Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

bugojanac1234
Kontakt:

Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...

Post Postao/la bugojanac1234 » 05 feb 2017, 16:42

bez zelje za pametovanjem al vi ste zajednicki listic pretvorili u prijedloge obicne za koji ima vec posebna tema

PrinceofVeresija
Kontakt:

Post Postao/la PrinceofVeresija » 05 feb 2017, 16:55

bugojanac1234 je napisao/la:bez zelje za pametovanjem al vi ste zajednicki listic pretvorili u prijedloge obicne za koji ima vec posebna tema
Upravo to...ja mislio zabranjeno je citirat prijedloge,svejedno je jel prodje tip za 10 minuta ili 90 minuta..ko da pogadjamo 2.5 i vise kvote a ne 1.4 -1.6 zato mi i dotuzilo postavljat

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 05 feb 2017, 16:57

Igrajte na ove Cileance golove... Poluvrijeme 0:0, ali kod njih je to normalno, pa onda u drugom hladno 3+, 4+...

vedoz
Kontakt:

Post Postao/la vedoz » 05 feb 2017, 16:59

Samo da pokažem koliko mi je dosadno nedjeljom. :kafa:

slika

96BadBoy
Kontakt:

Post Postao/la 96BadBoy » 05 feb 2017, 17:09

Dobit ce Werder ovo,na dvici oko 6 kvota
Igraj Široki ti si najbolji!

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 05 feb 2017, 17:15

bugojanac1234 je napisao/la:bez zelje za pametovanjem al vi ste zajednicki listic pretvorili u prijedloge obicne za koji ima vec posebna tema
Upravu si. Ovaj iz Kaknja konstantno gađa košarkaše, kvote 1.85, i možeš misliti kako je sigurno da će neki košarkaš dati preko 20 poena na što utiče mali milion faktora od povreda, blowouta, ličnih greški i još dosta toga. Može nekad, npr. za Golden State ne igraju Curry i Thompson, logično da će Durant morati više potegnuti. Ništa lično protiv njega. Meni ne smeta, vodit ću evidenciju ali tema je otvorena sa željom da svako od nas iznese nešto pametno i prilično sigurno. Da ne moraš krv pišati, naprimjer 3 gola nije lako nategnuti ni kad Barca i Real igraju protiv Granade a kamoli nekakvi engleski petoligaši koji jednu utakmicu bace partiju sa 5,6 golova i onda zakucaju sljedeći meč pa ne padne nije gol. Isti slučaj sa hokejom, nema odvratnije sporta. I tako se dešavalo još masu puta. Plus, na silu se postavljaju parovi. Ako ne znaš šta bi odigrao taj dan, preskoči brate... postavit će neko peti( koji se dva puta javi mjesečno na temi) nešto pametno. Ne mora 5 istih likova konstantno da postavlja svoj par svaki dan. Nekad će biti dana, nećemo ni listić odigrati. Nije se niko javio, šta ćeš... neću američki fudbal i bejzbol gađati jer kao i ogromna većina, ne znam pravila sporta a kamoli koliko će innova biti ili kako se zove već ti poeni ako već nema ništa normalno odigrati.

Ne serem ni na koga, hoću samo da kažem da se slažem sa bugojancem. Trenutno je cirkus na toj temi. Jbo te patak, listić ima 6 parova i padnemo ih na 5. Sigurice, šta ti je...

P.S. Ovim žabarima se mame nayebem posebno Genoi i onim jazavcima u Sassuolu.

vedoz
Kontakt:

Post Postao/la vedoz » 05 feb 2017, 17:26

@Stone Island svaka na mjestu, lako je pretpostavit da ce neko potegnut ako nekog nema i onda ti dodju dvije licne u tri napada na pocetku i vec si donji. Hokej sam npr juce na neciju preporuku skinuo zbir preko 5,5 kv 2,40 za regularno vrijeme. Momak provjerio omjer i sve vezano za ekipe i klap 8 golova. Opet s druge strane sta sam puta fulo to je strasno.

Ovaj United ako ne dobije ligaski umrli Lester nek se gase.

bugojanac1234
Kontakt:

Post Postao/la bugojanac1234 » 05 feb 2017, 17:29

bravo- od rijeci do rijeci. stvarno nista licno ali kad se ozbiljno postavljalo bio je jako dobrih parova. ne mora svaki put ni bit kvota 50. dosta i 10. nije svaki dan isti, sta ces ti igrat utorkom ili cetvrtkom kad nema >CL i El. nista. Nije takmicenje ko ce vecu kvotu pogodit bem ga.

Nekako je tekma umrla kad je bila zakljucana za novu godinu a i opcenito se forum prorjedio, steta bilo se bas zahuktalo i bgm se moglo i dobit na postavljene parove

vedoz
Kontakt:

Post Postao/la vedoz » 05 feb 2017, 17:36

Ruku na srce bilo je i dana kad su nas mrtve sigurice uhakale skroz.

orbi
Kontakt:

Post Postao/la orbi » 05 feb 2017, 17:45

Tata je igrao na Manchester.....

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 05 feb 2017, 17:45

bugojanac1234 je napisao/la:bravo- od rijeci do rijeci. stvarno nista licno ali kad se ozbiljno postavljalo bio je jako dobrih parova. ne mora svaki put ni bit kvota 50. dosta i 10. nije svaki dan isti, sta ces ti igrat utorkom ili cetvrtkom kad nema >CL i El. nista. Nije takmicenje ko ce vecu kvotu pogodit bem ga.

