Ko to kaze, ovo je period kad ce svi probati potkaciti bar jednog igraca koji nije nasao angazman vani a takvi se igraci kasnije mogu pokazati i korisnim.Ekipu imamo sto je najbitnije jedan dobar igrac na pravoj poziciji bi nam i te kako dobro dosao.Omar500 je napisao/la:O tom nije potrebno razgovarati, dovoljno smo se pojačaliMostar47 je napisao/la:samo se prepucavate,ima li išta konkretno u vezi igrača,pojačanja itd.?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Zna li neko kada igramo sa Zvijezdom, subota ili nedjelja?
Hvala unaprijed!
Hvala unaprijed!
Jel tacna ona informacija da ce se protiv Olimpika ipak igrati pred navijacima ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Elegant je napisao/la:Jel tacna ona informacija da ce se protiv Olimpika ipak igrati pred navijacima ?

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Prijateljski susret
Zeba i Popović za pobjedu Željezničara
Aktuelni šampion Bosne i Hercegovine, sarajevski Željezničar, u prijateljskom susretu s uvjerljivih 3:0 svladao je Branitelj. Izabranici Amara Osima odigrali su i drugi prijateljski susret na mini pripremama u Međugorju. Nakon što su s minimalnih 1:0 svladali Čapljinu, danas su protiv Branitelja fudbaleri Željezničara bili mnogo uvjerljiviji.
Plavi s Grbavice slavili su s 3:0, a dva pogotka postigao je Zajko Zeba, dok se jednom u listu strijelaca upisao Lazar Popović.
Prijateljski susret:
Željezničar - Branitelj 3:0
Aktuelni šampion Bosne i Hercegovine, sarajevski Željezničar, u prijateljskom susretu s uvjerljivih 3:0 svladao je Branitelj. Izabranici Amara Osima odigrali su i drugi prijateljski susret na mini pripremama u Međugorju. Nakon što su s minimalnih 1:0 svladali Čapljinu, danas su protiv Branitelja fudbaleri Željezničara bili mnogo uvjerljiviji.
Plavi s Grbavice slavili su s 3:0, a dva pogotka postigao je Zajko Zeba, dok se jednom u listu strijelaca upisao Lazar Popović.
Prijateljski susret:
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- themaniaks
- Kontakt:
Lazo masinaSeyo_TM je napisao/la:Prijateljski susret
Prijateljski susret:
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
- blueman-TM87
- Kontakt:
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼
dobra uvertira pred olimpik
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
- RagazziDelSud
- Kontakt:
blueman-TM87 je napisao/la:SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN
[youtube][/youtube]
Posuđujte novac od pesimista – oni ne očekuju da im ga vratite.
- Stole iz Bora
- Kontakt:

Prva utakmica i prva stanica, stadion Kosevo! Srijeda, 04.08. u 20:30!
Ja sam zadovoljan i bodom na prvom gostovanju.
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
ma i izgubit nije tragedija prvo kolo,ali kontam da bi trebali uzet ako nista ova ekipa nam igra vec desetak utakmica zajedno ne bi trebali kiksat
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- husein veličanstveni
- Kontakt:
Hajdi štrumfovi šta kakite ZV IJEZDA če vas marnuti 2:0
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Hvala na upozorenju huseine, vidimo se kad bude vrijeme za to. Bujrum na kafu prije utakmice, samo se javi kad dodjes ..husein veličanstveni je napisao/la:Hajdi štrumfovi šta kakite ZV IJEZDA če vas marnuti 2:0
AMAR OSIM
helmans odmorihusein veličanstveni je napisao/la:Hajdi štrumfovi šta kakite ZV IJEZDA če vas marnuti 2:0
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Gledao sam danas naseg sljedeceg protivnika Olimpika na treningu ...... nisu vala nesto posebno ... cak im dvojica igraca kasnila 20 minuta na trening- neozbiljnost ..... i sto je glavno ... trenirali su na Butmiru .... na terenima na kojima se i pjetlici zale kako ne valja teren ..... kaze covjek koji je blizak klubu da su skroz u zadnje vrijeme propali .... e na sta je mislio prosudite sami ...
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87
ma propali smo ti ko zeton
sta dalje brate da radimo i koliko je to bitno za vas i vasu temu.
mogao si barem odgovoriti na molbu na vasoj temiherbion je napisao/la:ma propali smo ti ko zetonsta dalje brate da radimo i koliko je to bitno za vas i vasu temu.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.