Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- theboss_RD07
- Kontakt:
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Ne znam bas, ali gledajuci ove videe, citajuci reviewe nekako ne mogu da se otmem dojmu da je ova nova nokia jednostavno must-have
⭐
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
pa i nije must have, ne znam ko je rekao da je? meni je prije svega dobar omjer ulozeno-dobiveno.theboss_RD07 je napisao/la:Ne znam bas, ali gledajuci ove videe, citajuci reviewe nekako ne mogu da se otmem dojmu da je ova nova nokia jednostavno must-have
gdje si citao recenzije? ja sve cekam ne bi li ko od ovih poznatijih, europejaca ili amera nabavio nokiu 6, al svi izgleda čekaju mwc.
- theboss_RD07
- Kontakt:
Pa nije niko ovdje rekao.. rekao sam ja na osnovu ovih stvari sto sam vidio. 
Citao sam na nekim random stranicama nisu 'nase' stranice. Saltao sam kroz historiju al nisam uspio naci.
Edit: i da, gledao sam neku kineskinju kako lupa orahe telefonom hahahahah

Citao sam na nekim random stranicama nisu 'nase' stranice. Saltao sam kroz historiju al nisam uspio naci.
Edit: i da, gledao sam neku kineskinju kako lupa orahe telefonom hahahahah
⭐
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ima ovde review, konacno neki normalan, nema od kineza kruha, ne znaju pa ne znaju.
Niko da napravi neki malo detaljniji video kamere, sta nudi, kakve funkcije ima, da li podrzava raw format, manual mode, malo vise o aplikacijama, kakve su ove nokijine aplikacije za pozivanje, sms, muzika, i druge.
Niko da napravi neki malo detaljniji video kamere, sta nudi, kakve funkcije ima, da li podrzava raw format, manual mode, malo vise o aplikacijama, kakve su ove nokijine aplikacije za pozivanje, sms, muzika, i druge.
Ne bi trebao ništa sjebat ako izbrišem "podaci" za usluge za google play?
Puno interne mi to zauzima,a treba mi prostor.Jednom sam obrisao cijelu aplikaciju i skroz si sjebao izgled mobitela
A nemam pojma šta bi trebalo bit u tim podacima...
Uglavnom,trebam hitno malo memorije oslobodit,a nemam više šta brisat.Jel se moze sta od ovog cachea?

Uglavnom,trebam hitno malo memorije oslobodit,a nemam više šta brisat.Jel se moze sta od ovog cachea?
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
slobodno briši, i youtube i instagram takodjer hoce puno da zauzmu
-
- Kontakt:
Ljudi pomagajte!!!
Od sinoć na m.wwin.com ne mogu na mobitelu da otvorim stranicu kompletnu,nego jedan dio tako da se ne mogu da logujem i prijavim da bih se mogao kladiti.Nisam nikad imao problema do sinoć a ne mogu skontati šta je,doduše nisam ni neki poznavalac silne ove tehnologije pa ako ima ko da pomogne da riješim problem.Imam model LG-D605 ako to šta znači.
Unaprijed hvala
Od sinoć na m.wwin.com ne mogu na mobitelu da otvorim stranicu kompletnu,nego jedan dio tako da se ne mogu da logujem i prijavim da bih se mogao kladiti.Nisam nikad imao problema do sinoć a ne mogu skontati šta je,doduše nisam ni neki poznavalac silne ove tehnologije pa ako ima ko da pomogne da riješim problem.Imam model LG-D605 ako to šta znači.
Unaprijed hvala
-
- Kontakt:
Skini ccleaner sa playstore-a (ili cleanmaster, svejedno) i neka ti pobriše "smeće" koje svaka aplikacija skupi tokom vremena! Nakon što obriše, slobodno uninstall i taj app da ti ne dosađuje!SiamoNoi je napisao/la:Ne bi trebao ništa sjebat ako izbrišem "podaci" za usluge za google play?Puno interne mi to zauzima,a treba mi prostor.Jednom sam obrisao cijelu aplikaciju i skroz si sjebao izgled mobitela
A nemam pojma šta bi trebalo bit u tim podacima...

