Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

soko
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la soko » 21 jul 2010, 20:06

thulkazal je napisao/la:
edina je napisao/la:Top 15 mladih talenata u Evropi prema magazinu „Goal“
(lista je pravljena i tekst pisan u junu 2010)

15. Holger Badstuber, Bayern München (1989)
14. Dominic Adiyiah, AC Milan (1989)
13. Javier Pastore, Palermo (1989)
12. Federico Macheda, Manchester United (1991)
11. Iker Muniaín, Athletic Bilbao (1992)
10. Bojan Krkić, Barcelona (1990)
9. Davide Santon, Inter (1991)
8. Simon Kjær, (Palermo; sad Wolfsburg, ed.) (1989)
7. Miralem Pjanić, Lyon (1990)
6. Sergio Canales, Racing Santander (1991)
5. Mario Balotelli, Inter (1990)
4. Toni Kroos, Bayer Leverkusen (1990)
3. Eden Hazard, Lille (1991)
2. Alexandre Pato, AC Milan (1989)
1. Stevan Jovetić, Fiorentina (1989)
sve je to ok al da Mullera nema ... pa nema veze ni da nije se tada odigralo WC ali ... 2 titule u njemačkoj i finale lige prvaka ... dokaz koliko su ti mutavi iz goal.com-a
Mueller bi trebao biti prvi. Stevan Jovetic drugi. Eden je isto dobar.
Pato i Balotelli su malo vise vremena proveli na klupi, a Pato jos imao povredu.
Pjanic bi trebao uzeti 4 mjesto.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 21 jul 2010, 20:13

„Sjajna sezona Lyona u Ligi Šampiona nije ostala neprimijećena. Uspjeh ovog kluba je bio rezultat timskog zalaganja začinjenog talentom igrača kao što su nesavladivi golman Hugo Lloris, general odbrane Cris, ofanzivni radnik Lisandro Lopez i naravno Miralem Pjanić.

Gol mladog Bosanca u gostima kod Real Madrida u osmini finala dokazao je Pjanićevu veličinu. Kao da je to činio hiljadu puta ranije prevario je Ikera Casillasa na golu domaćina, čime je Lyonovo izjednačenje i napredak u slijedeći krug takmičenja bilo realnost.

Sa samo 20 godina Pjanić se smatra nasljednikom legendarnog igrača Lyona, Juninha, a već sada je važan dio državnog tima Bosne i Hercegovine, koji raspolaže jednom uzbudljivom novom generacijom.“
Smijesno je gledat ovu listu koja je potpuno ne realna, staviti Hazarda iz prosjecnog kluba Lilla ili Balotelija koji prenapumpani kloc ili ovog iz Santandera za kojeg prvi put cujem ispred Pjanica je sasvim smijesno. Pjanic igra u velikom Lyonu sa vecom konkurencijom i opet je glavni kreator igre. Al nisam nista drugo ocekivao od propale stranice kakva je goal.com. Sigruno da su Mullera zaboravili, ali taj za Bayern u vaznim utakmicama nije iskreno meda mogao, fulao je sto bi i napadac Orasja pogodio, ali ima potencijala.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

edina
Kontakt:

Post Postao/la edina » 21 jul 2010, 20:24

:mrgreen: :mrgreen: Nije goal.com pravio listu. Napisala sam "magazin", dakle tiskani medij. Ne znam tačno gdje izlazi ali urednici imaju skandinavska imena pa pretpostavljam da izlazi u skandinavskim zemljama. Meni lično nije ni poenta na kojem se mjestu ko nalazi, da li je neko previđen, ni koliko su eksperti ti ljudi koji su pravili listu. Poenta je bila da pokažem kako se o našim reprezentativcima sve više piše u inostranim medijima a to je do samo prije nekoliko mjeseci bila rijetkost u ovom obimu...
Zadnja izmjena: edina, dana/u 21 jul 2010, 22:06, ukupno mijenjano 1 put.
Definitions belong to the definers, not the defined

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 21 jul 2010, 20:33

edina je napisao/la::mrgreen: :mrgreen: Nije goal.com pravio listu. Napisala sam "magazin", dakle tiskani medij. Ne znam tačno gdje izlazi ali urednici imaju skandinavska imena pa pretpostavljam da izlazi u skandinavskim zemljama. Meni lično nije ni poenta na kojem se mjestu ko nalazi, da li je neko previđen, ni koliko su eksperti ti ljudi koju su pravili listu. Poenta je bila da pokažem kako se o našim reprezentativcima sve više piše u inostranim medijima a to je do samo prije nekoliko mjeseci bila rijetkost u ovom obimu...
Ma te liste su amaterske pravljene, vjerujem da ti ljudi su ljestvicu slagali po tome ko je vise medijski pohvaljen. A tu mogu svrstat Balotelija i ovog Hazarda, pa veci je Lovren igrac od njega.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 21 jul 2010, 21:56

BIHfan je napisao/la:

„Sjajna sezona Lyona u Ligi Šampiona nije ostala neprimijećena. Uspjeh ovog kluba je bio rezultat timskog zalaganja začinjenog talentom igrača kao što su nesavladivi golman Hugo Lloris, general odbrane Cris, ofanzivni radnik Lisandro Lopez i naravno Miralem Pjanić.

Gol mladog Bosanca u gostima kod Real Madrida u osmini finala dokazao je Pjanićevu veličinu. Kao da je to činio hiljadu puta ranije prevario je Ikera Casillasa na golu domaćina, čime je Lyonovo izjednačenje i napredak u slijedeći krug takmičenja bilo realnost.