Nekako je tekma umrla kad je bila zakljucana za novu godinu a i opcenito se forum prorjedio, steta bilo se bas zahuktalo i bgm se moglo i dobit na postavljene parove
Kad bi mi svaki dan mogli pogoditi 2 kvotu ugasili bi Premier. Lično mi je puno i 10 kvota ali eto, puno realnije nego ono na početku kad smo gađali tikete sa 12 parova i kvotom 90.
vedoz je napisao/la:Ruku na srce bilo je i dana kad su nas mrtve sigurice uhakale skroz.
A dobro, toga će više biti nego da sve bude realno. Nikad neću nekome zamjeriti ako padnemo na Bayernu protiv Hoffenheima, lupam, po kvoti 1.35 jer znamo svi da ovi indijanci mogu uzeti Bavarcima bod jednom u 5 godina ali Novicu Veličkovića gađati protiv Zvezde koja najbolju odbranu igra u Evropi, e to je već problem. Plus, ovdje ga se znalo čekati i forsirati a nešto se ne sjećam da je aman prebacivao. Naveo sam Novicu onako, prvi mi pao na pamet pošto je danas postavljen.

96BadBoy
Kontakt:

Post Postao/la 96BadBoy » 05 feb 2017, 17:48

orbi je napisao/la:Tata je igrao na Manchester.....
:tokralju: pa tata sto nisi prije govorio da i ja igram dvicu,ja sam tu zx2

Sarajevo29
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo29 » 05 feb 2017, 17:50

lost
Schwuchtel , Hurensohn , Bist Du

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 05 feb 2017, 17:52

Stone Island je napisao/la:
bugojanac1234 je napisao/la:bravo- od rijeci do rijeci. stvarno nista licno ali kad se ozbiljno postavljalo bio je jako dobrih parova. ne mora svaki put ni bit kvota 50. dosta i 10. nije svaki dan isti, sta ces ti igrat utorkom ili cetvrtkom kad nema >CL i El. nista. Nije takmicenje ko ce vecu kvotu pogodit bem ga.

Kad bi mi svaki dan mogli pogoditi 2 kvotu ugasili bi Premier. Lično mi je puno i 10 kvota ali eto, puno realnije nego ono na početku kad smo gađali tikete sa 12 parova i kvotom 90.
vedoz je napisao/la:Ruku na srce bilo je i dana kad su nas mrtve sigurice uhakale skroz.
A dobro, toga će više biti nego da sve bude realno. Nikad neću nekome zamjeriti ako padnemo na Bayernu protiv Hoffenheima, lupam, po kvoti 1.35 jer znamo svi da ovi indijanci mogu uzeti Bavarcima bod jednom u 5 godina ali Novicu Veličkovića gađati protiv Zvezde koja najbolju odbranu igra u Evropi, e to je već problem. Plus, ovdje ga se znalo čekati i forsirati a nešto se ne sjećam da je aman prebacivao. Naveo sam Novicu onako, prvi mi pao na pamet pošto je danas postavljen.
Davno sam ja govorio za ove stvari u vezi teme zajednički tiket. Zato nisam nijedan par na toj temi predložio. :) :)

gonzales
Kontakt:

Post Postao/la gonzales » 05 feb 2017, 17:56

Takodjer, kao ni na onom takmicenju.
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!

orbi
Kontakt:

Post Postao/la orbi » 05 feb 2017, 17:56

96BadBoy je napisao/la:
:tokralju: pa tata sto nisi prije govorio da i ja igram dvicu,ja sam tu zx2
Ako Manchester odigra ovde jos x treba ih poslati u league one. Leicester Sam jednom po golu pocao

96BadBoy
Kontakt:

Post Postao/la 96BadBoy » 05 feb 2017, 17:56

Portugalska 2 liga:7 utakmica i svih 7 oba daju gol,na 6 odg&3+,uz to da su na utakmici Freamunde-CD Cova da Piedade gosti zabili u 94oj a to je bila jedina na kojoj je se cekalo odg i to sa crvenim kartonom su zabili

gambler1899
Kontakt:

Post Postao/la gambler1899 » 05 feb 2017, 18:00

Pitanje za sve ko od vas isprati taj zajednički listić? Ja prvi ne ispratim ali često uzmem par/ove koji mi se svidja/ju i ako padnem na tim parovima nikad nisam i ne bi došao ovdje kukao ili napadao ljude koji su postavili te parove. Jbg svi pametuju a niko ne postavlja parove, gdje su te vaše sigurice? Slažem se u vecem dijelu sa ovim što je Stone napisao, ali svako ima mogućnost da piše i doprinese temi da postane kvalitetnija

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 05 feb 2017, 18:06

gambler1899 je napisao/la:Pitanje za sve ko od vas isprati taj zajednički listić? Ja prvi ne ispratim ali često uzmem par/ove koji mi se svidja/ju i ako padnem na tim parovima nikad nisam i ne bi došao ovdje kukao ili napadao ljude koji su postavili te parove. Jbg svi pametuju a niko ne postavlja parove, gdje su te vaše sigurice? Slažem se u vecem dijelu sa ovim što je Stone napisao, ali svako ima mogućnost da piše i doprinese temi da postane kvalitetnija
Nijednom nisam ispratio, iskreno. A mislio sam na samom početku, evo prilike... bit će finih listića, staviš jucva na 3,4 kvotu i uzmeš keš u 6 puta od 10 naprimjer. A otvorili smo temu prvenstveno da zajedničkim snagama pokušao da što kvalitetnije uložimo keš a ne da se takmičimo s omjerima. Ne tovarim neke ogromne cifre, ali znao sam uletiti para i vjeruje da kad bi uzeo neke ozbiljnije novce da bih fino počastio svakoga ko je učestvovao u tom listiću.

tips2292
Kontakt:

Post Postao/la tips2292 » 05 feb 2017, 18:09

Jel zna neko hoce li igrati Isaiah veceras za Boston.Nisam upucen jer mi ga nema u ponudi na wwinu pa nezz do cega je

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.