Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Cestitke Juventini!
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

Max Allegri
- IlCapitano
- Kontakt:
Hernanes nije pozvan za sutra, ode u Kinu. 10 miliona 

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
i GDM pise da je sve zavrseno.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Hernanes u Kinu, napokon se dozvao pameti
a jos bolja je da je za sutrasnju utakmicu pozvan Mandragora 

Max Allegri
- L'Avvocato
- Kontakt:
Iskrene cestitke na prinovama braco.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Šta je ovdje zatišje pred buru?
Bilo kakva pobjeda večeras je slatka kao kompot poslije iftara ljeti.
Forza Juve

Bilo kakva pobjeda večeras je slatka kao kompot poslije iftara ljeti.
Forza Juve
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
gledaju kako Lazio samara Pescaru, a tebi veliki minus sto i ti ne gledas :kafa:ramiral je napisao/la:Šta je ovdje zatišje pred buru?
- IlCapitano
- Kontakt:
Potvrdio i Beppe prije utakmice da je Hernanes sutra bivši. 
Njemu hvala. Nikad nije bio kvalitet, ali ok backup, uvijek davao sve od sebe i imao par odličnih utakmica.

Njemu hvala. Nikad nije bio kvalitet, ali ok backup, uvijek davao sve od sebe i imao par odličnih utakmica.

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Nista novo ovdje, stara dama uredno kada god treba u bitnijoj tekmi urinira po konkurenciji i pokazuje gdje je mjesto ovim umisljenim ekipicama.
Milina gledati kako stavljaju sve na svoje mjesto u Italiji.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
- BuffonGigi
- Kontakt:
Kako me Lichsteiner sinoc nervirao po ko zna koji put ove sezone, kriv je za najmanje dvije interove sanse, a da ne pricam o tome da poslije onog ubacivanja na pocetku nije nista u napadu uradio. I jos slag na tortu njegov izlazak iz igre i negodovanje, sto ovako Conteu nije reagovao frajercina i igracina. Kako god da je Dani lud i nedisciplinovan, jedva cekam da bude spreman da ne gledam vise ovog mediokriteta.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Ova formacija je top napadacki, odlicna ali koliko propuha nazad to je strasno.
Fozza Inda sa dva precizna pasa dodje do situacije jedan na jedan, napadac-stoper a jake ekipe poput recimo Barselone bi odrale nam odbranu osim ako mi ne bi prije zabijali.
Pored Pjanica ako mislimo igrati ovo i naredne sezone mora bit neki korpulentni igrac a nadam se da ce to bit Toliso.Mada i Pjanic tu...
Fozza Inda sa dva precizna pasa dodje do situacije jedan na jedan, napadac-stoper a jake ekipe poput recimo Barselone bi odrale nam odbranu osim ako mi ne bi prije zabijali.
Pored Pjanica ako mislimo igrati ovo i naredne sezone mora bit neki korpulentni igrac a nadam se da ce to bit Toliso.Mada i Pjanic tu...
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
a tek centarsutevi i povratne, mati mila u federalnoj ligi ima boljih centarsuteva od njegovih, samo pogledati kada je kvadrado zavrne to je uvijek u krugu napadaca 1-2 metra, dok kad je licht zavrne ode u aut ili gol autBuffonGigi je napisao/la:Kako me Lichsteiner sinoc nervirao po ko zna koji put ove sezone, kriv je za najmanje dvije interove sanse, a da ne pricam o tome da poslije onog ubacivanja na pocetku nije nista u napadu uradio. I jos slag na tortu njegov izlazak iz igre i negodovanje, sto ovako Conteu nije reagovao frajercina i igracina. Kako god da je Dani lud i nedisciplinovan, jedva cekam da bude spreman da ne gledam vise ovog mediokriteta.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Evo vec sesta godina. Glad za pobjedama ostaje i sa Allegrijem i nakon Allegrija nadam se. To je nesto sto odlikuje velike timove poput Bayerna, Barse, Madrida.Effenberg je napisao/la:Nista novo ovdje, stara dama uredno kada god treba u bitnijoj tekmi urinira po konkurenciji i pokazuje gdje je mjesto ovim umisljenim ekipicama.
Ima propuha nazad. To je i logicno. Igramo u ovoj formaciji par sedmica i momci se uigravaju. Licht nije igrao prije nove godine puno pa sada skoro svaku utakmicu u prvih 11. Umor psihicki i fizicki utice na njega. Zato nam stoperi igraju fantasticno. Pohvalio bi Kediru, momak se vratio iz mrtvih i godi mu promjena formacije kao svima nama jer gledam odlican fudbal.
Ovo je bila teska utakmica i drago mi je da smo pobijedili. Cestitam i Interu na borbi, dobro ih je trener poslozio.
Marko Pjaca mora dobiti vise minuta.

Aljegri, out!
- L'Avvocato
- Kontakt:
Ma Licht je u svom naglom padu od ljetos pokazivao da se ne treba i naredne sezone na njega racunati, ali je po meni zadnjih mjesec dana dobro odigrao. Zato je i dobio produzenje ugovora. Dobar je, pogotovo za ove velike utakmice.
★★★
Ne znam kakav si ti pad vidio? Ono sto je realno, da je mozda psihicki malo pao, nesto kao Evra, pa je odlucio da ide. Lich je po meni zadnja 3 mjeseca na vrhunskom nivou!L'Avvocato je napisao/la:Ma Licht je u svom naglom padu od ljetos pokazivao da se ne treba i naredne sezone na njega racunati, ali je po meni zadnjih mjesec dana dobro odigrao. Zato je i dobio produzenje ugovora. Dobar je, pogotovo za ove velike utakmice.
Max Allegri
- Burberry46
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.