Koji ljigavac je ovaj Harden.

Nadam se da ce biti kaznjen. Ovaj ejection je u nivou onih kad je Tim Duncan dobio ejection zbog smijanja na klupi.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Kazu Srbi bolji od Jordana. :kahva:Puma je napisao/la:Bolji plej od Curryja i Irvinga.
Jednostavno ugodno oku gledati.
Neće sve i da bude prvi na listi.Reds1234 je napisao/la:Doda li malo gasa i uzme malo vecu potrosnju jos ce Durant uzet i mvp nagradu![]()
Lista je uvijek bila relevantna,neznam zasto ove sezone nebi bila?Lillard je napisao/la:Neće sve i da bude prvi na listi.Reds1234 je napisao/la:Doda li malo gasa i uzme malo vecu potrosnju jos ce Durant uzet i mvp nagradu![]()
Pa sve vuce na takvu situaciju.Reds1234 je napisao/la:Doda li malo gasa i uzme malo vecu potrosnju jos ce Durant uzet i mvp nagradu![]()
Sad ce jos malo gostovanje u Oklahomi,jedva cekam da vidim/cujem publiku.Jest da ce biti 30 raz u korist gsw,ali opet.Kawhi je napisao/la:Pa sve vuce na takvu situaciju.Reds1234 je napisao/la:Doda li malo gasa i uzme malo vecu potrosnju jos ce Durant uzet i mvp nagradu![]()
Fascinantan mi je odnos navijaca na gostovanjima prema njemu. Vjerovatno najgora stvar koju je neki NBA igrac uradio ikad i nijednog zvizduka ili nesto slicno. Ocekivao sam da budu napaljeniji protiv njega.
Isto tako mi nije jasno kako iko iz ekipe sa 73 pobjede i koja se pojacala top 5 igracem lige moze biti u prici za MVPa. Jedino da su na putu ka 80 pobjeda.
Btw za tu potrosnju imao samo jedan problem. Curry je prvi po usageu u ekipi i vjerovatno ce to samo rasti do kraja sezone. Period aklimatizacije Duranta je zavrsen i Steph sve vise uzima sebi loptu.
Slazem se,svakako treba biti u vrhu svakog laddera.60. Pick da bude mvpEpidaurus je napisao/la:Ako bi Boston kojim cudom uspio uzeti prvo mjesto istoka ispred Cavsa, IT4 bi po meni trebao dobiti MVPa. To bi mislim bilo vece iznenadjenje od Houstona u top 3 zapada, a Thomasova uloga u napadu Bostona je tu negdje s Russovom i Hardenovom u OKCu/Houstonu.
Slažem se, šteta za DeRozana što nije malo kompletniji i što se lomi.Kawhi je napisao/la:Harden, Russ, Ajzeja, Kawhi jedini koji trebaju biti u prici za MVPa.
to je prezvakana prica,koristi ce sve moguce statistike koje njima idu u korisit da dokazu nema boljih igraca u ligi od onih sto igraju u spursima.alemsa je napisao/la:Znaci kawhi bolji i od Curryija lozinka obje strane![]()
Kako li je onda parker bio bolji od cp3, haj sto je cp3 jak u napadu jos sto je gary payton za parkera na drugoj strani uvjek bio
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 2 gosta.