Koliko košta zamjena displeja na mobitelu (LG G2) i gdje se može u Sarajevu popraviti?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Otelo je napisao/la:Koliko košta zamjena displeja na mobitelu (LG G2) i gdje se može u Sarajevu popraviti?
140 KM je koštao popravak displeja na Acer Z500.
Baš jučer mi bratu javiše da je gotov telefon, inače nije staklo puklo već displej unutarnji, ako misliš na taj, mislim da nije preko 150 KM, u ComTradeu ( servis u Halilovićima kod FIS-a ) su ovu popravku naplatili 140 KM.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Koristi li neko armband? Kakva su iskustva?
Vrijedi li uzeti Huawei Color Band A1?
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Re: RE: Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
ja koristim xiaomi 1s, onako vrijedi najvise radi notifikacija, nije mi mob uvijek tu a ovo vibrira na podesene notifikacije, pratim kretanje relacije i to, al ja sam uzeo polovan za 20 km cisto da vidim sta je toBosniacum Lilium je napisao/la:Koristi li neko armband? Kakva su iskustva?
vidim ima ova huawei za 25 km, ako imas viska para za to uzmi probaj fina igracka, nece ti olaksat zivot ali ok je vrijedi 20ak km po meni
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: RE: Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
ma ja, ne ocekujem sad top gadget, aali ono barem da vrijedi tih para, hvala na odgovorutreci je napisao/la:ja koristim xiaomi 1s, onako vrijedi najvise radi notifikacija, nije mi mob uvijek tu a ovo vibrira na podesene notifikacije, pratim kretanje relacije i to, al ja sam uzeo polovan za 20 km cisto da vidim sta je toBosniacum Lilium je napisao/la:Koristi li neko armband? Kakva su iskustva?
vidim ima ova huawei za 25 km, ako imas viska para za to uzmi probaj fina igracka, nece ti olaksat zivot ali ok je vrijedi 20ak km po meni

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
vidi kompatibilnost uredjaja prije kupovine i nek je sa srecom
Sta mislite o Lenovo A806 telefonu
Mogao bih ga kupiti jeftino novog.
Da li valja sta.
2GB RAM 16GB ROM
nisam siguran mozel u njega memorijska kartica. Ne pise ni da niti ne
Hvala na odgovorima
Da li valja sta.
2GB RAM 16GB ROM
Hvala na odgovorima
Jos par informacija.
Android 4.4 neznam mozel se nadogradit.
Octa-core 1.7 Ghz je sto me privlaci kod njega. Trebalo bi da je veoma brz?
FDD LTE 4G
Android 4.4 neznam mozel se nadogradit.
Octa-core 1.7 Ghz je sto me privlaci kod njega. Trebalo bi da je veoma brz?
FDD LTE 4G
scorpy je napisao/la:Sta mislite o Lenovo A806 telefonu
Da li valja sta.
2GB RAM 16GB ROM
Hvala na odgovorima
Memorijska moze, kamera po pixelima nije losa kao i ostale specifikacije, solidne za to doba.
Jedini problem je sistem 4.4 KitKat, ne znam dal neko ima isti i da li je pokusao nabaciti bar lolipop, jer je 4.4 vec poprilino star sistem s obzirom da N7 vec pusta korijenje.
Mia San Mia
Telefon je prilicno jeftin. samo 100$ US. Popust sa 290 na 100:)
Na dx deals extreme online kupovina
Ja ga imao. Mobitel je solidan ono što mu je mana dodje sa nekim romom koji zna zezat. On jest dual Sim ima sd karticu. HD displej onako srednje mu je sve s tim što nema npr kompas.scorpy je napisao/la:Telefon je prilicno jeftin. samo 100$ US. Popust sa 290 na 100:)
E sad za te pare možeš kupit nubia z7 max. Ona ti je Full HD rezolucije 5.5, 2 gb rama. 32 interne, dual Sim i sd kartica.
Najveća prednost z7 max je u displayu. Na Lenovo se na suncu ne vidi skoro ništa, slaba vidljivost kad je sunce. Nubia ti se vrti oko 110 dolara možda ima i jeftinije.
Ja imam Asus Zenfone 2 za prodat mobitel korišten manje od mjesec praktično nov. Ima maska i staklo za 280 bi ga dao verzija je sa 2gb rama
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.