BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
Nije momcima lako stvarno, igraju protiv ovog 2x size Wawrinke 
Pobjeda 
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Bravo momci. Odlično odigrano. Pobjediti 21. i 31. dubl igrača, bravo majstori. Obojici preporuka ozbiljno da se dubla uhvate, odličan tandem, sigurno mogu u TOP 100. Sigurno obojica da mogu više u dublu nego i singlu napraviti, pogotovo Tomo.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ove naše teniserke ako nisu pretjerano dobre u tenisu onda su stvarno prelijepe.

Svaka čast momci!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Sta je pizde, juce prozivanje danas majstori
Đe onaj lizač nadalovog pakaša?
Hajmoooo

Ma ja i da sam bio u areni, tesko bi se tu pratio tenis pored onakve Dee i Anite, istina, ni Nafisa nije losa.
Svaka cast dvojici lafova, Damiru takodjer. Momci nikakve podrske od drzave, gotovo bez publike, redovno nas obraduju. Tacno se vidi ta ljubav prema domovini, posebna zar u ovim mecevima, za razliku od mnogih nasih sportista.
Svaka cast dvojici lafova, Damiru takodjer. Momci nikakve podrske od drzave, gotovo bez publike, redovno nas obraduju. Tacno se vidi ta ljubav prema domovini, posebna zar u ovim mecevima, za razliku od mnogih nasih sportista.
Svaka vam cast momci, vi ste ponos ove drzave!
Prelijepo je bilo vidjeti ono slavlje na kraju zajedno sa djevojkama. Mozda da se Tomo posveti dublu, svakako od njega u singlu vise nema nista.
Malo pretjerujete s kritikovanjem posjete. Jednostavno je tenis sport koji se slabije prati i veliki broj ljudi ne poznaje pravila uopste. Sumnjam da bi posjeta bila nesto osjetno bolja da se ovaj dvoboj odigrao u bilo kojem drugom gradu.
Malo pretjerujete s kritikovanjem posjete. Jednostavno je tenis sport koji se slabije prati i veliki broj ljudi ne poznaje pravila uopste. Sumnjam da bi posjeta bila nesto osjetno bolja da se ovaj dvoboj odigrao u bilo kojem drugom gradu.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Bit' će kad ugostimo Švicarsku sa Federerom i Wawrinkom.kobe24 je napisao/la:Svaka vam cast momci, vi ste ponos ove drzave!Prelijepo je bilo vidjeti ono slavlje na kraju zajedno sa djevojkama. Mozda da se Tomo posveti dublu, svakako od njega u singlu vise nema nista.
![]()
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Kad će naša fed reprezentacija igrati da se ode pogledati?Federer17 je napisao/la:Ma ja i da sam bio u areni, tesko bi se tu pratio tenis pored onakve Dee i Anite, istina, ni Nafisa nije losa.![]()
![]()
Ima li negdje neka Damirova slika od danas? Ako neko ima nek pošalje 
Nekad tamo, mislim 6. februara u Talinu. Dzaba sve kad je Anita zauzeta...arelinho je napisao/la: Kad će naša fed reprezentacija igrati da se ode pogledati?![]()
SemirSema je napisao/la:Sta je pizde, juce prozivanje danas majstori
Hajde šta faliFederer17 je napisao/la:Nekad tamo, mislim 6. februara u Talinu. Dzaba sve kad je Anita zauzeta...arelinho je napisao/la: Kad će naša fed reprezentacija igrati da se ode pogledati?![]()
![]()
Mislim da nece, igramo u grupi sa Hrvatskom i Madjarskom, nakon cega pobjednici grupe igraju za play off za ta dva mjesta u drugu svjetsku grupu. Posljednjeplasirani ce razigravat za opstanak, to ne znam kako ce biti organizovano. Vjerovatno ponovo neka grupa.arelinho je napisao/la:
Hajde šta fali![]()
E jesi me obradovao sa ovim u Talinu.
![]()
Hoće biti šta kod nas ovdje?
COYS je napisao/la:SemirSema je napisao/la:Sta je pizde, juce prozivanje danas majstori
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.