Sa samo 20 godina Pjanić se smatra nasljednikom legendarnog igrača Lyona, Juninha, a već sada je važan dio državnog tima Bosne i Hercegovine, koji raspolaže jednom uzbudljivom novom generacijom.“
Smijesno je gledat ovu listu koja je potpuno ne realna, staviti Hazarda iz prosjecnog kluba Lilla ili Balotelija koji prenapumpani kloc ili ovog iz Santandera za kojeg prvi put cujem ispred Pjanica je sasvim smijesno. Pjanic igra u velikom Lyonu sa vecom konkurencijom i opet je glavni kreator igre. Al nisam nista drugo ocekivao od propale stranice kakva je goal.com. Sigruno da su Mullera zaboravili, ali taj za Bayern u vaznim utakmicama nije iskreno meda mogao, fulao je sto bi i napadac Orasja pogodio, ali ima potencijala.
Evo za ove ostale sto si napisao, ali da ovako Marija nazoves, ja stvarno ne znam, ili si na drogama, ili nisi nikad gledao spomenutog igraca, 40 miliona eura igrac, otima se pola svijeta za njega, najbolji mladi napadac na dunjaluku, ne znam vise sta bi ti napisao o njemu, a vidi sta si ti napisao, nemoj bola, gleda i ovo neko!

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 22 jul 2010, 08:54

velez_mostar je napisao/la:Evo za ove ostale sto si napisao, ali da ovako Marija nazoves, ja stvarno ne znam, ili si na drogama, ili nisi nikad gledao spomenutog igraca, 40 miliona eura igrac, otima se pola svijeta za njega, najbolji mladi napadac na dunjaluku, ne znam vise sta bi ti napisao o njemu, a vidi sta si ti napisao, nemoj bola, gleda i ovo neko!
vala ja tog Balotelija niđe nisam vidio xD nešto ko malo ulazio protiv Barce i mahao rukama nešto se ko bunio ... a za 40 mil možes kupiti zvijezdu tj. gotovog igrača sa oko 25-27 godina a ne "vječnog" talenta što bi on mogao i ostati zauvijek jer mu je stav igre i ponašanje ... Nezz samo kako ga je Mourinho trpio ...

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 22 jul 2010, 12:24

thulkazal je napisao/la:
velez_mostar je napisao/la:Evo za ove ostale sto si napisao, ali da ovako Marija nazoves, ja stvarno ne znam, ili si na drogama, ili nisi nikad gledao spomenutog igraca, 40 miliona eura igrac, otima se pola svijeta za njega, najbolji mladi napadac na dunjaluku, ne znam vise sta bi ti napisao o njemu, a vidi sta si ti napisao, nemoj bola, gleda i ovo neko!
vala ja tog Balotelija niđe nisam vidio xD nešto ko malo ulazio protiv Barce i mahao rukama nešto se ko bunio ... a za 40 mil možes kupiti zvijezdu tj. gotovog igrača sa oko 25-27 godina a ne "vječnog" talenta što bi on mogao i ostati zauvijek jer mu je stav igre i ponašanje ... Nezz samo kako ga je Mourinho trpio ...

Ma jarane pusti ga, ja ne znam kome je Balo igracina. Kad bude davao redovno golove a ne sjedio na klupi u Interu onda moze u konkurenciju sa Patom,Pjanicem i Joveticem koji su ove sezone igrali gotov sve utakmice svoga kluba, dok je ovaj kupio prasinu sa ostalim rezervama intera. Tolko o igracini.
FK DELFIN NEUM

edina
Kontakt:

Post Postao/la edina » 24 jul 2010, 20:40

Prijateljska utakmica Juventus - O. Lyon

http://www.atdhe.net/21466/watch-juvent ... pique-lyon
Definitions belong to the definers, not the defined

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 24 jul 2010, 20:49

Nema Pjanketa u pocetnom.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 24 jul 2010, 21:17

thulkazal je napisao/la:
momci, o cemu vi to, pa vidite naslov"top 15 najvecih talenata", normalno da Balavi pripada vrhu, ako se uozbilji postat ce najkompletniji igrac na svijetu, jer decko vec sad ima sve, apsolutno sve, a ako se nastavi ovako ponasat, nema njega nigdje
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 01 avg 2010, 15:07

Milan-Lyon live http://www.veetle.com/index.php/channel ... c41e81ea04

joj sta im radi Pjanic :D

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 01 avg 2010, 15:25

Ko da je Mire nabacio koju kilu :D
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 01 avg 2010, 15:33

Uf jbt kako igra za sad...svaka cast
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 01 avg 2010, 15:35

miky_hz je napisao/la:Uf jbt kako igra za sad...svaka cast
Kako se ono igra se Seedorfom? :shock: I kakva je ono prodorčina prije toga?! Bezobrazno je to, Miraleme...
Evo umalo gol da zabije...
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 01 avg 2010, 16:46

Miralem Pjanić proglašen igračem utakmice! Oficijelni spiker na stadionu objavio pred sami kraj utakmice.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 01 avg 2010, 20:51

Pjana stvarno nije normalan, koja lopta @4:30

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 01 avg 2010, 20:52

soko je napisao/la:Pjana stvarno nije normalan, koja lopta @4:30
u jbt sto je dobra ova voditeljica :shock: :shock:
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 01 avg 2010, 21:13

Komentator cijelo vrijeme ponavlja ,Pjanic..Pjanic, haha, samo lopta kod njega,
Pjanke dominira!!

Tihi
Kontakt:

Post Postao/la Tihi » 01 avg 2010, 21:17

Moro' sam se logovat samo da napisem "koja sisa jb te" :D
FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 01 avg 2010, 21:19

i kad skontas da nam je ovakva igracina cijele prosle kvalifikacije presjedio na klupi, i nije sveukupno odigrao sat vremena kako valja, iako smo usli u baraz, ne znas bil se smijo il bi plako :roll:
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.