To mogu i ja da potvrdim. Oba imaju naše državljanstvo i nisu stranci.HNKBranitelj je napisao/la:Stojanovic i Crnov imaju BH državljanstvaLjoZee je napisao/la:Sinisa,Blagojevic,Crnov,Stojanovic,Kostic,Boccacini,Markovic,Musa. To su stranci. Znaci njih 8,ali Bog zna kakva je povreda kod Crnova i kad ce igrati.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Znaci imamo sad 6 stranaca, toliko je i dozvoljeno imati prijavljenih za jednu utakmicu?arelinho je napisao/la:To mogu i ja da potvrdim. Oba imaju naše državljanstvo i nisu stranci.HNKBranitelj je napisao/la:Stojanovic i Crnov imaju BH državljanstvaLjoZee je napisao/la:Sinisa,Blagojevic,Crnov,Stojanovic,Kostic,Boccacini,Markovic,Musa. To su stranci. Znaci njih 8,ali Bog zna kakva je povreda kod Crnova i kad ce igrati.![]()
mogli bi imati jos jednog posto imamo Musu i Sinisu na istoj poziciji pa ne moraju oba biti prijavljena za tekmu
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- Neandertalac
- Kontakt:
Kada bi Marsej malo podebljao ovu ponudu. Francuska je vrh zemlja 
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Ma nema sanse za ovo, novinarska izmisljanja, nece niko dati 30 miliona eura za igraca kojem je 31 godina, Payet je jedan od najboljih francuskih igraca, njihovo dijete, mladji od Dzeke pa ga opet nisu toliko platiliNeandertalac je napisao/la:Kada bi Marsej malo podebljao ovu ponudu. Francuska je vrh zemlja
- Neandertalac
- Kontakt:
Paye ima još pure da jede pa da ga stavimo u rečenicu sa Džekomirfo je napisao/la:Ma nema sanse za ovo, novinarska izmisljanja, nece niko dati 30 miliona eura za igraca kojem je 31 godina, Payet je jedan od najboljih francuskih igraca, njihovo dijete, mladji od Dzeke pa ga opet nisu toliko platiliNeandertalac je napisao/la:Kada bi Marsej malo podebljao ovu ponudu. Francuska je vrh zemlja
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Quinlan je napisao/la:Ne ostaješ bez koeficijenta 12/13 za Europu sada i dobiješ državni minimalni za 16/17 ja mislim tako da 4.7 imamo sigurno možda i veći
To je ono sa čim nisam bio načisto, ali eto, i taj koeficijent 4,8 neće biti dovoljan da budeš nosioc u drugom kolu i tu se već uzdaš u faktor sreće.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma neće Džeko iz Rome sigurno do kraja sezone, onda ko zna.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Vidim ovamo se vodi polemika oko nekih titula. Dokle su naši sa titulom iz 1946? HNS je tu titulu priznao Hajduku, evo FSS će najvjerovatnije istu priznati Zvezdi.
2013. godine je bila priča da smo i mi pokrenuli tu inicijativu.
2013. godine je bila priča da smo i mi pokrenuli tu inicijativu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- amazon
- Kontakt:
RooonaaldooooooLjoZee je napisao/la:
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
kad djelma dolazi?amazon je napisao/la: Rooonaaldoooooo
Kostic- Bogicevic ili Kostic-Boccacini ?
Ne svidja mi se sto je Bocca stalno povrijedjen.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- amazon
- Kontakt:
Trebao bi uskoro, samo papiru da budu sredjeni. Uslovi su dogovoreni.irfo je napisao/la:kad djelma dolazi?amazon je napisao/la: Rooonaaldoooooo
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Trebamo i mi ovako docekat Musu i Kostica
- ZeljeznicarFan
- Kontakt:
KjosevskiLjoZee je napisao/la:Kostic- Bogicevic ili Kostic-Boccacini ?
Musa\Stevanovic-Kostic-Boccaccini-Stojanovic
Markovic-Blagojevic
M.Stevanovic-Zeba-Zakaric
Lendric
Radnička klasa !
Ljudi polako sa tim koeficijentima, smanjimo malo dozivljaje. Hajmo se prvo plasirati u Europu...
Igraće Bogi prije Bokacinija..ZeljeznicarFan je napisao/la:KjosevskiLjoZee je napisao/la:Kostic- Bogicevic ili Kostic-Boccacini ?
Musa\Stevanovic-Kostic-Boccaccini-Stojanovic
Markovic-Blagojevic
M.Stevanovic-Zeba-Zakaric
Lendric
Dodje li mu sta ovaj Ahmed Musa iz Leicestera, vidim po instagramu vazda se slika sa njim, a isli i bajram klanjat zajedno 
- 7aprildomemoj

Završena potraga za Kostićem. Pronađen živ i zdrav u Antaliji
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.