Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
pjanic je sa 17 godina bio standardan u francuskoj ligi dok ibricic nije u zivotu jake klupske tekme odigrao...pod jako smatram za evropske standarde
- Barca u srcu
- Kontakt:
Kao da je magnetom privučena.soko je napisao/la:Pjana stvarno nije normalan, koja lopta @4:30
kako ga je fino vidio tamo na drugoj stativi i super centarsut, ovaj je samo jos morao postavit glavu.
ali je lyon sansi promasio...
a sto sam primjetioo kod pjanica, dodavanja su mu stvarno dobra i pregled igre ima i to. samo ja bi zelio da ponekad malo vise ide u 1 na 1 situacije pa da izdribla kojeg igraca. zadnje sezone sam to u lp-u primjetio da se ne u sudi cesto da ide u takve duele, a kad se usudi, cesto izgubi loptu. ali to ce valjda doci jos, ima on jos da napreduje ali je vec sada na visokom nivou.
ali je lyon sansi promasio...
a sto sam primjetioo kod pjanica, dodavanja su mu stvarno dobra i pregled igre ima i to. samo ja bi zelio da ponekad malo vise ide u 1 na 1 situacije pa da izdribla kojeg igraca. zadnje sezone sam to u lp-u primjetio da se ne u sudi cesto da ide u takve duele, a kad se usudi, cesto izgubi loptu. ali to ce valjda doci jos, ima on jos da napreduje ali je vec sada na visokom nivou.
[youtube][/youtube]
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
kakav majstor, carobnjakŽeljovac je napisao/la:[youtube][/youtube]
pogledajte akciju od 2:35
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
- velez_mostar
- Kontakt:
Poslije Dzeke, nas najbolji igrac, a ubrzo ce i Dzeku nadmasiti..ovaj momak ce biti za 2 godine najbolji vezni igrac svijeta!!!
Toliko.
Toliko.
''Ima sve,sut,pas,dribling,mladost ,ne fali mu nista.''
Kad jedan iz prikrajka''fali mu nesto''i naravno
-''Kila''
Kad je god neka hucka,uvijek protivnicki igraci lete na njega.Ko biva malen,nejak,miran pa nece uzvratiti.
Kad se sjetim,jel ono bjese protiv Bordouxa.kad su svi ko' nenormalni letili na njega iz Bordouxa ko' da im je iz ociju nesto ukrao.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 05 avg 2010, 16:59, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Pjanka je majstor za koji godinu najtrazeniji igrac ce biti
za mene nas najbolji igrac
ruku na srce i jedini od nasih igraca koji igra za nekog pravog velikana 
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
sjecam se i ja toga, kad su krenuli na njega....jest al on hebe nanu naninu svima na terenu s loptom...ma kralj je..harishp je napisao/la:Ima ona,vidi bolan Pjanica.
''Ima sve,sut,pas,dribling,mladost ,ne fali mu nista.''
Kad jedan iz prikrajka''fali mu nesto''i naravnoovolike oci na njega''a sta to''???
-''Kila''
Kad je god neka hucka,uvijek protivnicki igraci lete na njega.Ko biva malen,nejak,miran pa nece uzvratiti.
Kad se sjetim,jel ono bjese protiv Bordouxa.kad su svi ko' nenormalni letili na njega iz Bordouxa ko' da im je iz ociju nesto ukrao.
Nije ni onaj Džeko loš.juznjak> je napisao/la:Pjanka je majstor za koji godinu najtrazeniji igrac ce bitiza mene nas najbolji igrac
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- miralem444
- Kontakt:
heeh..dobro sad malo pretjerivanje .dzeko je trenutno nas najbolji igrac u to nema sumnje al pjanic ce ako ovako nastavi za godinu dana nadmasit edina ...tehnika brzina preciznost pasa sut koji pjanic ima to je nevjerovatno..vjerujte mi pjanic je messi ronaldo juninho u jednom ...a to ce vrijeme pokazat..Željovac je napisao/la:Nije ni onaj Džeko loš.juznjak> je napisao/la:Pjanka je majstor za koji godinu najtrazeniji igrac ce bitiza mene nas najbolji igrac
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
ja samo kad se sjetim utakmice u lisabonu, kad miske nije mogao potrcati cijelu tekmu, a pjanic usao pred kraj meca i odmah imao ono sjajno ubacivanje za dzeku kad je ovaj pogodio precku, i zaista, ja kad bi mogao birati izmedju misketa i pjane koji ce od njih dvojice igrati u prvom sastavu (mada i obadvojica mogu i morati ce igrati zajedno) ja bih izabrao pjanica. miske nas je zaduzio svojim golovima i asistencijama u repki i svaka mu cast i on ce naravno i dalje igrati kako zna i umije za nas, a bogami zna dosta, ali jednostavno, ja bih licno stavio pjanica prije misketa u prvi i svako naravno ima svoje misljenje i znam da se nece svi slagati sa mnom, ali pjanic ce za 1-2 god. biti prava igracina, a vec je sjajan mladi igrac
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
mora biti jaci u igri 1 na 1...ako ste pogledali ovaj video,onda kad ga je faulirao sedorf,onde ga je na kilometar trebao ostavit..samo to i koja kila i medzu najboljim na svijetu...
Pjanić na terenu od početka...
Al' nije lopte primio,samo ga video dva puta kod slobodnjaka kada je on uzimao loptu.mirza_9 je napisao/la:Pjanić na terenu od početka...
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Thunderstruck
- Kontakt:
Nije ni Ibricic los igrac, dobar je ali Pjanic je najveci talenat koji imamo i trenutno je mozda samo Dzeko ispred.gruezi je napisao/la:pjanic je sa 17 godina bio standardan u francuskoj ligi dok ibricic nije u zivotu jake klupske tekme odigrao...pod jako smatram za evropske standarde
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
Lyon opet katastrofalno lose igra u napadu. Pjanic isto tako nevidljiv.
PS: Jeste vidjeli onaj kolaps Gomisa? Bio sam se prepao da ce se ponovit slucaj Marc Vivien Foe...
Ne mogu vjerovat da je nastavio.
PS: Jeste vidjeli onaj kolaps Gomisa? Bio sam se prepao da ce se ponovit slucaj Marc Vivien Foe...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Thunderstruck
- Kontakt:
Nece valjda umrijeti u svlacioniciCartman je napisao/la:Lyon opet katastrofalno lose igra u napadu. Pjanic isto tako nevidljiv.
PS: Jeste vidjeli onaj kolaps Gomisa? Bio sam se prepao da ce se ponovit slucaj Marc Vivien Foe...Ne mogu vjerovat da je nastavio.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Dobro, Lyonu svakako ne leži Monaco, ali da za 45. minuta ne budu u mogućnosti napraviti jednu, koliko-toliko izglednu šansu, onda stvarno ne znam. Nadam se da će se Pjanić probuditi u drugom poluvremenu i krenuti sa svojim mega-preciznim asistencijama ili sa maestralnim prodorima.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bing [Bot] i 24 gosta.