FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Majkl
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Majkl » 04 feb 2017, 20:32

A music je i prosle godine nudjen koliko se sjecam
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

adem993
Kontakt:

Post Postao/la adem993 » 04 feb 2017, 20:33

opa sad se razbacujemo rano raznim imenima,pa nismo zeljana da dovodimo ko god nam se ponudi,samo taj slovenac i mozemo se potuc sa svima sto se mene tice!!!
Bit ćeš opet prvak čest 1946

Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!

Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 04 feb 2017, 20:45

Volio bih vezni da dodje ali mislim da nam niko nece doci ,mada svako jutro kada ustajem na posao prvo pogledam dali je neko dosao.Mada iskreno kazem ako ce dovesti nekog tko nije izuzetno jak bolje da ne dolazi.

kraljlavova
Kontakt:

Post Postao/la kraljlavova » 04 feb 2017, 20:52

Danas pitam nekog iz uprave hoceli bita sta oko pojacanja odgovor pregovara se trebalo bi biti nesto.i jos nesto ima se love samo se trazi bas pojacanje u pravom smislu rijeci a takvi nisu bas jeftini vidjecemo sta ce biti

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 04 feb 2017, 20:53

Music nepotreban kad ima Liivak i Lelic. Ovaj Krona je ok :mrgreen:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 04 feb 2017, 20:53

kraljlavova je napisao/la:Danas pitam nekog iz uprave hoceli bita sta oko pojacanja odgovor pregovara se trebalo bi biti nesto.i jos nesto ima se love samo se trazi bas pojacanje u pravom smislu rijeci a takvi nisu bas jeftini vidjecemo sta ce biti
:urnebes: :urnebes: :urnebes:
Bahati, bahati Željkan!
1946

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 04 feb 2017, 20:57

joker90 je napisao/la:
kraljlavova je napisao/la:Danas pitam nekog iz uprave hoceli bita sta oko pojacanja odgovor pregovara se trebalo bi biti nesto.i jos nesto ima se love samo se trazi bas pojacanje u pravom smislu rijeci a takvi nisu bas jeftini vidjecemo sta ce biti
:urnebes: :urnebes: :urnebes:
slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

PerryFred
Kontakt:

Post Postao/la PerryFred » 04 feb 2017, 21:00

.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 15 mar 2020, 04:40, ukupno mijenjano 2 puta.

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 04 feb 2017, 21:01

Igraci koji Janjos hoce iz lige imaju ugovor i klubovi hoce puno para. sto znaju da mi imamo pare ....izvini, tan ima pare.... izvini, mi nemamo pare.
i svako ko nije iz nase lige hoce janjos da prvo u radi probu ali to nece igraci.

Susic kaze da nista od toga nema ali se nika ne zna. ali sam siguran da dolaze jos 2-3 igraca.

da se ja pitam meni ne treba vise igraca ako svi hoce pokazati ono sta znaju. :D ako neko moze Radovca u zivot vratiti onda je Janjos. ako mali nece nek ide u ...... :lol:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 04 feb 2017, 21:03

PerryFred je napisao/la:
Majkl je napisao/la:I ovaj Kronavoter je ponuđen opet i postoji kontakt,valjda ne racunaju tamo na njega.
Ponuđen? :rol:

Nije da ne računaju na njega, nego Krona je u sukobu sa GD i želi napustiti Olimpiju.
Ima ugovor do 2019 sa Olimpijom. Bursa je nudila 500 hiljada eura za njega, a Mandarić je tražio milion.
Toliko o tome.. :kafa:

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 04 feb 2017, 21:11

Dat cemo mi milon i po ako treba :kafa:

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 04 feb 2017, 21:18

Crnkić: Atmosfera je fantastična, svi dišemo kao jedan

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 04 feb 2017, 21:22

Uskoro finalizacija transfera: Nedim Hadžić prelazi iz Sarajeva u Benficu

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 04 feb 2017, 21:27

Zar nije ovaj Music igrap beka u Travniku koliko se sjecam,ne kontam od kuda poređenje sa Lelicem i Liivakom,kad mu je pored beka pozicija DM.
@zukanovic Cala pametno radi ,nece igraca za kojeg ne zna kakav je jos ako je slobodan da ga uzme na osnovu preporuke,a ove sto smo htjeli ja znam za Ordagica i Obradovica da smo pobudili a klubovi su trazili vise i tu je stalo,ali imaju jos dvojica iz nase lige za koje smo zainterrsovani i poslane su ponude ali ja ne znam koji su to igraci ako ti znas reci nam.
ŠTA SE OVO DEŠAVA

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 04 feb 2017, 21:37

BitiSrcemVezan je napisao/la:
Zukanovic je napisao/la:Rekao sam vama prije 2 mjeseca za Roka. ;) i za Susica sacu ga pitati znam ga iz njemacke. i dalje neko hoce da Semira Musica i klub dovede. ali ne znam ko.
pa de nam reci što nikog živog ne dovodimo
Zato ato necemo da gomilamo igrace,a pravo pojacanje je sad tesko naci

VanCipelic
Kontakt:

Post Postao/la VanCipelic » 04 feb 2017, 21:39

Majkl je napisao/la:Zar nije ovaj Music igrap beka u Travniku koliko se sjecam,ne kontam od kuda poređenje sa Lelicem i Liivakom,kad mu je pored beka pozicija DM.
@zukanovic Cala pametno radi ,nece igraca za kojeg ne zna kakav je jos ako je slobodan da ga uzme na osnovu preporuke,a ove sto smo htjeli ja znam za Ordagica i Obradovica da smo pobudili a klubovi su trazili vise i tu je stalo,ali imaju jos dvojica iz nase lige za koje smo zainterrsovani i poslane su ponude ali ja ne znam koji su to igraci ako ti znas reci nam.
Ja mislim da je jedan Brkic iz Mladosti...

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 04 feb 2017, 21:40

MortemHz je napisao/la:Uskoro finalizacija transfera: Nedim Hadžić prelazi iz Sarajeva u Benficu
Ako se vec.morao prodavati bolji klub nije mogao,Benfica zivi i najbolje posluje u Evropi uz Porto sa prodajom igraca,necel bog dat da i mi dobijemo svog "Dzeku" koji ce nas s vremena na vrijeme pocastiti s dobrim transferom
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Arhitekt
Kontakt:

Post Postao/la Arhitekt » 04 feb 2017, 21:44

Majkl je napisao/la:Zar nije ovaj Music igrap beka u Travniku koliko se sjecam,ne kontam od kuda poređenje sa Lelicem i Liivakom,kad mu je pored beka pozicija DM.
Ti kada pises mi lose igramo, cim si ti prestao pisati mi smo zaredali 3-4 pobjede.Evo te opet, nek nem je Bog na pomoci

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 04 feb 2017, 21:44

VanCipelic je napisao/la:

Znam za njega ali mislim da su jos dvojica pred njega.
ŠTA SE OVO DEŠAVA

VanCipelic
Kontakt:

Post Postao/la VanCipelic » 04 feb 2017, 21:48

Majkl je napisao/la:
VanCipelic je napisao/la:

Znam za njega ali mislim da su jos dvojica pred njega.
Ne vidim nikog iz nase lige osim Ordagica i Obradovica da se isplati platiti odsteta. Eventualno Besirevic ili Redzic..
Brkica je Husref preporucio Cali i za njega bi trebali platiti obestecenje oko 30hiljada i to iz dvije rate...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Fouzi1 i 33 gosta.