FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Fazla, nemam ja nikakav kompleks od tebe...Ja mozda jesam taksista al sam za tebe astronaut.... Kontas... tesko,jel' da....Hajd sad kod macka i cickovog ulja da ti prenesu kako Ce sve bit u redu
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Ja nisam vidio nista covjece sem da je otislo par igraca i da se presjednik provaljuje u medijima. Iskreno, provaljivo se i Azmir, a isli su i Azmiru igraci u shopping, tako da to nije nista novo. A i da nam rade nesto, sami smo sebi krivi. Niko od nas prstom nije mrdnuo da ne dodje ova uprava i tu krecem od samog sebe, iako sam ja pokusao nagovoriti ljude da odemo na skupstinu, ali aktivizam je kod nas davno pokopan.staragarda je napisao/la:STA bolan crno-bijelo...Jel' vidis sta kreteni rade sa Kluba...Jel' vidis sta se dešavaRimes87 je napisao/la:Matero mila koliko smo mi podjeljeni to je cudo jedno... I ustvarnom zivotu i na forumu. Nigdje sivog hebote, sve crno i bijelo. De malo odvadite i jedni i drugi.
Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
Papac Papac,
- tuzlak1987
- Kontakt:
Krivi su ovi nasi sto su ko svjetski fudbaleri i sportski radnici, a niko ih ne zna nakon Sicke petlje. Ali su zato u Tuzli zaradili bez da su mrdnuli stotine hiljada na Slobodi i javnim preduzecima.katarakta je napisao/la:Pa Azmir kad je spomenuo da bi mogao u Savez fasovao je jednogodišnju suspenziju da se ne može kandidovat na izborima. A mora od kantona krenut. Niko iz Sarajeva nije kriv
Koliko moras biti ogranicen da napises da brani igraca.
Boli me racku za koletom ali ocigledno imamo problem u klubu i mackonja laze tonama cim ljudi tako lako dobijaju papire.
Mozete li razgraniciti brigu oko stanja u klubu i podrske bilo kome.
A boze sacuvaj.
Zasto napadati momka...Ode da zaradi .
Znam da je htio potpisati umanjeni ugovor trazio makar pola duga.
Macak nije dao ne vidi ga u Slobodi i zdravo.
Nema tu para na ruke Azmir obeco pare plate se dugovale momak dobio na sudu arbitrazi i zdravo.
Yebes igrace ali stanje u klubu je.....u najmanju ruku komicno jbg
Boli me racku za koletom ali ocigledno imamo problem u klubu i mackonja laze tonama cim ljudi tako lako dobijaju papire.
A boze sacuvaj.
Nema tu para na ruke Azmir obeco pare plate se dugovale momak dobio na sudu arbitrazi i zdravo.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Ti jesi Fazla....I to mentalni... de nam sad malo pricaj kako ti voliš SloboduSARS je napisao/la:Koji si ti glupan majko draga, ja maloprije napisem da nisam taj sto mislis a ti meni spominjes da si astronaut,izvini Nil Armstrong nisam te prepoznaostaragarda je napisao/la:Fazla, nemam ja nikakav kompleks od tebe...Ja mozda jesam taksista al sam za tebe astronaut.... Kontas... tesko,jel' da....Hajd sad kod macka i cickovog ulja da ti prenesu kako Ce sve bit u redu
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Aha, tebi su ovi u rangu Husica....Sve je to u pet deka... Nista onda... PozzRimes87 je napisao/la:Ja nisam vidio nista covjece sem da je otislo par igraca i da se presjednik provaljuje u medijima. Iskreno, provaljivo se i Azmir, a isli su i Azmiru igraci u shopping, tako da to nije nista novo. A i da nam rade nesto, sami smo sebi krivi. Niko od nas prstom nije mrdnuo da ne dodje ova uprava i tu krecem od samog sebe, iako sam ja pokusao nagovoriti ljude da odemo na skupstinu, ali aktivizam je kod nas davno pokopan.staragarda je napisao/la:STA bolan crno-bijelo...Jel' vidis sta kreteni rade sa Kluba...Jel' vidis sta se dešavaRimes87 je napisao/la:Matero mila koliko smo mi podjeljeni to je cudo jedno... I ustvarnom zivotu i na forumu. Nigdje sivog hebote, sve crno i bijelo. De malo odvadite i jedni i drugi.
