FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 04 feb 2017, 23:27

Prije da ce Bekric na klupu jer Slavko Zebu bas gotivi i svidja mu se kako radi na treningu.

Otprilike prvi sastav iz utakmice sa Capljinom i Rusima je sastav za nastavak. Sad moze doci do promjena na stoperskoj poziciji,zadnjem veznom da Ugljesa zamijeni Jovana i mozda na beku,ali to mozda. Ugi ako nastavi kao protiv Rusa bit ce super u nastavku,a Jovan jos nije dosao sebi ocigledno.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 04 feb 2017, 23:28

SirAmar je napisao/la:
ZeljeznicarFan je napisao/la:slika

Ustani istok ! :bow:
Joj srce mi ko Trebević kad ovo vidim, fakat za suza. Djeca mi se rodila, starci otišli, skoro život prođe, al dočekah. Hvalim te Bože.

Samo moram i ja reći da ovako ne izgleda u visini sa sjeverom.

A ovako?

slika
Životni saputnik! 1921

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 04 feb 2017, 23:33

Brzo će sezona, imat ćemo priliku da vidimo svakoga od igrača, šta može i koliko može.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

ZeljeznicarFan
Kontakt:

Post Postao/la ZeljeznicarFan » 04 feb 2017, 23:40

amazon je napisao/la:Zeba bi po ovome sto je pokazao na pripremama trebao biti na klupi a Bekrica da igra od pocetka..
Igrat ce onaj ko u tom momentu bude bolji.
Radnička klasa !

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 04 feb 2017, 23:53

Neandertalac je napisao/la:Izvještaji sa priprema su odlični, momci svaka čast.

Jest Čiča ozbiljan u ovom mini intervju. Ko se sjeća kako se gradio uz aut liniju, a ruka visoko dignuta, odmaknuta od tijela.
Pa stane na loptu, razgleda :)
A tek kako je laznjake prodavao levatima iz NUFC-a.
Poezija.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 05 feb 2017, 00:19

ZeljeznicarFan je napisao/la:
amazon je napisao/la:Zeba bi po ovome sto je pokazao na pripremama trebao biti na klupi a Bekrica da igra od pocetka..
Igrat ce onaj ko u tom momentu bude bolji.
Da, trenutno je Bekric bolji od Zebe. Zeba 0 bodova, jednostavno proslo je njegove vrijeme. Nama treba nesto novo, nova krv..Bekric ima vise ljubavi i nije promjenio skoro sve klubove u PL kao Zeba. Zasluzuje puno vise od Zebe.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 feb 2017, 05:31

Eisenbahner1921 je napisao/la: A ove uspjehe sa repkom može okačit mačku o rep, čuj prvak svijeta i afrike, wtf
Vjerovatno su ga menadzeri ubacili u reprezentaciju i sredili mu da igra po 90. minuta u a selekciji tamo neke Nigerije.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 05 feb 2017, 09:23

Virtu4l je napisao/la:
Eisenbahner1921 je napisao/la: A ove uspjehe sa repkom može okačit mačku o rep, čuj prvak svijeta i afrike, wtf
Vjerovatno su ga menadzeri ubacili u reprezentaciju i sredili mu da igra po 90. minuta u a selekciji tamo neke Nigerije.
Zuban ga guro
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 05 feb 2017, 09:32

Da nema kvalitet ne bi zavrsio kod Visce. I pored toga ne trebamo ocekivati prekucavanje. Nece Musa uzeti loptu i preletiti deset protivnickih igraca. Moramo uzeti u obzir i fazu privikavanja i nepoznavanje jezika. On je klasa i nadam se da ce to pokazati, ali necu ga pljuvati ako ne ispuni moja ocekivanja radi ovih otezavajucih faktora.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 feb 2017, 09:41

plavousrcu je napisao/la:Da nema kvalitet ne bi zavrsio kod Visce. I pored toga ne trebamo ocekivati prekucavanje. Nece Musa uzeti loptu i preletiti deset protivnickih igraca. Moramo uzeti u obzir i fazu privikavanja i nepoznavanje jezika. On je klasa i nadam se da ce to pokazati, ali necu ga pljuvati ako ne ispuni moja ocekivanja radi ovih otezavajucih faktora.
Od njega očekujem ono što smo dobili od Zahirovića, marketing, rad na imidžu kluba i dosta ostalih stvari koje nam ovakvi transferi donose van terena.

Mogli su oni njega posuditi bilo gdje, ali ne pod ovim uslovima, na šest mjeseci jer malo klubova u boljim ligama žele takve poslove, a za nas je to odličan posao.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 05 feb 2017, 09:44

I da bude fula mi ga ne placamo,a imamo Sinisu na toj poziciji.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 05 feb 2017, 09:58

LjoZee je napisao/la:I da bude fula mi ga ne placamo,a imamo Sinisu na toj poziciji.
Ne bi on trebao biti fula, ali bitno je da mi smanjimo ocekivanja. Poznavajuci nas ako u prvoj utakmici ne predribla najmanje petoricu krece cupanje kose. Virtual slazem se sa napisanim.

