E ovo se zove kompleks [emoji41]Zenzo je napisao/la:Kod nas za pocetak samo finasijska policija - inspekcija da obiđe prvo Zrinjski i Siroki Brijeg, a onda sve ostale klubove.
Poslano sa mog Lenovo TAB 2 A8-50LC koristeći Tapatalk
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
E ovo se zove kompleks [emoji41]Zenzo je napisao/la:Kod nas za pocetak samo finasijska policija - inspekcija da obiđe prvo Zrinjski i Siroki Brijeg, a onda sve ostale klubove.
Široki, jedini klub u državi koji nema dugova i koji ima transparentno poslovanje, stavljate u kontekst malverzacija... Kompleks, nego šta [emoji57]moj uzor-S.G je napisao/la:Neko da ima kompleks od sirokog ili zrinjskog
VeHlež, Sloboda, Čelik, Sarajevo = 2 titule prvaka BiH = Širokimoj uzor-S.G je napisao/la:Neko da ima kompleks od sirokog ili zrinjskog
Jes da se fudbal igra od 2002. godineHNKBranitelj je napisao/la:VeHlež, Sloboda, Čelik, Sarajevo = 2 titule prvaka BiH = Širokimoj uzor-S.G je napisao/la:Neko da ima kompleks od sirokog ili zrinjskog
Zrinjski = 4 titule prvaka BiH
To vas boli![]()
Od sticanja nezavisnosti Bosne i Hercegovine,Celik ima tri titule prvaka.HNKBranitelj je napisao/la:VeHlež, Sloboda, Čelik, Sarajevo = 2 titule prvaka BiH = Širokimoj uzor-S.G je napisao/la:Neko da ima kompleks od sirokog ili zrinjskog
To vas boli![]()
S kim je Čelik igro u Ligi prvaka,ako može ??solinas je napisao/la:Od sticanja nezavisnosti Bosne i Hercegovine,Celik ima tri titule prvaka.HNKBranitelj je napisao/la:VeHlež, Sloboda, Čelik, Sarajevo = 2 titule prvaka BiH = Širokimoj uzor-S.G je napisao/la:Neko da ima kompleks od sirokog ili zrinjskog
To vas boli![]()
Osporavali vi to,negirali i omalovazavali,to su cinjenice.
Koga boli racku sto vi niste htjeli igrati prvenstvo drzave u kojoj zivite.
Smijesan si decko.HNKBranitelj je napisao/la:VeHlež, Sloboda, Čelik, Sarajevo = 2 titule prvaka BiH = Širokimoj uzor-S.G je napisao/la:Neko da ima kompleks od sirokog ili zrinjskog
To vas boli![]()
Evo ga opet, oj bozeFaustinoAsprilla je napisao/la:Pisao sam eleborate o tim ratnim trofejima dva puta , sve mislim argumentirano iz mog kuta gledanja i slazem se s HNK Branitelj . Ako celik ima dvije titule prvaka , onda ih siroki ima 6 , rudar 2.
Sve polazi i zavrsava s prijemom NS BiH u UEFA .
NS BiH je u UEFA-u primljen na kongresu u Dublinu 1998 . Tu sva priča završava . Ko se sjeca prica o zajednickim doigravanjima i slicno, sve mu je jasno .
Ranije su mi dva - tri puta pobrisali post slicnog sadrzaja na ovom forumu , nadam se da sada nece
Ja im čestitamSemirSema je napisao/la:Kako god, Željezničar opet najtrofejniji
još kratkoSemirSema je napisao/la:Kako god, Željezničar opet najtrofejniji
Morate vi još pure jestiFaustinoAsprilla je napisao/la:još kratkoSemirSema je napisao/la:Kako god, Željezničar opet najtrofejniji
Zasto nikada ne stavite i Sarajevo pored Širokog? To sam bas vidio da masovno radite svi. Ni mi nemamo duga i redovno sve isplacujemo.Pantarei79 je napisao/la:Široki, jedini klub u državi koji nema dugova i koji ima transparentno poslovanje, stavljate u kontekst malverzacija... Kompleks, nego šta [emoji57]moj uzor-S.G je napisao/la:Neko da ima kompleks od sirokog ili zrinjskog
Poslano sa mog Lenovo TAB 2 A8-50LC koristeći Tapatalk
Ovo je itekako tačno.HNKBranitelj je napisao/la:VeHlež, Sloboda, Čelik, Sarajevo = 2 titule prvaka BiH = Široki
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.