i to sve pod sumnjivim okolnostima. Oko Zebe nije nista jasno, oko Bobica nije nista jasno, oko Kostica isto. Nakon svakog raskida su kao dali neki glup razlog koji nema veze s mozgom.
Kazu da su ih igraci prevarili, a mozda to namjerno rade.
Kazu da su ih igraci prevarili, a mozda to namjerno rade.
Koga je Petrovic pokazao prstom dali su.tuzlak1987 je napisao/la:Ma ovi Mujkanovici su Zeljini igraci, sin mu je navijac Zelje. Dali su Zelji besplatno 3 igraca bez ikakve muke i to sve pod sumnjivim okolnostima. Oko Zebe nije nista jasno, oko Bobica nije nista jasno, oko Kostica isto. Nakon svakog raskida su kao dali neki glup razlog koji nema veze s mozgom.
A sve neka saopstenja i izjave da ne bude preofirno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.