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 05 feb 2017, 10:15

SIgurno je da će mu trebati neko vrijeme za adaptaciju, ali i ako se ne prilagodi, zaoštriće konkurenciju, i neki će sigurno morati dati više da bi igrali. Sa druge strane mislim da će on produžiti, i sigurno odigrati Europu kod nas, pod uslovom da je izborimo. Po meni to i jeste cijela ideja kako bi se negdje dalje prodao preko nas....

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 05 feb 2017, 10:20

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 05 feb 2017, 10:28

slika
Evo i cica igra sa njima, moze li se izborit za prvu postavu :mrgreen:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 05 feb 2017, 10:41

Cuj Bekric kurcio se sezonu i po zaigro protiv Zrinjskog kako treba i on sad u prvih 11 nikad treba da klekne pred jug da se izvine da odigra jos 10 tekmi ko protiv Zrinjskog e onda razmislit da li je za prvih 11.Musa nebi nikad bio doveden da nevalj au taj drugoplasirani Turski klub e sad nema mjesta daj da igra halo jeste vi gledali klipove i njegove centarsuteve ubacaje trku jeste vi normalni pa takav nije igro u ovoj nasoj ligi ima da Lendrica pogadja u trepavicu,oko Memije uskurcio se slava udarila umjesto da napreduje otiso unazad malo doso sebi prodasj dok mozes jer jer je neozbiljan igrac.Nikad nismo imali jaci tim ko sad mozda ona generacija sa Beslijom to je to tu negdje.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 05 feb 2017, 10:50

bhsport je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Izvještaji sa priprema su odlični, momci svaka čast.

Jest Čiča ozbiljan u ovom mini intervju. Ko se sjeća kako se gradio uz aut liniju, a ruka visoko dignuta, odmaknuta od tijela.
Pa stane na loptu, razgleda :)
A tek kako je laznjake prodavao levatima iz NUFC-a.
Poezija.
Šta će Širer, Alihođić ga u džep strp'o :kafa:

Mislim da je bio baš Čiča malo iza centra, kao dodat će pa je još malo gurnuo i onda dijagonala, ide lopta a prima je Greda sam. Amarov fazon koji smo prodavali tako po svijetu čim neka odbrana izađe visoko.
Kad je tada explodiralo Koševo. Goooooo....
Nisam ni skonto onog sudiju, digao zastavicu đubre, da Bog da rukav u džepu nos'o :lol:

Ma ta je generacija legendarna po dosta stvari, neki od njih su igrali po reprezentacijama Yuge u mlađim kategorijama. Npr jednom Pehliju su predviđali svjetski uspjeh, bio talenat samo takav. I dan danas ide priča kako je bio u timu kola, ako se ne varam napad; Prosinečki, Savićević, Pehlivanović, Pančev :)

Lijepo se sjetiti. Prokleti rat, u pm, sve je zahebo... :evil:
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 05 feb 2017, 11:02

Alipasino je napisao/la:Cuj Bekric kurcio se sezonu i po zaigro protiv Zrinjskog kako treba i on sad u prvih 11 nikad treba da klekne pred jug da se izvine da odigra jos 10 tekmi ko protiv Zrinjskog e onda razmislit da li je za prvih 11.Musa nebi nikad bio doveden da nevalj au taj drugoplasirani Turski klub e sad nema mjesta daj da igra halo jeste vi gledali klipove i njegove centarsuteve ubacaje trku jeste vi normalni pa takav nije igro u ovoj nasoj ligi ima da Lendrica pogadja u trepavicu,oko Memije uskurcio se slava udarila umjesto da napreduje otiso unazad malo doso sebi prodasj dok mozes jer jer je neozbiljan igrac.Nikad nismo imali jaci tim ko sad mozda ona generacija sa Beslijom to je to tu negdje.
Najlakse je tako lupiti za igraca nesto i jos lupit godinu ipo a svi dobro znamo da smo bili katastrofa svi, treneri se mijenjali, lose svi igrali. Sta si ocekivao da Bekric uzmi sam loptu i prodje 10 igraca i zabije gol.
Ima nesto s ljudske strane da igrac koji je pokazao postovanje prema Zelji i uvijek se vracao u Zelju moze imati kredita i kad igra lose.
Zeba promjenio pola klubova u pl, isao uvijek za parama i za parama otisao u Slobodu a mogao je doci u Zelju za manje love naravno da nije. Zabio nam gol na Grbavici, prakticki ostali bez titule s tom utakmicom. Sad ce bla. Bla profesionalac i ta prica.
Bekric je ljudina al to navijaci kod nas ne cijene nego se.ru sto je najlakse, ocekuju Van Bastena s 32 god.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 05 feb 2017, 11:29

I ja sam ljudina i zivot bih dao za Zelju, nisam nikad imao potrebe da se vracam jer nikad nisam otisao. Nisam zabio gol kojim je Zeljo ostao bez titule a novac me ne interesuje jer se od njega ne zivi.. Gurnite me u prvi tim i dajte mi platu od nemalo hiljada KM.
Životni saputnik! 1921

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 05 feb 2017, 11:48

Ljubav Bekrica i Zebe je dobro placena svaki mjesec. Sad da nam nestane love i da plate nisu redovne i jedan i drugi bi odmah otisli.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 31 gost.