RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
@gruezi, hercegovina papci
Samo igraj ti i ne predaj se, pjesmom cu te bodriti...
FORZA VELEŽ!
FORZA VELEŽ!
to trebamo vas pitati sta ce mo nositi na dresugruezi je napisao/la:A sta ce vam zvijezda na grbu cemu velicanje tog zlocinackog sistema u kojem bosnjacki narod nije imao ni najosnovnija ljudska prava...bolje bi vam stajao ljiljan umjesto zvijezde...anyway cuo sam da se vode pregovori sa gradom oko stadiona u sj logoru? Znali ko sta o tome?
Cuj zlocinacki sistem.Pa ovaj je 3 puta gori zlocinacki sistem nego sto je onaj.Neki dan ljudi umal ne poginuse od debila,a policija napada klub zato sto su se zalili ,pa to nema ni u kakvom drugom zlocinackom sistemu nego ovom.Lijepa milicija(ex -yu) malo mu protrese bubrege pa ce biti ko talatin,nece mu pasti vise ni da pogleda baseball palicu a ne da uskace u teren sa njom i gonja igrace i civile po terenu
Ovaj sistem je rinaka u odnosu na onaj ,gdje je radnik i gradjanin bio gospodin
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
- Stone Island
- Kontakt:
Ne znam samo što mu se pravdaš. Znaju oni svi dobro šta je ispravno a šta ne, ali nekome rat a nekome brat. O tome se radi. Pitao bih te kakva bi priča bila da gladnog stomaka moraju zaspati. Hvala Bogu, nisam u toj situaciji ali nisam brate dragi ni mahnit. Najlakše se budala praviti. 10% građana BiH žive ko lordovi, 60% preživljava a ostatak je borba za goli život. Nećeš nikada čuti onog ko sastavlja kraj s krajem da pljuje po petokraci, socijalizmu već samo ovi dobrostojeći imaju vremena da se bakću pravom govora, nekim '' zločinima'' i te nepravednostima i manama bivše države i uređenja. Društvo je već odavno izgubilo osjećaj za one druge, daj meni i samo meni. Nego lijepi su nam dresovi pravo, nadam se da će ovaj fan shop funkcionisati kako treba. Raja nema naviku klupske rekvizite kupovati. U Engleskoj ljudi imaju kolekcije dresova, iz sezone u sezonu kupuju dok je kod nas tako da kad imaš jedan dres, neće ti pasti na pamet da kupiš drugi i tako da fan shopovi i nemaju pravu draž i smisao kao u ostatku Evrope. Nadam se da će ta ideja zaživjeti.rodjak je napisao/la: to trebamo vas pitati sta ce mo nositi na dresu.Ako se vi hvalite da vam je klub navodno multietnicki(kao eto zato sto igraju sve nacije tako to vi objasnjavate
) onda sto nosite saharu,sto ne stavite neki multinacionalan grb.Sta ce vama sahara na dresu
![]()
Cuj zlocinacki sistem.Pa ovaj je 3 puta gori zlocinacki sistem nego sto je onaj.Neki dan ljudi umal ne poginuse od debila,a policija napada klub zato sto su se zalili ,pa to nema ni u kakvom drugom zlocinackom sistemu nego ovom.Lijepa milicija(ex -yu) malo mu protrese bubrege pa ce biti ko talatin,nece mu pasti vise ni da pogleda baseball palicu a ne da uskace u teren sa njom i gonja igrace i civile po terenu![]()
Ovaj sistem je rinaka u odnosu na onaj ,gdje je radnik i gradjanin bio gospodin
Hajde Rodjeni , molim vas popravite mi subotu i oderite taj Metalleghea .stampy je napisao/la:3. Februara 2017.
Sutra tri utakmice na pomoćnom terenu FK Velež
Nakon utakmica Omladinskih selekcija Veleža i Sarajeva, na pomoćni teren će istrčati seniorske ekipe Veleža i Metalleghea iz Jajca. Veležu će ovo biti peta pripremna utakmica, dok će gostima iz Jajca ovo biti četvrta utakmica. U prve dvije su remizirali sa Splitom ( 2:2 ) i Vitezom ( 0:0 ), dok su u trećoj utakmici poraženi od Neretvanca sa 3:1.
