NK Zvijezda Gradačac

seven
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la seven » 01 avg 2010, 17:22

Žbljohar je napisao/la:Da vas postedim iznenadenja i cekanja 2-3 dana,Nikic potpisao za Zvijezdu
biće povećan promet alkohola u čaršiji, tako bar kažu Zeničani, a i on mi je sam rekao da su ga iz Grčke najurili zbog
tsipouro-a , neke vrste Grčke rakije

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 01 avg 2010, 19:48

seven je napisao/la:
Žbljohar je napisao/la:Da vas postedim iznenadenja i cekanja 2-3 dana,Nikic potpisao za Zvijezdu
biće povećan promet alkohola u čaršiji, tako bar kažu Zeničani, a i on mi je sam rekao da su ga iz Grčke najurili zbog
sta igra taj nikic????
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

admir_ze1982
Kontakt:

Post Postao/la admir_ze1982 » 01 avg 2010, 19:54

bondich je napisao/la:
seven je napisao/la:
sta igra taj nikic????
Nikic je veznjak, desno ili lijevo svejedno...
solidno barata s obe noge, a dobar ej tehnicar, velika mu je mana sto je lijen i voli malo da "cugne" s rajom...

Generalno, ako imate trenera koji zna natjerati nekog da radi, onda mozd aod njega i bude koristi...
$ " & се ?, " " $ се $, " ? ватре " $, $ " нов " $, о " зато " ', о " ? % ", " " % ? $ ? ја њу, " ', " & " & свог ...

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 01 avg 2010, 20:09

husein veličanstveni je napisao/la:Nema govora o ofsajdu. Zaustavite snimak u momentu kada Vasiljević glavom prebacuje loptu koja ide do Đorića i vidjećete da su ispred Đorića i golman i još dva igrača Travnika, tako da uopšte nije bio ofsajd.
Sudija nije svirao ofsajd nego faul, i bio je u pravu! ;)
Ali ipak je sudjenje bilo katastrofa!!!

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 01 avg 2010, 21:23

elSaik je napisao/la:
sony_91 je napisao/la:
elSaik je napisao/la:
Ofsajd drug. Jest da se teško vidi zbog tresanja moba, ali koliko ja vidim ovaj što daje gol je iza golmana, pri primanju lopte, a na gol liniji samo jedan igrač Travnika.
Pa to sam i ja napisao iznad
Pa jesam li tebi šta rekao? :|
ponavljaš nešto što je neko već napisao. Pozdrav drug

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 01 avg 2010, 22:11

Oprosti. :lol:

samuraj
Kontakt:

Post Postao/la samuraj » 01 avg 2010, 23:46

admir_ze1982 je napisao/la:
bondich je napisao/la:
seven je napisao/la:
sta igra taj nikic????
Nikic je veznjak, desno ili lijevo svejedno...
solidno barata s obe noge, a dobar ej tehnicar, velika mu je mana sto je lijen i voli malo da "cugne" s rajom...

Generalno, ako imate trenera koji zna natjerati nekog da radi, onda mozd aod njega i bude koristi...
Mi imamo trenera koji ne moze svoje dvije mozdane polutke natjerati da rade

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 01 avg 2010, 23:53

Samuraj, pretjeruješ ! Ako išta ovaj je trener natjerao sve igrače da rade krvnički.

ciro_ciro
Kontakt:

Post Postao/la ciro_ciro » 02 avg 2010, 02:34

ljudi moji al vi dizete tog gospidina Curguza u Zvijezde nebeske, pa taj čovjek nema blage veze sa taktikom, on ti u utakmici znao je vaditi napadača a ubacuje stoper-a, a ganja rezultat.
A što se tiče zadnje utakmice odlično je to, pojačanja solidna mada šteta što pustiše kovačevića on bih sada tek došao dok izražaja kad imamo barem jednog spaćnog bočnog igrača i doru u formi...

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 02 avg 2010, 02:44

Nedaju nam ušlje iz Orašja Almira Halilovića. Prevariše momka, bruka jedna. Iljo, krme debelo.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

necko_gradacac
Kontakt:

