FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la irfo » 04 feb 2017, 21:52

Neandertalac je napisao/la:
segaa je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Trola ovaj Sega Mega, zadnjih pet postova mu o Kerli. Koliko znam nema ništa od toga. Iskreno, jeste solidan igrač ali ima negativnih stvari koje se vežu iz njega. Svojeglavost, neodgovornost, tenzije u svlačionici. Sve jako bitne stvari.
Jeste tvrdoglav,svojeglav,ali bi i dalje bio najspremniji igrac da je dosao
Nebitno. Nije Iron Man takmičenje.
a i ne moze od crnca spremniji bit svakako :D
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 04 feb 2017, 21:55

Ali atmosfera na treningu je vrh vrhova.[emoji106]
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 04 feb 2017, 22:07

Najjace mi je ovo kad nemas pojma u kakvom je stanju Kerla, nisi ga gledao najmanje 3 godine i jos napises da ce biti najspremniji. Odakle vama te info Bog sami zna? Ne daj Boze da mi nekog igraca ne uspijemo dovesti da ne dodju dezurni da kaze da trazi puno para. :D
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Quinlan
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Quinlan » 04 feb 2017, 22:10

aleksandar_veliki je napisao/la:...
???

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 04 feb 2017, 22:10

Aco,sta bi ?[emoji23]

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 04 feb 2017, 22:11

Vidjećemo Mussu ubrzo. Poznavajući Zubana sigurno je da ne bi obraz založio i da dovede igrača kojem nije u glavi red, rad, disciplina.
Na papiru on je baš pojačanje a da li će opravdati to pokazat će vrijeme.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 04 feb 2017, 22:21

Ovog markovica svugdje ima, ja mislim sad kad prodje pune pripreme da ce nam on najvece pojacanje biti, strasan igrac :thumbup:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 04 feb 2017, 22:22

To je novi Yosihida. Nece on odigrati sat ukupno.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 04 feb 2017, 22:29

Dobra je ova statistika. Malo se pogubis u brojevima,ali dobro je.
Kod nas najbolji Stojanovic prema onim podaci. Nisam mislio da cu ikad napisati ovo,ali bi on mogao biti top pojacanje.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 04 feb 2017, 22:34

Musa ce biti veliko pojacanje za Zelju. Mislim da dugo nismo imali tako dobrog beka..a vrijeme ce pokazati sve. Samo da se ovo sa Kosticem finalizira na pravi nacin.. Vazno je da je od Uefe dobio raskid ugovora, ali i nas savez to treba verifikovati vjerovatno.. !?

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 04 feb 2017, 22:35

Kakav ba Musa, pusti tu suplju pricu. Ne bi ga oni nama slali da on sta valja. Nego je nama to crnac, ko mi, malo nam treba da se nalozimo. Kao s Toskasima, spancima itd..

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 04 feb 2017, 22:37

Slažem se sa amazonom, a ovce se nafurale da valja, baš bi oni kupili beka i nama ovog uvalili da valja čemu

A ove uspjehe sa repkom može okačit mačku o rep, čuj prvak svijeta i afrike, wtf
Životni saputnik! 1921

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 04 feb 2017, 22:44

Vala na onoj generalci protiv Metalleghe ili kako vec vidjelo se da je Spanac dva levela iznad ove lige. Logicno da se nije snasao ovdje polomili ga na onoj tekmi. Nasi krkani iz lige.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 04 feb 2017, 22:53

Eisenbahner1921 je napisao/la:Slažem se sa amazonom, a ovce se nafurale da valja, baš bi oni kupili beka i nama ovog uvalili da valja čemu

A ove uspjehe sa repkom može okačit mačku o rep, čuj prvak svijeta i afrike, wtf
Da, ali ima jedna jako bitna stvar. Ne košta nas puno, zapravo skoro džaba je tu. Marketinški ako ništa opravdaće svaki fening.

Nije baš kao Kostas ili Hervas.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 04 feb 2017, 22:55

aleksandar_veliki je napisao/la:
bosnas_ je napisao/la:Musa ce biti veliko pojacanje za Zelju. Mislim da dugo nismo imali tako dobrog beka..a vrijeme ce pokazati sve. Samo da se ovo sa Kosticem finalizira na pravi nacin.. Vazno je da je od Uefe dobio raskid ugovora, ali i nas savez to treba verifikovati vjerovatno.. !?
Nisam upucen sto posto, no ne vjerujem da Kosticev slucaj ima bilo kakve veze sa UEFA-om. Pogotovo mislim na tvoju recenicu nek je on dobio od UEFA raskid. Ne bavi se UEFA sa tim, barem ne znam za slucaj da su preskocene komisije nacionalnih saveza i onda UEFA donijela odluku. Ako je dobio radkid onda je dobio od nasih komisija...
Moguce. Negdje sam to procitao da je kao podnio zahtjev uefinoj komisiji..mada ni meni nema smisla preskakati komisije pri nasem Savezu. Ali sve info su nekako sture, pa je ostalo prostora za nagadjanje. Kostic je po meni najbolji stoper lige i sasvim je logicno zasto je prvi pik Slavka. Iako sam ubjedjen da ce Musa biti nase najvece pojacanje ove zime. Ima fenomenalne karakteristike, jedino nasi losi tereni mu nece ici u prilig...bar ne tamo do aprila.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 04 feb 2017, 23:07

Nemamo mi nikakve koristi od njega. Pola godine nama nista ne znaci, niti se on moze privknuti na ovo sve tako brzo. Jedino sto ga ne placamo pa nije problem sto je tu. Da smo ga doveli ili da cemo ga moci dovesti na duze bilo bi dobro, ovako yosida nema sta drugo biti.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 04 feb 2017, 23:14

Zeba bi po ovome sto je pokazao na pripremama trebao biti na klupi a Bekrica da igra od pocetka..

amar92
Kontakt:

FK Željezničar

Post Postao/la amar92 » 04 feb 2017, 23:17

Ja se slazem sa Amazonom oko Muse, cisto sumnjam da ce imati neku bitniju ulogu i minutazu. Ocekujem da ce igrati samo kup ali vidjet cemo. Nadam se da ce me demantivati.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 04 feb 2017, 23:24

Zeba je trenutno jako nespreman igrac i bice samo igrac manje na terenu. Nama ce trebati 11 trkaca i tesko da imamo prostora za Zebino "setanje" po terenu.

SirAmar
Kontakt:

Post Postao/la SirAmar » 04 feb 2017, 23:26

ZeljeznicarFan je napisao/la:slika

Ustani istok ! :bow:
Joj srce mi ko Trebević kad ovo vidim, fakat za suza. Djeca mi se rodila, starci otišli, skoro život prođe, al dočekah. Hvalim te Bože.

Samo moram i ja reći da ovako ne izgleda u visini sa sjeverom.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15 i 36 gostiju.