FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

slobodaTZ
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la slobodaTZ » 04 feb 2017, 22:15

pinoglavi je napisao/la:Kad krene sezona treba ostaviti ovu temu za vasa izdrkavanja a otvoriti drugu gdje ce se o igri i igracima pisati
+1000000

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 04 feb 2017, 23:11

Sta je sa Karelija, ne oglasava se? Kamo izvestaj financijski? Hoce li UO traziti da se vrate pozajmice sto daju?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

benTzley
Kontakt:

Post Postao/la benTzley » 04 feb 2017, 23:15

Ko od momaka koji su isli u Medjugorje nije otputovao u Antaliju?

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 04 feb 2017, 23:20

benTzley je napisao/la:Ko od momaka koji su isli u Medjugorje nije otputovao u Antaliju?
Mujkic i svi juniori osim Hodzica.

A od prozivke su otisli Fatic, Kostic i Hajdarevic.

benTzley
Kontakt:

Post Postao/la benTzley » 04 feb 2017, 23:25

tuzlak1987 je napisao/la:
benTzley je napisao/la:Ko od momaka koji su isli u Medjugorje nije otputovao u Antaliju?
Mujkic i svi juniori osim Hodzica.

A od prozivke su otisli Fatic, Kostic i Hajdarevic.
Ja kako znam Mujkic nije iso u Medjugorje. Vidim da je Ademin Hadzic osto. Znaci Hadzic, Muratovic, Beganovic, Djukic, jesam li koga zaboravio?

Guest007
Kontakt:

Post Postao/la Guest007 » 05 feb 2017, 00:05

Pod hitno treba mijenjati ovu novu strategiju kluba, i dovoditi starije i iskusnije igrace. Izgleda da se vraca obavezni vojni rok momcima do 24 godine, tako da bih mogli ostati bez cijele ekipe :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Bilo kako bilo, u Tuzli nikad nece postojat' gradski derbi, u Tuzli postoji samo jedan klub, nasa Svetinja, Sloboda!

NS BiH mafia!
Savez napolje!

DoeTz
Kontakt:

Re:

Post Postao/la DoeTz » 05 feb 2017, 00:11

staragarda je napisao/la:Nemojte samo kako raja nema para... to su price za malu djecu.... SVI imaju 30,40,50 maraka... Znaci, SVI

Inace svi imamo Bogovske poslove s istim takvim platama, na ljetovanja idemo gdje nam se prst zaustavi na globusu a visak hiljade trosimo u Vivama i Tomama. Tih 30,40, 50 KM nam je sitno sto ostane pa nam je crnjak pojavit se s tim parama, zato kazemo da nemamo.
KAD NEKO NAPISE IMAJU U OVOJ **** DRZAVI NE ZNAM BIL NJEGA UJEO IL SEBE
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Re: Re:

Post Postao/la staragarda » 05 feb 2017, 00:27

DoeTz je napisao/la:
staragarda je napisao/la:Nemojte samo kako raja nema para... to su price za malu djecu.... SVI imaju 30,40,50 maraka... Znaci, SVI

Inace svi imamo Bogovske poslove s istim takvim platama, na ljetovanja idemo gdje nam se prst zaustavi na globusu a visak hiljade trosimo u Vivama i Tomama. Tih 30,40, 50 KM nam je sitno sto ostane pa nam je crnjak pojavit se s tim parama, zato kazemo da nemamo.
Meni se cini da ti nisi iz Bosne
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 05 feb 2017, 00:28

staragarda je napisao/la:
DoeTz je napisao/la:

Da bogdom nisam.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Mustafa10
Kontakt:

Post Postao/la Mustafa10 » 05 feb 2017, 02:00

DoeTz je napisao/la:
staragarda je napisao/la:
DoeTz je napisao/la: Inace svi imamo Bogovske poslove s istim takvim platama, na ljetovanja idemo gdje nam se prst zaustavi na globusu a visak hiljade trosimo u Vivama i Tomama. Tih 30,40, 50 KM nam je sitno sto ostane pa nam je crnjak pojavit se s tim parama, zato kazemo da nemamo.
Da bogdom nisam.
hahah dobar , :urnebes: :rol:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 05 feb 2017, 08:53