Danas su Rođeni imali jedan trening, koji je odrađen na pomoćnom terenu, po laganoj kiši. Za sutrašnju utakmicu trener Rahimić nema namjeru mijenjati dosadašnji način igranja utakmica, a to je da se pruži šansa većem broju igrača.
Utakmica između Veleža i Metalleghea je na rasporedu u 14 sati.
Sjecaju se oni poraza u Kupu prosle godine kad smo ih dobili 2:1.
FK..VELEZ - Semir Tuce :)
- Stone Island
- Kontakt:
Otkazana utakmica, natopljen teren.
On je Bošnjak
Koga boli krasan qrac?
Aj briši.
Koga boli krasan qrac?
Aj briši.
Srecko BosnjakBaader je napisao/la:On je Bošnjak![]()
Koga boli krasan qrac?
Aj briši.
aj bola vise **** zaboli me racku sta si ti i ko su ostali ovo je sporski forum pa malo tu tikvu presaberi i odpepaj. Odakle tebi pravo da govoris o ko je ljevicar i kako se zivjelo u onom sistemu i haj nam bogati reci koliko ti je godina. Vise volim milicionera Momu Beraka i vise ga cijenom nego svu ovu tvoju blasfemicnu kriminalnu i ogrezlu u korupciji policiju. Ja da sam ponudio u onom sistemu pare drotu izbubo mi me bez pitanja sada tvoja policija moli daj cvaju sve ti je oprosteno. U bivsoj drzavi od 22 miliona ljudi na prste jedne ruke si mogao prebrojat ubistva a ti nama reci koliko koknutih dnevno ima samo u sarajevu. Je li tebe stid kad gledas sta rade i kako maze ubicu dvije djevojke u sred sarajeva pa nema dva dana roknuse nekakvog u sred naselja po danu i to je tebi normala. Pa ja u zivotu u tom sistemu nisam zakljuco auto a sad zastita u prosjeku svako auto ima bar dvije i opet svaki dan bezbroj kradja i to je tebi normalno. Pasva moja raja je znala biti na moru koliko hoces a spsvanje u vecama po parkovima i vidi cuda nikom ni dlaka sa glave nije falila. Ziv ti meni bio ako ti je ovo fino tvoj problem ja ti preporucujem da pazis kud hodas i ne izlazi kasno iako u ovoj demokraciji ni po danu nisi siguran. I dok se ova drzava rastace i dok u njoj niko nije siguran kad je u njoj bijeda samo taka ja cu ti reci da je moja familija u onom "zlocinackom sistemu" promijenila 4 nova auta jes **** na kredu ali kod domacih banaka tada i uz smijesnu kamatu a ti haj u strane banke pa nek te deru jer ih zabolje za bosnje, hrvatice, srbe i sve ostale samo je bitno da ovo malo jada nasih para opeljuse i odnesu u strane drzave. A ako nisi svjestan ti si kao i mi svi samo njihovi robovi i kad dojadi fala bogu takih imbicila ko ti je puna bosna u sekundi ce potpirit nacionalisticke strasti i onda opet juris. Sve ovo je samo moje skromno misljenje a tebi zelim da uzivas u svakom minutu demokracije i nraravno pazi kuda kada kako hodas jer ovdje se gine ubija i ne odgovara.gruezi je napisao/la: Ko smo to mi? Alo momak ja sam bosnjak a ne skutor i zato se cudom nemogu nacudit ovoj vasoj gluposti...u tom sistemu bosnjak nije imao ni najosnovnija ljudska prava (ime jezik itd) u tom sistemu nijedan km autoputa nije napravljen u bosni ali zato jesu bunkeri vrijedni nekoliko milijardi...nebitno...ako je policija hnk kantona pro skutorska i ako vas ne stiti zasto onda ne postavite barikade na bulevaru i ne izvucete sve bosnjacke kadrove iz kantonalne policije pa ces vidjet kako su poslusni...to vase ljevicarstvo ce cam glave doci velez i mostar ce biti ono sto su nekad bili tek onda kad vi njima budete zeljeli nestanak onoliko koliko ga oni vama zele...sila samo silu razumije...nego pitao sam ranije o stadionu u sj logoru i niko mi nije odgovorio...nacuo sam da se pregovara s gradom o gradnji istog zna li neko nesto vise o tome...
