Pa poslali su i politicari Horde Zla u Široki svi znamo šta je bilo ne ponovilo se.tuzlak1987 je napisao/la:Razlika je u tome sto su se ovdje malo pokoskali momci sa viskom hormona, a u Medjugorju je neko od politicara iz Mostara poslao grupicu ortodoksnih ustasa da napadnu igrace Veleza i Slobode te dignu tenzije.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: Premijer liga BiH - općenito
.
- HNKBranitelj
- Kontakt:
tuzlak1987 je napisao/la:Razlika je u tome sto su se ovdje malo pokoskali momci sa viskom hormona, a u Medjugorju je neko od politicara iz Mostara poslao grupicu ortodoksnih ustasa da napadnu igrace Veleza i Slobode te dignu tenzije.
Pa žalosno je da si ograničen ko saksija, e šta vam daju gore da mi je znat
HNK Branitelj Mostar 1992
- HNKBranitelj
- Kontakt:
Super vas je bilo gledati u Ligi prvaka tih godinaavenija je napisao/la: 3 titule i 2 kupa priznate suverene nezavisne Drzave pod okriljem legitimnog saveza .
isto kao i prvake HB i RS
Bilo 15 momaka iz jezgra grupe RA,nije se navijalo,valjda skontali malo ih,upraceni,napadnuti,dali petama vjetra,igrace niko nije ni pogledo,nikom nije nista bilo,osim gorkog okusa u ustima barbika... 
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Boze ti mene sacuvajmikel48 je napisao/la:Pa poslali su i politicari Horde Zla u Široki svi znamo šta je bilo ne ponovilo se.tuzlak1987 je napisao/la:Razlika je u tome sto su se ovdje malo pokoskali momci sa viskom hormona, a u Medjugorju je neko od politicara iz Mostara poslao grupicu ortodoksnih ustasa da napadnu igrace Veleza i Slobode te dignu tenzije.
Jedine rijece koje vi poznajete su: kamen, livada, politika i mrznja. Kako je to tamo dole toliko drugacije..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- tuzlak1987
- Kontakt:
E ja ogranicen, a kada je Sloboda igrala dole protiv vas napali ste nase navijace i igrace sjekirama i palicama i prekinuli utakmicu. I trobojni savez odluci da ponovi utakmicu koju vi dobijate.HNKBranitelj je napisao/la:tuzlak1987 je napisao/la:Razlika je u tome sto su se ovdje malo pokoskali momci sa viskom hormona, a u Medjugorju je neko od politicara iz Mostara poslao grupicu ortodoksnih ustasa da napadnu igrace Veleza i Slobode te dignu tenzije.![]()
![]()
![]()
Pa žalosno je da si ograničen ko saksija, e šta vam daju gore da mi je znat![]()
-
PiazzaGrande
Samo ljubav!MortemHz je napisao/la:Boze ti mene sacuvajmikel48 je napisao/la:Pa poslali su i politicari Horde Zla u Široki svi znamo šta je bilo ne ponovilo se.tuzlak1987 je napisao/la:Razlika je u tome sto su se ovdje malo pokoskali momci sa viskom hormona, a u Medjugorju je neko od politicara iz Mostara poslao grupicu ortodoksnih ustasa da napadnu igrace Veleza i Slobode te dignu tenzije.![]()
![]()
![]()
![]()
Jedine rijece koje vi poznajete su: kamen, livada, politika i mrznja. Kako je to tamo dole toliko drugacije..
Volim te bola'!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Postujem ako je tako ali nemoj pisati stvari koje nisu istinite.mikel48 je napisao/la:Mi dolje ne mrzimo nikog bar ja.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- HNKBranitelj
- Kontakt:
Gore sam ti boldirao zbog čega dokazuješ da si ograničen.tuzlak1987 je napisao/la:E ja ogranicen, a kada je Sloboda igrala dole protiv vas napali ste nase navijace i igrace sjekirama i palicama i prekinuli utakmicu. I trobojni savez odluci da ponovi utakmicu koju vi dobijate.HNKBranitelj je napisao/la:tuzlak1987 je napisao/la:Razlika je u tome sto su se ovdje malo pokoskali momci sa viskom hormona, a u Medjugorju je neko od politicara iz Mostara poslao grupicu ortodoksnih ustasa da napadnu igrace Veleza i Slobode te dignu tenzije.![]()
![]()
![]()
Pa žalosno je da si ograničen ko saksija, e šta vam daju gore da mi je znat![]()
Skačeš na drugu temu.
Što se tiče prekida,to sigurno nisu odradili navijači Branitelja jer ih nemamo, a ni osoblje ni igrači.
Sjećaš li se prekinute utakmice na Tušnju Sloboda-Branitelj ??,sigurno su naši igrači eto radi sebe pobjegli u svlačionicu
Ne sramoti se više
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa eto nisi skontao poentu, ovo nije prvi put da navijaci Zrinjskog prekidaju utakmice na taj nacin. I nikada ne bude kaznjeno, a uberu se fino politicki poeni 
A u Tuzli utrcavanje nije uopste bio neko vas meta vec nasi, vi ste ovdje znali dobiti regularno sve 2 puta i bili ispraceni aplauzom bas kao i Capljina jer ste bili bolji.
A u Tuzli utrcavanje nije uopste bio neko vas meta vec nasi, vi ste ovdje znali dobiti regularno sve 2 puta i bili ispraceni aplauzom bas kao i Capljina jer ste bili bolji.
- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
ja vam samo kazem , priznavanje drzave nema nikakve veze s priznavanjem saveza . ako cemo vec u politiku , herceg - bosna je 1994. nastankom fbih usla u tu istu f bih pa po cemu je titula kluba iz zenice odigrana pod medjunarodno nepriznatim savezom veca od titule kluba iz posusja osvojena pod drugim nepriznatim savezomMortemHz je napisao/la:Pa vidi, cinjenica je da ste vi bili prvaci par puta dok je trajao rat. Eh sad, ne ulazim u to koliko klubova nije igralo, gdje je gorilo, sta je gorilo..ali BiH nije primljena u uefin savez tada pa je malo tesko reci ali ako je BiH savez priznao onda nema i ne moze biti nikakve dileme. Europski trofeji se ne mogu pikati Čeliku jer su to bila nebitna takmicenja. Liga prvaka i liga europe je priznato ili u to doba - kup europskih sampiona i kup uefa.BadrHari je napisao/la:Ovo je stoposto tacno. Svako nepriznavanje titula u nezavisnoj i međunarodno priznatoj drzavi, zivotima sva tri naroda odbranjenom od agresora me ne cudi. Ne cudi me od upravo tih sto rade na njenom razgrađivanju i dan danas, al me cudi od Sarajlija.solinas je napisao/la:Nemogu se porediti trofeji u MEDJUNARODNO PRIZNATOJ DRZAVI i samoproglasenoj od nikoga priznatoj HB.
Ni po cemu se to dvoje nemoze izjednaciti.
Druga stvar Celik ima dva evropska pehara ako ne znas,informisi se.
U svojoj historiji Celik ima 8 trofeja.:
Poredit sa zlocinackim šatro republikama unutar drzave je smijesno.
I za tvoju informaciju Celik je osvajao evropske trofeje protiv Fiorentine i Malage kad je Siroki vodu u selo razvodio a Listica nije imala stadion. Celik je punio stadione sirom regije kad je egzistencija tzv Hrvatskog sportskog kluba Zrinjski bila misaona imenica.
- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
kakvi su politicki poeni 'ubrani' sad u medjugorju , ako su utakmicu uopce prekinuli navijaci zrinjskog ?tuzlak1987 je napisao/la:Pa eto nisi skontao poentu, ovo nije prvi put da navijaci Zrinjskog prekidaju utakmice na taj nacin. I nikada ne bude kaznjeno, a uberu se fino politicki poeni
Ma nisu buraz.FaustinoAsprilla je napisao/la:kakvi su politicki poeni 'ubrani' sad u medjugorju , ako su utakmicu uopce prekinuli navijaci zrinjskog ?tuzlak1987 je napisao/la:Pa eto nisi skontao poentu, ovo nije prvi put da navijaci Zrinjskog prekidaju utakmice na taj nacin. I nikada ne bude kaznjeno, a uberu se fino politicki poeni
U mene djedo uletio rahmetile sa jaranima iz mladjih dana.
Joj ti spike.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Iste onakve kakvi se kupe u RS, da se pokaze u praksi muslimanima, Bosnjacima, Bosancima da taj dio svijeta nije dobrodosao za njih i da se ne pojavljuju. A nakon sto se to obavi policija nekako uvijek ne uspije da ustanovi ko je to uradio i krivci pobjegnu, tj policija nece da ustanovi krivce jer je ista kao i ti krivci.FaustinoAsprilla je napisao/la:kakvi su politicki poeni 'ubrani' sad u medjugorju , ako su utakmicu uopce prekinuli navijaci zrinjskog ?tuzlak1987 je napisao/la:Pa eto nisi skontao poentu, ovo nije prvi put da navijaci Zrinjskog prekidaju utakmice na taj nacin. I nikada ne bude kaznjeno, a uberu se fino politicki poeni
-
GradKamena1
- Kontakt:
Joj ovi glupana odma na nacionalno okrenu,nemogu vjerovat da jos raspravljaju o tome,u citavom svijetu navijaci imaju ispade samo u nas odma balije,cetnici ,ustase. Ne kazem da nema toga,al ni blizu koliko se potencira ovde.
- hskzmostar
- Kontakt:
Tko kaze da nisu "ustase " iz ljubuskog,capljine,citluka i prije je imao RA okrsaje po selima npr u Gabeli od kud da su navijaci Zrinjskog ,jel tko uhvacen ili priznao pa imate dokaze i pisete stvarno nisam u toku?
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
- TobeYarabi
- Kontakt:
ko je danas prekinuo utakmicu iskra-travnik? 
Šta je meni čudno u toj čitavoj priči o incidentu,hskzmostar je napisao/la:Tko kaze da nisu "ustase " iz ljubuskog,capljine,citluka i prije je imao RA okrsaje po selima npr u Gabeli od kud da su navijaci Zrinjskog ,jel tko uhvacen ili priznao pa imate dokaze i pisete stvarno nisam u toku?
bilo i novinara i simpatizera Veleža na utakmici u Međugorju,
uletilo oko "40 huligana Zrinjskog",
nitko nije ozlijeđen( hvala Bogu),
a nigdje do dan danas jedne slike ili videa sa tog događaja???
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
-
mario11111
- Kontakt:
Samo '05Taramba je napisao/la:Šta je meni čudno u toj čitavoj priči o incidentu,hskzmostar je napisao/la:Tko kaze da nisu "ustase " iz ljubuskog,capljine,citluka i prije je imao RA okrsaje po selima npr u Gabeli od kud da su navijaci Zrinjskog ,jel tko uhvacen ili priznao pa imate dokaze i pisete stvarno nisam u toku?
bilo i novinara i simpatizera Veleža na utakmici u Međugorju,
uletilo oko "40 huligana Zrinjskog",
nitko nije ozlijeđen( hvala Bogu),
a nigdje do dan danas jedne slike ili videa sa tog događaja???
1905
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.