DoeTz je napisao/la:

Ako je Fadil rekao da se ima, onda se ima. Trosi se na mobitele, vino, hljeb, ulje, secer, mlijeko... Vidis da se ima. :urnebes: :rol:
Zivio Fadil, najgluplja faca federacije.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 05 feb 2017, 13:24

Na ljeto kada Krpić ode dolazi nam veliko pojačanje u napadu sa ogromnim premijerligaškim iskustvom!!!
S.M.
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede

KrojcicaHills
Kontakt:

Post Postao/la KrojcicaHills » 05 feb 2017, 13:29

Ne ulazim cesto na ovaj forum kao prije...Ne pratim vise ni slobodu kao prije i mogu reci da me tuga neka uhvati kad vidim ko nam vodi klub...... Strasno kakvi ljudi su dosli i ne mogu da vjerujem da te ljude pola grada podrzava. Pola igraca nam otislo a i dalje ista prica i jos se ljudi nadaju da ce istok napraviti. Nevjerovatno kako smo potonuli a 99% ljudi izgleda da i ne zna ovog mujkanovica. Ne moze nama vise ni bog pomoci

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 05 feb 2017, 13:29

intercontinental je napisao/la:Na ljeto kada Krpić ode dolazi nam veliko pojačanje u napadu sa ogromnim premijerligaškim iskustvom!!!
S.M.
Jos jedna bomba il je neki grob kojeg nece niko. Draze mi je sto dovode ove mladje, nego neka "provjerena imena"
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 05 feb 2017, 13:38

Jedan je S.M.! Precjednik naš, s ogromnim iskustvom također u precjedništvu.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

HElo
Kontakt:

Post Postao/la HElo » 05 feb 2017, 14:03

intercontinental je napisao/la:Na ljeto kada Krpić ode dolazi nam veliko pojačanje u napadu sa ogromnim premijerligaškim iskustvom!!!
S.M.
Semjon Milošević :lol:

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 05 feb 2017, 14:05

. .nego ba koliko je Senčo uložio u Slobodu . . .. ili valjda koristi one pare što mu je omogućio AH (ostavio mu je u amanet). Sve kontam da nije moguće da je on iskešir'o Antaliju. Ne da taj marke ni sebi, a kamo li nekom drugom . .

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 05 feb 2017, 14:08

Tuzlak04 je napisao/la:. .nego ba koliko je Senčo uložio u Slobodu . . .. ili valjda koristi one pare što mu je omogućio AH (ostavio mu je u amanet). Sve kontam da nije moguće da je on iskešir'o Antaliju. Ne da taj marke ni sebi, a kamo li nekom drugom . .
Da sebi i sinu,al drugi ga kreditiraju I to nepovratni krediti. On misli da igraci su uposleni u TC pa će oprostiti plate zaradjene a neisplacene
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 05 feb 2017, 14:53

Covjek nema mozes stalne radnike na prste prebrojat.
Digne ih sa biroa uzme novac,tamam kada sracunas izadje njega licno radnik po danu par boNjeva. Odma ih otpusta cim zakonski moze i vraca na Biro zacarani krug.
Pola dadzbina i svega de fakto mu placa drzava.
Ne kazem,svi petljaju ipak ljudi rade I hrane porodice kako tako,ali nije za Slobode,i to je to...
Prevelik je to zalogaj njemu mentalno i finansijski.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 05 feb 2017, 14:58

solinas je napisao/la:Covjek nema mozes stalne radnike na prste prebrojat.
Digne ih sa biroa uzme novac,tamam kada sracunas izadje njega licno radnik po danu par boNjeva. Odma ih otpusta cim zakonski moze i vraca na Biro zacarani krug.
Pola dadzbina i svega de fakto mu placa drzava.
Ne kazem,svi petljaju ipak ljudi rade I hrane porodice kako tako,ali nije za Slobode,i to je to...
Prevelik je to zalogaj njemu mentalno i finansijski.
Mozda i vise mentalno :urnebes: ...Cu, treba za Kosticem potjernicu raspisati :rol: .... Frajer bas puko, kamen te **** :urnebes: :rol: :rol:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.