Dođite i slikajte sami.Ljumani_Banovici je napisao/la:Treba mi jedan koji ce slikat dijelove utakmice u Vrapcicima Velez-Buducnost ako nije problem....ko je zainteresovan neka se javi na PP...........hvala
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Volim Velež makar vaki !!!
Žao mi je što ste se našli u tako teškoj situaciji, nadam se da ćete ostati u ligi.
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
-
Rodjeni zar je moguce da ce vam biti trener Demir hotic
Taj lik jedino dobro sto je uradio u Zeljeznicaru jeste da je pobijedioo sarajevo na derbiju 2:0

Avatar je napisao/la:Rodjeni zar je moguce da ce vam biti trener Demir hoticTaj lik jedino dobro sto je uradio u Zeljeznicaru jeste da je pobijedioo sarajevo na derbiju 2:0
![]()
a nije on pobjedio nego su igraci dobili extra motiv a rodjeni neka vam je Bog dragi na pomoci pa taj covjek je unazadio zelju jedno 10 godina sigurno neka vam je sa srecom treba ce vam
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "
Je li danas sa Iskrom?
Ako jeste, kad i gdje? Hvala unaprijed,
Edit: U Vrapcicima, 18:00, protiv Iskre.
Sta ima gospodjo, nema nista.

Edit: U Vrapcicima, 18:00, protiv Iskre.
Sta ima gospodjo, nema nista.
Support Velez, It's logical! ★
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
DalekoEkipa je napisao/la:Dođite i slikajte sami.Ljumani_Banovici je napisao/la:Treba mi jedan koji ce slikat dijelove utakmice u Vrapcicima Velez-Buducnost ako nije problem....ko je zainteresovan neka se javi na PP...........hvala
1947!
Ja cu ti, sta treba, hoces mi kupiti digitalni aparat? 
Support Velez, It's logical! ★
Fino se ugasite.Ljumani_Banovici je napisao/la:DalekoEkipa je napisao/la:Dođite i slikajte sami.Ljumani_Banovici je napisao/la:Treba mi jedan koji ce slikat dijelove utakmice u Vrapcicima Velez-Buducnost ako nije problem....ko je zainteresovan neka se javi na PP...........hvala
Čuj daleko ?
Bože sačuvaj.
A navijaca! hahahaLjumani_Banovici je napisao/la:DalekoEkipa je napisao/la:Dođite i slikajte sami.Ljumani_Banovici je napisao/la:Treba mi jedan koji ce slikat dijelove utakmice u Vrapcicima Velez-Buducnost ako nije problem....ko je zainteresovan neka se javi na PP...........hvala
Golemo! Govori mu navijac kluba ciji nijednom u zivotu nisu odradili ni Laktase, ni Prijedor a propustaju redovno Gradacac, Tuzlu... Uglavnom sve sto nije zapadno Sarajevo.drH je napisao/la: A navijaca! hahaha![]()
![]()
solo forte solo a destra
mostarski zrinjski
mostarski zrinjski
Kaže navijač kluba čiji navijači su 70 % gradskih derbija pratili preko radia.Filantrop je napisao/la:Golemo! Govori mu navijac kluba ciji nijednom u zivotu nisu odradili ni Laktase, ni Prijedor a propustaju redovno Gradacac, Tuzlu... Uglavnom sve sto nije zapadno Sarajevo.drH je napisao/la: A navijaca! hahaha![]()
![]()
Zadnja izmjena: Ekipa, dana/u 01 avg 2010, 16:37, ukupno mijenjano 1 put.
Nemas ti pojam gdje smo mi sve bili digla bi ti kosa na glavi kad bi znao u kakve sela i mjesta smo isli nebi niko isao kad smo bili u 1.ligi FBiH a Nultrasi su ko navijaci prije godinu dana poceli ici na gostovanja!!! U Vrapcice niste smijeli doci kukavice najvece!!!Filantrop je napisao/la:Golemo! Govori mu navijac kluba ciji nijednom u zivotu nisu odradili ni Laktase, ni Prijedor a propustaju redovno Gradacac, Tuzlu... Uglavnom sve sto nije zapadno Sarajevo.drH je napisao/la: A navijaca! hahaha![]()
![]()
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Dođite i slikajte sami.
[/quote]
Daleko
[/quote]
Fino se ugasite.
Čuj daleko ?
Bože sačuvaj.[/quote]
a ko je reko da smo se upalili.....jos nista nije organizovano......fino sam pito.....ima,nema,gotovo
Daleko
Fino se ugasite.
Čuj daleko ?
Bože sačuvaj.[/quote]
a ko je reko da smo se upalili.....jos nista nije organizovano......fino sam pito.....ima,nema,gotovo
1947!
To je isto ko da si mi reko velez je nekad igrao s borussiom: (onaj pravi velez, ne ovaj vas. da budemo tocniji)
Bitno je babe stanje danas. Mi zadnje 4 godine nemamo propustena gostovanja nigdje u BiH. Dok vi danas i u vrapcicima propustate utakmice
A sta se i ja pleham pvdje, pa vi se danas i mozete jedino s ljumanima kaciti u istom ste rangu, od mentaliteta do brojnosti.
Aj Ciao
Bitno je babe stanje danas. Mi zadnje 4 godine nemamo propustena gostovanja nigdje u BiH. Dok vi danas i u vrapcicima propustate utakmice
A sta se i ja pleham pvdje, pa vi se danas i mozete jedino s ljumanima kaciti u istom ste rangu, od mentaliteta do brojnosti.
Aj Ciao
solo forte solo a destra
mostarski zrinjski
mostarski zrinjski
Aha, imate 2 gostovanja više.
Džaba vam gostovanja kad ga popušite redovno po gradu.
Džaba vam gostovanja kad ga popušite redovno po gradu.
- KB-TM87
- Kontakt:
Stvarno mi je žao situacije u kojoj se Velež nalazi, uz Želju i Sarajevo najveći klub u BiH, ne znam kako nikoga ne interesuje klub i njegova budućnost !? 
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Ova pjesma je sramota za svakog pravog veležovca. Sramota.Ekipa je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
![]()
Vidim ignorišeš na klipu sve one utakmice kada su tribine bile krcate. Da sad ne postavljam slike i ne silazim na tvoj nivo. A ne biraj utakmice na kojima sa razlogom nije bilo publike. Jeftin pokušaj provokacije.Filantrop je napisao/la:To je isto ko da si mi reko velez je nekad igrao s borussiom: (onaj pravi velez, ne ovaj vas. da budemo tocniji)
Aj Ciao
Večina ste ovdje djeca ili maloumnici. I veležovci i ovi ostali provokatori. Sramota.
De makni ovo!!!Ekipa je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.