I za kraj zaboravih ti reci da si fulo pravo u onom sistemu nije bilo Bosnjaka malo te ponijelo... Kad te koknu na ulici ko slucajnog prolaznika ili kad te satare lokalni djilkos na pjesackom javi da zovemo policiju jer svi u nju vjerujemo. I ne smaraj vise o sportu je tema. Zivio mi moj Bosnjacino
Samo je jedna riba- Pastrmka!!!
po pisanju se nista ne razlikujes od ovih preko puta tako da za tebe isto vazi ko i za ove preko,zalibo me tuki sto si ti bosnjak,to nista ne mjenja stvar.Petokraka na grudima dresa samo moze biti jos veca i trajat ce dok i jedan navijac Veleza postoji,bilo ti krivo bilo pravo.Jeste da nam u ovakvoj politickoj situaciji to ne odgovara,jer nam podapinju svi,ali i ovo ce se mjenjati nece trajati vijecno.Velez ce i dalje slijediti antifasizam i radnistvo,i ostat ce na tom putu dok god ima svojih navijaca,a petokraka je bas simbol toga ako nisi znao.gruezi je napisao/la: Ko smo to mi? Alo momak ja sam bosnjak a ne skutor i zato se cudom nemogu nacudit ovoj vasoj gluposti...u tom sistemu bosnjak nije imao ni najosnovnija ljudska prava (ime jezik itd) u tom sistemu nijedan km autoputa nije napravljen u bosni ali zato jesu bunkeri vrijedni nekoliko milijardi...nebitno...ako je policija hnk kantona pro skutorska i ako vas ne stiti zasto onda ne postavite barikade na bulevaru i ne izvucete sve bosnjacke kadrove iz kantonalne policije pa ces vidjet kako su poslusni...to vase ljevicarstvo ce cam glave doci velez i mostar ce biti ono sto su nekad bili tek onda kad vi njima budete zeljeli nestanak onoliko koliko ga oni vama zele...sila samo silu razumije...nego pitao sam ranije o stadionu u sj logoru i niko mi nije odgovorio...nacuo sam da se pregovara s gradom o gradnji istog zna li neko nesto vise o tome...
P.S.Posto se ti dicis da si bosnjak,ja mislim da ti je najdrazi klub bio Djerzelez,jer je bio pravo bosnjacki klub
Ne interesuje me za koga navijas,eto te tamo ali sa tim stavovima ovdje nisi dobrodoso jer vrijedjas istinske navijace Veleza iz svih nacija.Kad bi se Velez preobrazio da to bude samo bosnjacki klub istog trena bih ga se odreko
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Šta ima novo u Veležu, nešto se stišalo sve oko centralne tribine, stolica i krova?
Pa zar ne znas covjece auuuuuuuuuuuuuuuMrBean je napisao/la:Šta ima novo u Veležu, nešto se stišalo sve oko centralne tribine, stolica i krova?
Samo je jedna riba- Pastrmka!!!
Ja sam ozbiljan i treba mi ozbiljan odgovor ako neko zna ako ne onda ništa
Ne brini se, svaki dan se nesto radi na Stadionu. Bit ces iznenadjen kada se veliki dio zavrsi do pocetka sezone.MrBean je napisao/la:Ja sam ozbiljan i treba mi ozbiljan odgovor ako neko zna ako ne onda ništa
Da nadam se da će stolice i krov biti postavljeni uskoro, neki su govorili za 15 dana a neki tek kad uđemo u Premijer ligu ali eto vidjet ćemo, samo nek se radi to je bitno 
Radi se, ne mora svako dan biti slika na fb. Bit će uskoro, ne brini ništa dok su tu ovi ljudi 
Samo igraj ti i ne predaj se, pjesmom cu te bodriti...
FORZA VELEŽ!
FORZA VELEŽ!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.