FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Interista di cuore
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Interista di cuore » 01 avg 2010, 19:21

gotovo je,izgubili smo...izgleda da smo ocajno odigrali,barem tako kaze ovaj komentator na Bh radiu. nista idemo dalje...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 01 avg 2010, 19:23

Interista di cuore je napisao/la:gotovo je,izgubili smo...izgleda da smo ocajno odigrali,barem tako kaze ovaj komentator na Bh radiu. nista idemo dalje...
Ma dobro ekipa se jos nije uigrala,sve ce doci na svoje.Ni Slavija nije bog zna nesto odigrala,da im nema penala dosad bi igrala 2 ligu.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 01 avg 2010, 19:46

harry_90 je napisao/la:
Interista di cuore je napisao/la:gotovo je,izgubili smo...izgleda da smo ocajno odigrali,barem tako kaze ovaj komentator na Bh radiu. nista idemo dalje...
Ma dobro ekipa se jos nije uigrala,sve ce doci na svoje.Ni Slavija nije bog zna nesto odigrala,da im nema penala dosad bi igrala 2 ligu.
Pa sto onda nije ispala,prosle sezone je bila ekipa pri dnu kada su u pitanju svirani penali,a uz to i ono sto je sviranu mislim da 2-3 nisu dali.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 01 avg 2010, 20:12

Devil je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:
Pa sto onda nije ispala,prosle sezone je bila ekipa pri dnu kada su u pitanju svirani penali,a uz to i ono sto je sviranu mislim da 2-3 nisu dali.
Istina slaviju su napustili svi vazniji igraci ali opet..nasa liga je to..domacinska...razlika u kvalitetu je u par deka...

Doveli su 3-4 igraca iz Vojvodine(iz lige koja je kvalitetom ispred nase realno) i jos 3-4 igraca..tako da...ne znam zasto su ovdje mislili "lako cemo" vodeci se onim "raspali su se oni"... ja se pribojavam njih kad mi budemo igrali u lukavici i uopste nisam siguran da ce biti lako...al eto vidjecemo

a sto se tice prethodnih sezona...slavija je uvijek imala kvalitetan ili u najmanju ruku solidan tim....ostalo ne bi komentariso 8-)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 01 avg 2010, 20:22

Niste bolan imali sut na gol, a lafo se nesto pojacavate, ocekujete borbu za Europu... :lol:
sretno i da nastavite ovako ;)
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav

RagazziDelSud
Kontakt:

Post Postao/la RagazziDelSud » 01 avg 2010, 21:52

Više sreće drugi put ;)
Posuđujte novac od pesimista – oni ne očekuju da im ga vratite.

vjeran1987
Kontakt:

Post Postao/la vjeran1987 » 01 avg 2010, 21:59

eto vase borbe za titulu i evropu,ne kontam fudbal koji igra sloboda,izbij,nabij ako das dobro je ako ne opet svi u odbranu,a najavljuje tri napadaca daj ako se tako mora igrati protiv slabasne slavije onda...

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 01 avg 2010, 22:01

vjeran1987 je napisao/la:eto vase borbe za titulu i evropu,ne kontam fudbal koji igra sloboda,izbij,nabij ako das dobro je ako ne opet svi u odbranu,a najavljuje tri napadaca daj ako se tako mora igrati protiv slabasne slavije onda...
ajde vidjet cemo ko ce kod njih uzet bodove gore...uvijek su bili najveci cigani,sjecam se samo sta su nam radili u finalu Kupa...a polako samo,ovo je prva utakmica,nova ekipa,treba malo da se to uigra ;)

vjeran1987
Kontakt:

Post Postao/la vjeran1987 » 01 avg 2010, 22:04

Interista di cuore je napisao/la:
vjeran1987 je napisao/la:eto vase borbe za titulu i evropu,ne kontam fudbal koji igra sloboda,izbij,nabij ako das dobro je ako ne opet svi u odbranu,a najavljuje tri napadaca daj ako se tako mora igrati protiv slabasne slavije onda...
ajde vidjet cemo ko ce kod njih uzet bodove gore...uvijek su bili najveci cigani,sjecam se samo sta su nam radili u finalu Kupa...a polako samo,ovo je prva utakmica,nova ekipa,treba malo da se to uigra ;)
pa drug moj nece se uigravati kroz zvanicne utakmice,zasto postoje pripreme,a jesu oni cigani ne kazem ja,ali slabi su toliko da ja cisto sumnjam da ce ostati u ligi

