Quinlan je napisao/la:Ja od rušenja stadiona i sl. na početku sto si pisao najednom si spustio priču na ispadanje, zanimljivo [emoji106]
Da ispadnu ok, da izgube ok, da priželjkuje rušenja stadiona i sl. nije ok, opet po meni svako ima za sebe
Neandertalac
Ja bi iskreno volio da Sarajevo ispadne iz lige. Kada je bila situacija da će Sarajevo možda u fuziju sa Olimpicom, što podrazumijeva i neku vrstu gašenja ja i svi Željovci koje poznajem smo navijali da se to desi.
Ima tu i doktora, profesora, inženjera...
Sve kreteni kako kažeš.
Jesu li Željovci koji bi voljeli da se to desi kreteni?
Quinlan
Meni jesu, ne volim to radikalno razmišljanje [/quote]
Momci su fantastični, i nadam se da će jako brzo početi i raditi prenose Željinih tekmi sa priprema. Naravno onih koje struka dozvoli...
Isto tako se nadam da ćese nekako pronaći način da se ponovo pokrene projekat Željo TV ili nešto slično, ono je fakat perverzno bilo...
Volio bi da sutra Ugljesa starta pa da vidimo kako ce izgledati sa Jovanom i Zajkom. Musa vjerovatno nece dobiti sansu sutra pa cemo morati cekati trecu utakmicu da i njega vidimo. A ocekujem da Kostic dobije jedno poluvrijeme sutra samo da osjeti sta znaci nositi sveti dres bar u prijateljskoj. Rezultat je manje bitan sutra al valjalo bi ne izgubiti radi odlicnog raspolozenja u ekipi
Nije bilo nista na zvanicnoj,ali po ovom izvjestaju vidi se da su Slavko i Kostic razgovarali prije.
Sutra je bas bas jak protivnik. Vjerovatno ce Ugi umjesto Jovana i mozda Kostic umjesto Boccacinija jer je ovaj malo bio povrijedjen. Rezultat nije bitan,ali bilo bi dobro da ne izgubimo.
Sad sam gledao zvanicnu. Napisano je da se prikljucuje ekipi i da je 29. januara raskinuo ugovor sa Slobodom. Sluzbeno da je potpisao nema. Prenos moze biti na youtube kanalu Amkara.
Zadnja izmjena: plavousrcu, dana/u 05 feb 2017, 21:33, ukupno mijenjano 1 put.
maldini3 je napisao/la:Volio bi da sutra Ugljesa starta pa da vidimo kako ce izgledati sa Jovanom i Zajkom. Musa vjerovatno nece dobiti sansu sutra pa cemo morati cekati trecu utakmicu da i njega vidimo. A ocekujem da Kostic dobije jedno poluvrijeme sutra samo da osjeti sta znaci nositi sveti dres bar u prijateljskoj. Rezultat je manje bitan sutra al valjalo bi ne izgubiti radi odlicnog raspolozenja u ekipi
Markovića izbaciti iz prve postave?
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
plavousrcu je napisao/la:Sad sam gledao zvanicnu. Napisano je da se prikljucuje ekipi i da je 29. januara raskinuo ugovor sa Slobodom. Sluzbeno da je potpisao nema. Prenos moze biti na youtube kanalu Amkara.
Potpisat će po povratku u Sarajevo. Inače, prelazni još nije gotov, samo da se zna. Ako sve bude kako treba, mogla bi još 3 igrača doći.
plavousrcu je napisao/la:Sad sam gledao zvanicnu. Napisano je da se prikljucuje ekipi i da je 29. januara raskinuo ugovor sa Slobodom. Sluzbeno da je potpisao nema. Prenos moze biti na youtube kanalu Amkara.
Potpisat će po povratku u Sarajevo. Inače, prelazni još nije gotov, samo da se zna. Ako sve bude kako treba, mogla bi još 3 igrača doći.
Strah me da ovi iz Slobode nesto ne izmisle, a jos vise me uhvati strah kad uoci da na sluzbenoj nema nista.
Ma bice to dobro sve...i ja sam neato cuo za Dzelmica (Kerla je tu jos al ima neato umjesan i zrinja) i jedan napadac se ganja da se ne daj Boze ne povrijesi Lendric ili Stevo. Ljudi jeste vi gledali klip od juce na 7:25 kako ZZ sara slobodne..jeli ono moguce?
Željo1921
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!