Prijatelju moj, ku.rčina sam ja posto, da bogdom zaboravljam šta drugo hahahbambus je napisao/la:
Postao si senilni deda![]()
![]()

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Prijatelju moj, ku.rčina sam ja posto, da bogdom zaboravljam šta drugo hahahbambus je napisao/la:
Postao si senilni deda![]()
![]()
Metni ga,makar i na silu..Nabacim ti ja kakvu pi*kuBelminM23 je napisao/la:
Prijatelju moj, ku.rčina sam ja posto, da bogdom zaboravljam šta drugo hahah
Joj kad neko isprica fazon koji je prije 3 godine kruzio na facebooku, osunetio bi se opetBelminM23 je napisao/la:TobeYarabi je napisao/la:Zavrsio sam posao i odem na autobusku stanicu da cekam autobus..Odem do trafike da kupim novine i "Jaffa keks". Sjednem na klupu i spustim pored novine i "Jaffu". U jednom trenutku dodje neki penzioner, stariji covjek i sjedne pored mene, a da nije ni pitao da li je slobodno. Malo prohladno, ja se zagledao u prolaznike i nisam obracao paznju na njega. U jednom trenutku cujem neki zvuk, okrenem se i pogledam kad ono penzioner otvara "Jaffu". Ja ga pogledam sa zaprepascenjem, ali on samo nastavi da otvara i krene da jede jedan po jedan keks. Vidim ja, nema namjeru da stane pa zgrabim i ja jedan, pa on jedan, pa ja, i na kraju ostane samo jedan keks.. E njega sam mu oteo.. Kad mi je vec pojeo vise od pola kutije, nece i ovaj posljednji. On nije nista rekao na to, vec samo ustao, bacio kutiju u kantu i otisao bez pozdrava, kao sto je i dosao. Bio sam zaprepascen svim ovim! U tom momentu dodje autobus, ja ustanem, podignem novine sa klupe, kad ono moja "Jaffa" ispod novina..
Hahaa dobro je ovo, čitao sam negdje davno, al haman da je neko na kraju ispod ovog svega i napisao jednu finu poruku, ali ne mogu se sjetiti, ili sam možda sanjao to haha
Nisam siguran da li je bilo na ispovijestima, ali bude cesto na fb.. One stranice "mojne bit supak, budi dobar cojk" tipa, sto sjede po 24h za kompom i pisu statuse ne bil se ti osjeco ko seronja kad ih procitasQUARESMA 18<<< je napisao/la:ne bi me cudilo da je ovo i sa ispovjesti prepisano
Bilo već, ne znam što kopirate sa fb-a kakav je to fazonTobeYarabi je napisao/la:Sjecam se jednom kad mi je babo dao pare da platim racun za struju, ali umjesto toga ja sam kupio tombole za novi auto. Kad sam dosao kuci i objasnio ocu sta sam uradio, on me je prebio. A sutradan kad se babo probudio i otvorio vrata, ispred nase kuce bio je potpuno novi automobil. Svi smo tada plakali, pogotovo ja, jer je automobil bio iz kompanije za elektricnu energiju i dosli su da nam iskljuce struju. Onda me babo opet prebio pred svima.
Ne seri, staro ko BiblijaTobeYarabi je napisao/la:Juce se desilo
Ako je lagala i ta legenda ti na avataru prilikom povratka iz Turske, onda lažem i ja.TobeYarabi je napisao/la:laze
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 4 gosta.