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 01 avg 2010, 22:07

vjeran1987 je napisao/la:
pa drug moj nece se uigravati kroz zvanicne utakmice,zasto postoje pripreme,a jesu oni cigani ne kazem ja,ali slabi su toliko da ja cisto sumnjam da ce ostati u ligi
Navedi razloge zasto su slabi,jesu im otisli vazni igraci koji su bili nositelji tima,ali dosli su igraci koji ih isto tako mogu zameniti.
Ali eto vi i dalje mislite da je Slavija slaba i da ce ispasti,pa da se mi onda vise i nenadamo nizasta.
Hajde mi jos samo reci ko ce titulu uzeti da se obogatim?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 01 avg 2010, 22:07

Gigant je napisao/la:Niste bolan imali sut na gol, a lafo se nesto pojacavate, ocekujete borbu za Europu... :lol:
Je li to zabranjeno? :? :?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 01 avg 2010, 22:08

ma i danas je go iz penala,ne brinem se ja za njih ostace oni u ligi kolko god slabi bili...danas je to bilo jako lose,vidjet cemo od iduce utakmice kako ce to izgledat. prvi se macici u vodu bacaju :D

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 01 avg 2010, 22:13

vjeran1987 je napisao/la:
ovo je ipak prva utakmica nove sezone i to u gostima a naš tim je sačinjen i od mlađih igrača tako da je vjerovatno bilo i treme a od uigravanju pred sezonu pa jbt i željo se uigravao pa eto brodolom u LC :roll:
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 01 avg 2010, 22:14

sta mislis da li je Gavaric imao tri zuta pa da se ponovi :D
zajebajem se,gledao sam danas izgledate neuigrano i sa velikim problemima po pitanju kondicije.Jedino Gavaric i Smajlovic se isticu,Saran mnogo losiji nego kada je kod nas bio.

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 01 avg 2010, 22:18

herbion je napisao/la:sta mislis da li je Gavaric imao tri zuta pa da se ponovi :D
zajebajem se,gledao sam danas izgledate neuigrano i sa velikim problemima po pitanju kondicije.Jedino Gavaric i Smajlovic se isticu,Saran mnogo losiji nego kada je kod nas bio.

jel bio penal drug ? ja licno od Saranovica ne ocekujem puno...

s.s.lazio
Kontakt:

Post Postao/la s.s.lazio » 01 avg 2010, 22:28

Da li neko zna koliko je navijaca otputovalo u Lukavicu??
Giustizia per Gabriele Sandri !

Vola Lazio tu non sarai mai sola vola !

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 01 avg 2010, 22:28

Ne salim se ja vidio dvojicu,izgleda da imamo jacu navijacku grupu od vas. :D
Ako ces moje skromno misljenje morate pojacati zadnju liniju,hitno,bekova uopšte nemate,ovo nabijanje lopte na Mujica nigdje ne vodi i ne moze se ocekivati neki pomak.Uz Gavaru jos jednog igraca koji ce manguplukom izbacivati Smajlovica i Sarana mozete nesto uraditi.Penal je bio a sudjenje veoma korektno.
Zadnja izmjena: herbion, dana/u 01 avg 2010, 23:59, ukupno mijenjano 1 put.

anes_ze
Kontakt:

Post Postao/la anes_ze » 01 avg 2010, 22:30

jbg zao mi je sto niste izvukli povoljniji rezultat mislim da je slavija slaba do jaja ove sezone al eto nadam se da ce te se popraviti u nastavku pozzz od robije :twisted:

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 01 avg 2010, 22:33

herbion je napisao/la:ako ces moje skromno misljenje morate pojacati zadnju liniju,hitno,bekova uopšte nemate,ovo nabijanje lopte na Mujica nigdje ne vodi i ne moze se ocekivati neki pomak.Uz Gavaru jos jednog igraca koji ce manguplukom izbacivati Smajlovica i Sarana mozete nesto uraditi.Penal je bio a sudjenje veoma korektno.
odbrana nam je sad slabiji dio tima,mislim da to nije bilo tako u zadnjih 5 godina...evo pregleda,sta Mujic profula na pocetku :o cist penal brat bratu,al kakva greska lijevog beka i Aleksica kod gola :shock:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 01 avg 2010, 23:40

Gigant je napisao/la:Niste bolan imali sut na gol, a lafo se nesto pojacavate, ocekujete borbu za Europu... :lol:
Hvala na zeljama,nadam se da ce biti kao prosle sezone,pa da nekog shebemo i da igramo 2 tekme sa njim :lol:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Quartararo, tuzlanskinacin i 7 gostiju.