Prvo da ti kazem dabtinse ovaj Balavac vjerovatno mamom i tatom prije nekih 40 god sa mamom i tatom, pa Ibrić je doskora bio tamo, a ostale neću da pominjem. Nelupetaj vise jer toliko si plitak da je fazla za tebe AnstajnSARS je napisao/la:O cemu ti pricas balavac jedan, vama su igraci vazniji od kluba i kao nesto ih sad opravdavate, a ovakvi kao on jedva docekaju da tuze klub i dovode nas u situacije u kakvim smo sad...Uzmite veliki transparent napravite i Piricu i Kosticu i Karicu i Dzidicu koji su ogulili ovaj klub koliko su mogli i onda cim je pipa zavrnuta ajmo bjezati u Zelju Zrinjski i ostale klubove...Ako vam je Sloboda toliko draga zrtvuj se malo za nju, isto kao sto su uradili Ordagic Krpic i da ne nabrajam sve, to su ljudi koji su pokazali ljubav prema klubu a ovakvih kao Kostic i slicni njemu mi je pun k....xeksor je napisao/la:I molim sve igrace koji su u klubu da prilikom prelaska u neki novi klub kontaktiraju velikog ljubitelja Slobode SARS kako bi im Halalio prelazak i dabim nepriredi veliki docek na Tusnju
Kad krene sezona treba ostaviti ovu temu za vasa izdrkavanja a otvoriti drugu gdje ce se o igri i igracima pisati
Nad tobom sunce najljepše sja
A kao nekad bilo dobro stanjesolinas je napisao/la:Koliko moras biti ogranicen da napises da brani igraca.
A boze sacuvaj.
Niko, niko, samo Sloboda
+1pinoglavi je napisao/la:Kad krene sezona treba ostaviti ovu temu za vasa izdrkavanja a otvoriti drugu gdje ce se o igri i igracima pisati
Imal sta iz Antalije , kaka je situacija , slkaju li ista osim Sa i zelje
- tuzlak1987
- Kontakt:
U Gradskoj upravi Tuzla danas je održana Konstituirajuća sjednica Savjeta za lokalni ekonomski razvoj Grada Tuzla, koji je imenovao gradonačelnik Jasmin Imamović. Na današnjoj sjednici imenovan je novi sastav članova Savjeta, za predsjednika je imenovan Nermin Čolić.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/sloboda- ... onu/223834xeksor je napisao/la:Imal sta iz Antalije , kaka je situacija , slkaju li ista osim Sa i zelje
Nad tobom sunce najljepše sja
Kad vec zelis da se pravis pametan nauci se pisati, al ocigledni imas samo 8 razreda skole i ne vrijedi mi se vise stobom raspravljati kad dvije prosto prosirene recenice ne znas sastaviti...I nije anstajn nego Ajnstajn ako uopce znas ko je bio taj covjekxeksor je napisao/la:Prvo da ti kazem dabtinse ovaj Balavac vjerovatno mamom i tatom prije nekih 40 god sa mamom i tatom, pa Ibrić je doskora bio tamo, a ostale neću da pominjem. Nelupetaj vise jer toliko si plitak da je fazla za tebe AnstajnSARS je napisao/la:O cemu ti pricas balavac jedan, vama su igraci vazniji od kluba i kao nesto ih sad opravdavate, a ovakvi kao on jedva docekaju da tuze klub i dovode nas u situacije u kakvim smo sad...Uzmite veliki transparent napravite i Piricu i Kosticu i Karicu i Dzidicu koji su ogulili ovaj klub koliko su mogli i onda cim je pipa zavrnuta ajmo bjezati u Zelju Zrinjski i ostale klubove...Ako vam je Sloboda toliko draga zrtvuj se malo za nju, isto kao sto su uradili Ordagic Krpic i da ne nabrajam sve, to su ljudi koji su pokazali ljubav prema klubu a ovakvih kao Kostic i slicni njemu mi je pun k....xeksor je napisao/la:I molim sve igrace koji su u klubu da prilikom prelaska u neki novi klub kontaktiraju velikog ljubitelja Slobode SARS kako bi im Halalio prelazak i dabim nepriredi veliki docek na Tusnju
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Upravo ovo je ono o cemu sam pricao. Nema nista izmedju, vec sve na jednu stranu. Nema potrebe da se dalje raspravljamo oko ovoga.staragarda je napisao/la:Aha, tebi su ovi u rangu Husica....Sve je to u pet deka... Nista onda... PozzRimes87 je napisao/la:Ja nisam vidio nista covjece sem da je otislo par igraca i da se presjednik provaljuje u medijima. Iskreno, provaljivo se i Azmir, a isli su i Azmiru igraci u shopping, tako da to nije nista novo. A i da nam rade nesto, sami smo sebi krivi. Niko od nas prstom nije mrdnuo da ne dodje ova uprava i tu krecem od samog sebe, iako sam ja pokusao nagovoriti ljude da odemo na skupstinu, ali aktivizam je kod nas davno pokopan.staragarda je napisao/la: STA bolan crno-bijelo...Jel' vidis sta kreteni rade sa Kluba...Jel' vidis sta se dešava
Papac Papac,
Papac Papac,
Papac Papac,
Papac Papac,
- zlatnakoka
- Kontakt:
Ne bi te tuzio da si mu ili isplatio dugovanja ili dao papire, a ne zavlacio i lagao. Tuzice logicno jer hoce svoje zaradjene pare. Idi ti u firmu neku radi za dzaba, i jos teze ti je kad ti lazu da ces biti placen. Cim ti pipu zavrnu u jednoj firmi trazis drugi posao. Mozes li shvatiti da je fudbal njihov hljeb? Zrtvuj se q ako si gladan.SARS je napisao/la: O cemu ti pricas balavac jedan, vama su igraci vazniji od kluba i kao nesto ih sad opravdavate, a ovakvi kao on jedva docekaju da tuze klub i dovode nas u situacije u kakvim smo sad...Uzmite veliki transparent napravite i Piricu i Kosticu i Karicu i Dzidicu koji su ogulili ovaj klub koliko su mogli i onda cim je pipa zavrnuta ajmo bjezati u Zelju Zrinjski i ostale klubove...Ako vam je Sloboda toliko draga zrtvuj se malo za nju, isto kao sto su uradili Ordagic Krpic i da ne nabrajam sve, to su ljudi koji su pokazali ljubav prema klubu a ovakvih kao Kostic i slicni njemu mi je pun k....
