Meni napamet trenutno pada samo Haase, a mlatili su ga prošle godine i Bašić i Džumhur.
Imaju doduše još ona dvojica De Bakker i Sjisling (možda ne baš od riječi do riječi al' slična prezimena
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Tamam bara-bara smo, vidjet ćemo u kakvoj ćemo formi dočekati te duele. Teško da može biti gora od ove sa kojom smo ušli u ovaj duel sa PoljacimaUnofficialpage je napisao/la:Oni će i igrati, to su im najjači igrači. Sajsling 188. na atp listi.
U plejof za svjetsku grupu.samocelik je napisao/la:Pa jesmo li domaćini ili gosti Holanđnima? Ovakim Dublom napast ih možemo komotno,a što da ne i svjestku grupu![]()
![]()
Ustvari sad geldam raspored, pa gdje pobjednik drugog kola ide?
Kao i u svakom stadiju Davis Cupa. Prvo se gleda ima li prethodnih međusobnih dvoboja, pa je momčad koja je bila domaćin posljednji susret ovaj put gost. Ako nema onda ždrijeb.Unofficialpage je napisao/la:Kako se određuje domaćin u play offu? Možemo li mi biti opet domaćini? Npr. da nam u BiH dođe Miloš Raonić ili Kei Nishikori
Hvala.Galion je napisao/la:Kao i u svakom stadiju Davis Cupa. Prvo se gleda ima li prethodnih međusobnih dvoboja, pa je momčad koja je bila domaćin posljednji susret ovaj put gost. Ako nema onda ždrijeb.Unofficialpage je napisao/la:Kako se određuje domaćin u play offu? Možemo li mi biti opet domaćini? Npr. da nam u BiH dođe Miloš Raonić ili Kei Nishikori
Zasto da igramo na sljaci kad ova podloga odgovara svim nasim teniserima podjednako otprilike. Možda Damiru sljaka najvise odgovara, ali Basic cini mi se nije igro dobro prosle sezone na njoj.Unofficialpage je napisao/la:Domaćini. Opet u Zenici po meni najbolje. Taman će to biti prelaz sa betona na šljaku.
Apsolutno, čak šta više i Damir je trenutno bolji na sporom hardu nego na šljaci. Nije šljaka uveliko pa da mora da se jedan turnir vrati na beton pa opet na šljaku.taremuha je napisao/la:Zasto da igramo na sljaci kad ova podloga odgovara svim nasim teniserima podjednako otprilike. Možda Damiru sljaka najvise odgovara, ali Basic cini mi se nije igro dobro prosle sezone na njoj.Unofficialpage je napisao/la:Domaćini. Opet u Zenici po meni najbolje. Taman će to biti prelaz sa betona na šljaku.
Seppi.Harika je napisao/la:S kim je Dzumi u prvom kolu Sofie?
Pretjeruješ za Ruuda, a pogotovo Leeja. Jako me živcira to sa pubertetlijama, pa isti ti je k ima ti 16 ili 26 godina što se udaraca tiče, ako je neko talent onda je talent. Npr Felix Auger-Aliassime je tehnički bolji od 90% Toura već sa 16. Casper i Duckhee nisu Felix ili Rafa ali nisu više ni djeca, pa oba su punoljetna. Kod nasu su iskrivljene vrijednosti, sa 20 si balavac, sa 25 si mladi potencijalesprit24 je napisao/la:@unno ako ce mu ove pubertetlije praviti problem, nek se ne bavi tenisom, nek se posveti doubluako nista moze ih dobiti na iskustvo
Obojica su talenti, odlični igrači. Nisu iskrivljene vrijednosti, već to tako jest, sa 20 jesi balavac koji ne konta ništaGalion je napisao/la:Pretjeruješ za Ruuda, a pogotovo Leeja. Jako me živcira to sa pubertetlijama, pa isti ti je k ima ti 16 ili 26 godina što se udaraca tiče, ako je neko talent onda je talent. Npr Felix Auger-Aliassime je tehnički bolji od 90% Toura već sa 16. Casper i Duckhee nisu Felix ili Rafa ali nisu više ni djeca, pa oba su punoljetna. Kod nasu su iskrivljene vrijednosti, sa 20 si balavac, sa 25 si mladi potencijalesprit24 je napisao/la:@unno ako ce mu ove pubertetlije praviti problem, nek se ne bavi tenisom, nek se posveti doubluako nista moze ih dobiti na iskustvo
Ali opet ne slažem se ni sa @Unnom da Mirza ne može preko njih, i Federer je kao tinejdžer gubio od svakakvih anonimaca, kamo li neće njih dvoje. Sve je otvoreno u meču, ovisi ko se ustane na krivu nogu taj dan
Odemo u off topic ali zašto smo onda punoljetni sa 18Unofficialpage je napisao/la: Obojica su talenti, odlični igrači. Nisu iskrivljene vrijednosti, već to tako jest, sa 20 jesi balavac koji ne konta ništaDo 25 se čovjek razvija što mentalno što fizički
Oba imaju 18. godina i normalno da su djeca, problem je veći što pokušavamo odrasti prije vremena, do 21, 22 godine jesi dijete ma kako se trudio da to ne budeš.
Naravno da može, ali neće biti favorit, imat će vrlo težak zadatak.
Meni bi to došlo super jer mi je blizu ali loša su iskustva sa posljednjeg DC susreta tamo. Nije politički forum ali nema smisla zatvarati oči na činjenicu da je to mjesto sa većinskim hrvatskim stanovništvom i da je zbog toga igrao Tomo umjesto boljeg Aldina i da se Aldin zbog toga povukao iz reprezentacije. Nema potrebe za tim po meni, nažalost mislim da nismo još spremni da nam reprezentacija igra u Banjaluci, zapadnom Mostaru ili mom Širokom npr.Mig_Mig je napisao/la:U aprilu sa holandijom kuci?U Mostaru fino,suncano vrijeme. Sezona zemlje, jos da se savez dozove pameti i da domacinstvo Mostaru !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.