Neandertalac je napisao/la:Incognito87 je napisao/la:Refik sam reko da su ga zvali i da se zahvalio, bespotrebno se ponavljaju stvari.
To nije bitno za ovo što ja govorim. Imaš položaj u
FK Željezničar na kojem je dijete FK Sarajevo.
90% navijača Sarajeva, da ih sada pitaš da li bi voljeli da meteor udari u stadion Grbavica odgovorili bi potvrdno.
Da ih pitaš da li bi voljeli da Željo ispadne iz lige, odgovorili bi potvrdno.
Da ih pitaš da li bi voljeli da se ugasimo, odgovorili bi potvrdno.
Čak i više, možda i nekih 95%.
Klub sa skoro sto godina tradicije i nama na takvoj funkciji pitar. Žalosno.
Moj stav, moje razmišljanje. Bar imam kičmu a ne kao neki što iz guzica vire...
A, može li Ćenan biti među onih 5 do 10%, koji ne razmišljaju tako?
Imam i ja kičmu, pišem ono što mislim i vidim, argumentima, ne obazirući se čijim ušima i egu će to goditi ili škoditi. Ako neko argumentima pobije moje pisanje i razmišljanje, prihvatit ću i priznati svoju grešku, s tim nemam problema.
Do sada, ja u Ćenanovom radu ne vidjeh neku grešku, tako da nemam ništa protiv toga što je u klubu i funkcije koju obavlja. Čovjek prihvatio ponuđenu funkciju, korektno odrađuje posao i to je to.
Često pokrećeš ovu priču, pa bih te zamolio da napišeš šta mu to tačno zamjraš u radu? Koje su to njegove geške u pitanju, pa spočitavaš njegove sposobnosti?
Što s tiče priče da je došao džamijskom linijom, preko Misketa (uopšte ne tvrdim da je ovo tačno, to ovdje pročitah par puta), ni to mi ne smeta, sve dok svoj posao radi kako treba. I ja bih sutra, da imam svoju firmu, radije imao za radnika pitara koji će mi praviti profit, nego manijaka koji će mi proizvoditi gubitak.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija