SaltCityAttack je napisao/la:Zna li neko od vas koliko je Ahmet dobio od Sarajeva uz to sto je dobio i stan? Pa Benko vam je imao 20 hiljada eura cini mi se mjesecno..ja kako znam vi ste po forumu prizivali Benku da Azmir zagrize I dovde ga. ..kontam a nas je posluso kao sto nas je slusao da Kostica vratimo a ne da ga pusti zelji...mtrebo je Azmir i tad ga pustiti u Zelju a znam da bi bili nezadovoljni
Nas ovdje slušao?

ma ovdje je više bilo furanje za Benku, znali smo mi da se Azmir razbacuje, ali sad da njega dovede..
Ne znam za Ahmeta šta je na ruke dobio, pitaj nekog navijača Sarajeva..al ako ti može šta pomoći plata mu je ista, s tim da ima određene bonuse dodatne.
A do skoro smo svi govorili kako se "sa malo para i dobrom organizacijom ovdje lako uspjeh postigne"
Zinulo dupe i nama i njemu da osvojimo nešto kad se pružila prilika, a da nije tako bilo, da se posvetilo dugovima više, bilo bi "što ne daje pare i ne dovodi igrače, bogataš a škrtica, hoćemo borbu za vrh", ono naše standardno, ne ugodi nam niko.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.