FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ako uzmemo u obzir od kada postoji Akademija,nije mala stvar da Benfica uzme igraca iz naseg kluba.I to poslije probe.Znaci da vrijedi i da se u Akademiji dobro radi, jer da nije tako, nema sanse da bi Nedim prosao sve silne testove u Portugalu.dobrinja123 je napisao/la:Ne znam ja mislim da se prelahko pustaju djeca da idu dabogda da ne to ne izadje da za 5,6 godina ces gledat nase igrace kako idu po 3,4 miliona mozda i viseAdo76 je napisao/la:Ako Akademija godisnje izbaci 2 igraca za koje mozemo uzeti 500000€ i procenat od sljedeceg transfera, onda se moze reci da ima svrhu,pa makar ta djeca ne zaigrala nikad za prvi tim.
To i jeste poenta Akademije,proizvodnja igraca...
Druga stvar otvaraju se i vrata drugih velikih klubova koji ce obratiti paznju na nas omladinski pogon, sto nas dovodi u situaciju da mozemo dizati cijenu igracima.A slicna stvar vazi i za Catakovica, ako su njega uzeli poslije onakve povrede, gdje mnogi maticni klubovi sumnjaju u karijeru poslije te vrste povrede, znaci da i Hamza vrijedi, sto ce u buducnosti omoguciti da mi diktiramo uslove, a i dovodimo sve sto valja od mladih u nas klub.
Po meni dobri potezi, mozda ne toliko finansijski, koliko marketinski, ako se bude znalo iskoristiti.
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
-
- Kontakt:
Kažu da je sve dogovoreno oko dolaska BRKICA iz Mladosti DK?? ZNA LI NEKO NEŠTO VIŠE?ThrillerHz je napisao/la:Djeca od 18 godina ti ga nece sigurno donijet svojom igrom, vec novcem od njihove prodajeMortemHz je napisao/la: Nama treba i sportski uspjeh.
Po fondu rijeći ja mislio da je EstonacThrillerHz je napisao/la:Bekic i borba s rijecimaMortemHz je napisao/la:

-
- Kontakt:
Da hoće se realizovat više transfer Nedima da dobijemo kakvih parica i da dovedemo kakvo pojačanje, veznjak i napadač su nam prijeko potrebni ukoliko planiramo ganjati se sa svinjskim i konama.
Ako dođe novi napadač onda se postavlja pitanje za šta se Am.Bekić sprema u Antaliji 

SRETAN BROJ - 1725
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma nece..pitic je napisao/la:Ako dođe novi napadač onda se postavlja pitanje za šta se Am.Bekić sprema u Antaliji
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Odlaskom Nedima i Hamze mi moramo dovesti jednog napadača. Mi ne smijemo krenuti prvenstvo sa 2 napadača, pogotovo imajuci na umu da drugi ne može pronaci pravu formu vec dugo vremena. Konkurencija i sirina je veoma vazna.pitic je napisao/la:Ako dođe novi napadač onda se postavlja pitanje za šta se Am.Bekić sprema u Antaliji
pitic je napisao/la:Ako dođe novi napadač onda se postavlja pitanje za šta se Am.Bekić sprema u Antaliji
Za krilo

ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Smajlagić ce biti treci. Radije bi volio vidjeti Brkića umjesto napadaca vala.SiouxLukavac je napisao/la:Odlaskom Nedima i Hamze mi moramo dovesti jednog napadača. Mi ne smijemo krenuti prvenstvo sa 2 napadača, pogotovo imajuci na umu da drugi ne može pronaci pravu formu vec dugo vremena. Konkurencija i sirina je veoma vazna.pitic je napisao/la:Ako dođe novi napadač onda se postavlja pitanje za šta se Am.Bekić sprema u Antaliji
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- franklampard8
- Kontakt:
A sta npr ako iz Benfice ode negdje kao slobodan igrac?!
Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- PitarBordo
- Kontakt:
Ništa.Derdiyok je napisao/la:A sta npr ako iz Benfice ode negdje kao slobodan igrac?!
Samo Saraj'vo.
-
- Kontakt:
Sutra izlazim od duljevica sestrom pa saznam za ugovor 

- ThrillerHz
- Kontakt:
To znaci da ipak nije neki igrac i da smo ga dobro uvaliliDerdiyok je napisao/la:A sta npr ako iz Benfice ode negdje kao slobodan igrac?!

Hahahahahahahahah umro samEsport je napisao/la: Po fondu rijeći ja mislio da je Estonac

1946~
Navijačka grupa ‘Horde zla’ je danas (05.02) bila u obilasku bordo bijelog grada Visokog, nakon ugodnog druženja sa prijateljima uputili smo se ka spomen obilježju palim borcima ‘Armije republike Bosne i Hercegovine’ i polaganjem vijenca i učenjem Fatihe odali počast.

- TobeYarabi
- Kontakt:
bravo momciLakoste je napisao/la:Navijačka grupa ‘Horde zla’ je danas (05.02) bila u obilasku bordo bijelog grada Visokog, nakon ugodnog druženja sa prijateljima uputili smo se ka spomen obilježju palim borcima ‘Armije republike Bosne i Hercegovine’ i polaganjem vijenca i učenjem Fatihe odali počast.

pazi da ne izađeš hahahhahahahhahaha možda prati forum?HeraklitMracni je napisao/la:Sutra izlazim od duljevica sestrom pa saznam za ugovor
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Ma svi prate forum, a koga god pitaš kaže ma ne, ne, al u limburgu. Ne prati, a zna više od nekih forumaša. 

SRETAN BROJ - 1725
- kosevskobrdo
- Kontakt:
Što osoba pod nickom @macmudan presta pisati kako se pojavi @majkl?
Asim Ferhatović, Safet Sušić, Franjo Lovrić, Vahidin Musemić, Ibrahim Biogradilić, Svetozar Vujović, Želimir Vidović, Miroslav Brozović, Boško Antić, Edhem Šljivo... i još mnogi DIVOVI...FK SARAJEVO
Trenutno korisnika/ca: Fouzi1, Napapijri, TheTruth34 i 22 gosta.