Olimpik Sarajevo
Re: Olimpik Sarajevo
Nekima je, čini se, fudbal počeo od Gracića.
- RagazziDelSud
- Kontakt:
Oooooopa citam gradnja stadiona na Otoci se uzela u razmatranje"
neka,neka fino 

Posuđujte novac od pesimista – oni ne očekuju da im ga vratite.
To su pričali i pred prošle izbore.
nista slagao nisi 

mozes li biti ljubEzan i da postavis grb olimpika u velikoj rez ili u vektorima?herbion je napisao/la:nista slagao nisi
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Nije u dovoljno velikoj rezoluciji...ovi na netu sto sam trazio svi su ove velicine, ako nema nista vece, morat cu onda ovaj iskoristit za najavu...maltasa je napisao/la:Odgovara li ti ovako ????
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
pošalji mi mail na PP pa ću ti nešto poslati ako ti ne bude odgovaralo koristi ovaj
g.Gracic je lafcina i neznan odakle toliko nesimpatije prema njemu i Olimpiku.Pokusava covek da vam priredi lepe trenutke fudbalske zabave gde cete uzivati u carolijama fudbalera Olimpika a vi opet pisete sve i svasta.Funkcioneri Olimpika rade po celi dan i trude se da klub izgleda bas pravo profesionalno i nas koji volimo gledat ovaj klub verovatno obradovati izlaskom u neko evropsko takmicenje.Nadamo se i povratku na nas stadion ako sve bude ok i pocne rekonstukcija i ulepsavanje nase OTOKE.Zivio ti nama g.Gracicu i ostani hrabar do kraja.Predlozio sam u mom rodnom Varesu da se napravi klub simpatizera Olimpika i eto moje raje na svim mecevima gde igra Olimpik.Stole iz Bora je napisao/la:Gledali smo mi brazilce, argentince i tamnopute igrace iz raznoraznih africkih zemalja puno prije nego sto je ih je "g. Gracic" poceo dovoditi. Opravdava te sto pises da nam je to obezbjedio "g. Gracic" jedino ako ti je 12-13 godina ..
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Gdje si vidio da sam iskazao neke nesimpatije prema "g. Gracicu" ..pabizo je napisao/la:g.Gracic je lafcina i neznan odakle toliko nesimpatije prema njemu i Olimpiku.Pokusava covek da vam priredi lepe trenutke fudbalske zabave gde cete uzivati u carolijama fudbalera Olimpika a vi opet pisete sve i svasta.Funkcioneri Olimpika rade po celi dan i trude se da klub izgleda bas pravo profesionalno i nas koji volimo gledat ovaj klub verovatno obradovati izlaskom u neko evropsko takmicenje.Nadamo se i povratku na nas stadion ako sve bude ok i pocne rekonstukcija i ulepsavanje nase OTOKE.Zivio ti nama g.Gracicu i ostani hrabar do kraja.Predlozio sam u mom rodnom Varesu da se napravi klub simpatizera Olimpika i eto moje raje na svim mecevima gde igra Olimpik.Stole iz Bora je napisao/la:Gledali smo mi brazilce, argentince i tamnopute igrace iz raznoraznih africkih zemalja puno prije nego sto je ih je "g. Gracic" poceo dovoditi. Opravdava te sto pises da nam je to obezbjedio "g. Gracic" jedino ako ti je 12-13 godina ..

AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Kako je krenulo naseg prezidenta ce neko oderati 

-
- Kontakt:
E,drug moj-pabizo@!Iz kojeg si ti "dela" Vareš city,pa se tamo govori "ekavicom"?Jedino ako nema kakav Vareš u srbiji!Dalje,možda jesi od Vareša cca 370km!Nemoj se više provaljivati i prosipati priče za malu djecu.Čuj "tvoj"olimpik,"tvoja"Otoka,"tvoja"raja,itd itd.Provaljen si i mojne ševi čatpri gluposti,AKO si me razumio!pabizo je napisao/la:g.Gracic je lafcina i neznan odakle toliko nesimpatije prema njemu i Olimpiku.Pokusava covek da vam priredi lepe trenutke fudbalske zabave gde cete uzivati u carolijama fudbalera Olimpika a vi opet pisete sve i svasta.Funkcioneri Olimpika rade po celi dan i trude se da klub izgleda bas pravo profesionalno i nas koji volimo gledat ovaj klub verovatno obradovati izlaskom u neko evropsko takmicenje.Nadamo se i povratku na nas stadion ako sve bude ok i pocne rekonstukcija i ulepsavanje nase OTOKE.Zivio ti nama g.Gracicu i ostani hrabar do kraja.Predlozio sam u mom rodnom Varesu da se napravi klub simpatizera Olimpika i eto moje raje na svim mecevima gde igra Olimpik.Stole iz Bora je napisao/la:Gledali smo mi brazilce, argentince i tamnopute igrace iz raznoraznih africkih zemalja puno prije nego sto je ih je "g. Gracic" poceo dovoditi. Opravdava te sto pises da nam je to obezbjedio "g. Gracic" jedino ako ti je 12-13 godina ..
p.s.Pod hitno se vračaj u osnovnu školu,ako si je uopšte i vidio (školu),a kamoli završio,ili na kurs Bosanskog jezika i gramatike,pa onda možemo pričati!A sad hajd VOZDRA.
a ko je vaš predsjednik!?herbion je napisao/la:Kako je krenulo naseg prezidenta ce neko oderati
- bistrikboy
- Kontakt:
pabizo ima srbijanski IP
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Dobar je @pabizo ...
Cov(j)ek govori da je iz Varesa a da zivi u Sarajevu. Na pdf-u o Zvijezdi se predstavlja kao navijac Zvijezde pa onda na pdf-u o Borcu govori kako Borac pod hitno mora dovesti Curguza (trener Zvijezde) za trenera, A uz sve to je i veliki fan "g. Gracica". Veliki kapacitet i simpatizer vise timova ..

Cov(j)ek govori da je iz Varesa a da zivi u Sarajevu. Na pdf-u o Zvijezdi se predstavlja kao navijac Zvijezde pa onda na pdf-u o Borcu govori kako Borac pod hitno mora dovesti Curguza (trener Zvijezde) za trenera, A uz sve to je i veliki fan "g. Gracica". Veliki kapacitet i simpatizer vise timova ..

AMAR OSIM
Pabizo mojne nas braniti poginusmo
a prezident ce biti ko kurban 

- Stole iz Bora
- Kontakt:
Gluho i daleko bilo, nije on za kurbana ..herbion je napisao/la:Pabizo mojne nas braniti poginusmoa prezident ce biti ko kurban

AMAR OSIM
najava utakmice, cijene karata, vrijeme početka, izjava šef astruke sve skupa na :
http://www.****/cms/index.php?id=0,937,0,0,1,0
Pozdrav
http://www.****/cms/index.php?id=0,937,0,0,1,0
Pozdrav
Sretno Olimpiku opali Želju 

Coca Cola se puni u Hadžićima a Željo u Tel Avivu :-)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.