Post Postao/la necko_gradacac » 02 avg 2010, 07:09

imali negdje izvjestaj sa utakmice .... jer nisam bio u mogucnosti da budem na tekmi ????
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 02 avg 2010, 12:07

samuraj je napisao/la: Mi imamo trenera koji ne moze svoje dvije mozdane polutke natjerati da rade
ciro_ciro je napisao/la:ljudi moji al vi dizete tog gospidina Curguza u Zvijezde nebeske, pa taj čovjek nema blage veze sa taktikom, on ti u utakmici znao je vaditi napadača a ubacuje stoper-a, a ganja rezultat.
A što se tiče zadnje utakmice odlično je to, pojačanja solidna mada šteta što pustiše kovačevića on bih sada tek došao dok izražaja kad imamo barem jednog spaćnog bočnog igrača i doru u formi...
http://www.iqtest.com/ De se vas 2 provjerite malo.. mozda trebate i u ludnicu il nest.. Pa vi niste normalni majkemi :S jestel vi navijaci Zvijezde ili nekog drugog???!!! Et od tebe ciro 1 put, ali od samuraja cijelo vrijeme citam kako vrijedja Curguza i neke druge koje ON ne voli.. Vidjecete kakvu ce covjek ekipu napravit, vidite vec sad kakva je pojacanja doveo! -.-

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 02 avg 2010, 12:15

@samuraj ne može da prežali Ninkovića

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 02 avg 2010, 12:18

Meni su svi ok, samo mi je Tosunović u sjeni onog napadača od prije nekoliko sezona. Valjda i on proradi, odnosno valjda nismo dobili novo Smajlovića (ziceraša).
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

mmmirza
Kontakt:

Post Postao/la mmmirza » 02 avg 2010, 12:52

sony_91 je napisao/la:
elSaik je napisao/la:
zmaj_Bosne je napisao/la:http://www.facebook.com/home.php?#!/vid ... 3698532802
Evo tu se lijepo vidi da nam je sudija poništio čist gol, jedan igrač Travnika je bio uz stativu i tako da nije bilo govora o nedozvoljenoj poziciji. A ovaj sudija iz I.Sarajeva je imao neki "svoj" kriterij i nije dostojan suditi u PL.
Ofsajd drug. Jest da se teško vidi zbog tresanja moba, ali koliko ja vidim ovaj što daje gol je iza golmana, pri primanju lopte, a na gol liniji samo jedan igrač Travnika.
Pa to sam i ja napisao iznad
NIJE JARANE U PITANJU OFSAJD NEGO FAUL DZONIJA U NAPADU. I KO JE TO NOVO POJACANJE

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 02 avg 2010, 12:55

mmmirza je napisao/la: NIJE JARANE U PITANJU OFSAJD NEGO FAUL DZONIJA U NAPADU. I KO JE TO NOVO POJACANJE
Kada malo okicama gore pogledas vidjet ces da sam to vec napisao 2 dana prije :|

samuraj
Kontakt:

Post Postao/la samuraj » 02 avg 2010, 13:26

Ja samo iznosim svoje misljenje na koje imam pravo.Za svo ovo vrijeme, mene licno ovaj trener nije ni u jednom trenutku ubijedio da nesto zna.
@seven lako bi ga prezalio da se poslije njega pojavio neko ko bi barem nesto napravio.Nije ni Ninkovic bio bezgresan.
Nisam ja jedini kome se ne svidja ovo sto ovaj covjek radi.Ponavljam, nacin treniranja,izbora igraca, tzv taktika, sistem igre, po meni ne oslikavaju ono sto bih ja volio vidjeti od svog kluba.

necko_gradacac
Kontakt:

Post Postao/la necko_gradacac » 02 avg 2010, 13:29

il nije niko vidio ili nema nigdje da se pogledaju golovi sa utakmice..... jer nisam bio u mogucnosti da je odgledam ;) Hvala puno ....
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 02 avg 2010, 13:32

samuraj je napisao/la:Ja samo iznosim svoje misljenje na koje imam pravo.Za svo ovo vrijeme, mene licno ovaj trener nije ni u jednom trenutku ubijedio da nesto zna.
@seven lako bi ga prezalio da se poslije njega pojavio neko ko bi barem nesto napravio.Nije ni Ninkovic bio bezgresan.
Nisam ja jedini kome se ne svidja ovo sto ovaj covjek radi.Ponavljam, nacin treniranja,izbora igraca, tzv taktika, sistem igre, po meni ne oslikavaju ono sto bih ja volio vidjeti od svog kluba.
ni meni se ne sviđa taktika, ali mu je trening vrlo sličan Ninkovićevom, daje bogdom Ninković nastavio ozbiljno raditi a ne zajebavati se i šprdat sa treninzima

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 02 avg 2010, 13:35

necko_gradacac je napisao/la:il nije niko vidio ili nema nigdje da se pogledaju golovi sa utakmice..... jer nisam bio u mogucnosti da je odgledam ;) Hvala puno ....
evo samo za tebe: http://www.facebook.com/pages/BiHSoccer ... 182&ref=mf

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.