Meni ce na kraju biti zao Krpica i Ordagica akose ispostavi da su ostali iz ljubavi a uslovi nikakvi (kazem ako).
Sto se Efendiceve kapitenske tice, momak nije za fudbala uopste i to je realnost.
. .tooo Senčo kućo stara. Menadžeru . . kralju . . .jeebo Husića
. . . ova "djeca foruma" (SARS i ostali) su još optimisti. Ne gube nadu
. Treba im se dogoditi još ovakvih stvari da skontaju ono što smo mi davno prožvakali . .
. . . ova "djeca foruma" (SARS i ostali) su još optimisti. Ne gube nadu
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Rimes87 je napisao/la:Ja nisam vidio nista covjece sem da je otislo par igraca i da se presjednik provaljuje u medijima. Iskreno, provaljivo se i Azmir, a isli su i Azmiru igraci u shopping, tako da to nije nista novo. A i da nam rade nesto, sami smo sebi krivi. Niko od nas prstom nije mrdnuo da ne dodje ova uprava i tu krecem od samog sebe, iako sam ja pokusao nagovoriti ljude da odemo na skupstinu, ali aktivizam je kod nas davno pokopan.staragarda je napisao/la:STA bolan crno-bijelo...Jel' vidis sta kreteni rade sa Kluba...Jel' vidis sta se dešavaRimes87 je napisao/la:Matero mila koliko smo mi podjeljeni to je cudo jedno... I ustvarnom zivotu i na forumu. Nigdje sivog hebote, sve crno i bijelo. De malo odvadite i jedni i drugi.
Zamisli sd da je Husic prihvatio ono sto je dobio Ahmetovic i da je on to dao njemu isto st mu je Sarajevo dalo. Prije svega stan , drugo lova i td..da mu je dao sad bi bas lupali mi glavom. I pitali se kako bi ga isplacivali ...sjetimo da smo ovdje trazili da Benku dovede koji trazi 20 hiljada eura. Ili km nisam siguran platu ... Sreca nije njih doveo jer ovi nisu u stanju to voditi..svati Senad je naviko sastavljati ekipe po turnirima i placat igrace da igraju i on konta da i u ovoj ligi igrac. Mora imat 500km platu ..to ce poslije svatiti da to ne ide tako..nadam se da ce na vrijeme svatiti to
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Druze, ja sam davno shvatio da klub vise nema onakvu finansijsku mocu kakvu je imao s Azmirom i vjeruj mi da sam se pomirio s tom cinjenicom. Ja sam samo naveo primjer odlaska igraca jer nam se to i prije desavalo. Nikoga ne branim, pogotovo ne ovu upravu, samo sagledavam stvari sto vise objektivnije mogu.SaltCityAttack je napisao/la:Rimes87 je napisao/la:Ja nisam vidio nista covjece sem da je otislo par igraca i da se presjednik provaljuje u medijima. Iskreno, provaljivo se i Azmir, a isli su i Azmiru igraci u shopping, tako da to nije nista novo. A i da nam rade nesto, sami smo sebi krivi. Niko od nas prstom nije mrdnuo da ne dodje ova uprava i tu krecem od samog sebe, iako sam ja pokusao nagovoriti ljude da odemo na skupstinu, ali aktivizam je kod nas davno pokopan.staragarda je napisao/la: STA bolan crno-bijelo...Jel' vidis sta kreteni rade sa Kluba...Jel' vidis sta se dešava
Zamisli sd da je Husic prihvatio ono sto je dobio Ahmetovic i da je on to dao njemu isto st mu je Sarajevo dalo. Prije svega stan , drugo lova i td..da mu je dao sad bi bas lupali mi glavom. I pitali se kako bi ga isplacivali ...sjetimo da smo ovdje trazili da Benku dovede koji trazi 20 hiljada eura. Ili km nisam siguran platu ... Sreca nije njih doveo jer ovi nisu u stanju to voditi..svati Senad je naviko sastavljati ekipe po turnirima i placat igrace da igraju i on konta da i u ovoj ligi igrac. Mora imat 500km platu ..to ce poslije svatiti da to ne ide tako..nadam se da ce na vrijeme svatiti to
Papac Papac,
Papac Papac,
Papac Papac,
Papac Papac,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.