Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

reddevil96
Kontakt:

Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica

Post Postao/la reddevil96 » 05 feb 2017, 19:20

Ipak top 4 nije izgubljen :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

Asteriks

Post Postao/la Asteriks » 05 feb 2017, 19:21

Kako nema, znas i sam da Jozo zeli da krila rade u oba pravca. Martial nije zadovoljio na pocetku u tom primarnom segmentu dok ga u defanzivi ionako nema. E sad, ocito da taj proces povratka na kolosjek traje duze od ocekivanog.
A smooth sea never made a skilled sailor.

Nitro
Kontakt:

Post Postao/la Nitro » 05 feb 2017, 19:23

Šta je sa Rojom, je li izbačen radi nekih taktičkih zamisli ili povrede?
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 05 feb 2017, 19:23

Po meni Martial itekakao ima defanzivu, vidjeli smo to prošle sezone kad se vraćao nazad i branio u većini situacija, normalno ne na nivou jednog beka ali Rasho je taj kojemu je taj segment daleko lošiji, pa protiv Evertona nas je svojim greškama direktno koštao izgubljenih bodova.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Asteriks

Post Postao/la Asteriks » 05 feb 2017, 19:26

Mozemo se i ti i ja vartiti nazad kada od tog nema nekog efekta. Radio je neku ispomoc ali prosle dok ove u vecini meceva cak i gdje je pogadjao nije ispunio ono sto Jozo od njega ocekuje.

Od onog sranja sa 9-kom lik se gubi u intervalima. Odlican igrac, mozda i najjaci dribler u Mikija ali treba vremena da dobije povjerenje.

Sigurno ga ta prosla nece izvuci kao ni cifra transfera. Kada od 90 min odradi 20-ak tek blizu nivoa koji je sam postavio onda to nije dovoljno.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 05 feb 2017, 19:39, ukupno mijenjano 2 puta.

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 05 feb 2017, 19:28

Porediti slucaj Miki i Martial je u najmanju ruku :rol:

Ovo sto radi Martialu vise lici na tretman koji su dozivili Morgan i Memphis jer kojom logikom uvodis otpisanog igraca u igru(Younga) igraca za kojeg si do prije neki dan rekao da nisi siguran hoce li docekati februar u klubu i danas ga uvodis u igru a imas momka od 21g zeljnog igre i dokazivanja :crazy:

Asteriks ne kmece ovdje ljudi bez razloga jer su se vec jednom opekli u slucaju Pogba gdje je momak otisao a mi nakon toga gledali patnju Cleverlya u sredini pa ne zele opet da gledaju odlazak takvog potencijala i da ponovo zaglavimo s jednim Lingardom samo zato jer je ovaj dijete kluba i sl.
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

Asteriks

Post Postao/la Asteriks » 05 feb 2017, 19:31

Zadnji post na temu kemcanje o Martialu.

Sta sada gotova stvar, izgubli igracinu, kao sto smo i to 4. mjesto, ma daj, malo ozbilje ne bi skodilo. Sacekat bar 30 i koje kolo pa onda zakljucit da li se stvarno radi o konfliktu ili necem drugom.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 05 feb 2017, 19:32, ukupno mijenjano 1 put.

UnitedWA
Kontakt:

Post Postao/la UnitedWA » 05 feb 2017, 19:31

Nije ispunio, a šta to Rashford ispunjava?
Znači za duplo manje vremena na terenu, Martial ima učešće u 3 gola kao i Rashford (još je zabio onaj sretni gol levatskom golmanu).
Danas je jednostavno morao ući oko 60.minute da odigra rasterećeno jer se vodilo 3:0 bez ikakve opasnosti da Leicester može napraviti nešto.
Ali eto, želim da vjerujem da će se sve srediti i da će proigrati (i igrati u prvom sastavu) onako kako zna.
Ipak ne treba nam biti čudno, krene li Martial putem Lukakua ili KDB.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 06 feb 2017, 00:02

UnitedWA je napisao/la:Nije ispunio, a šta to Rashford ispunjava?
Znači za duplo manje vremena na terenu, Martial ima učešće u 3 gola kao i Rashford (još je zabio onaj sretni gol levatskom golmanu).
Danas je jednostavno morao ući oko 60.minute da odigra rasterećeno jer se vodilo 3:0 bez ikakve opasnosti da Leicester može napraviti nešto.
Ali eto, želim da vjerujem da će se sve srediti i da će proigrati (i igrati u prvom sastavu) onako kako zna.
postoji nesto sto se zove trening i dokazivanje na istom....pa jel Murinjo pacijent da radi protiv sebe ??? naravno da nije ako je ovaj bolikurac stav na treningu imao onda postujem...Martial je dobar igrac ali ima jednu manu....defanziva mu je losa ....a na njegovu veliku zalost dosao je trener kojem je to sve i koji ne trpi igrace koji ne igraju tu istu defanzivu...bude tu ponekad izuzetak ali samo da potvrdi pravilo i nista vise ....i vjerovatno kad poradi na tome da ce dobiti priliku...i Jose vidi kao i mi svi ovdje da je u njemu puno veci potencijal i mogucnost nego u jednom Lingardu ....ali ako nije u utakmici 100 % i ne treba da igra ...i to vrijedi za svakoga ....
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 06 feb 2017, 00:31

Martial je za Rasha Maldini defanzivno, kakve su to priče molim vas. Ja se evo iz cuga sjećam kad je Rash protiv Arsenala i Evertona direktno uticao na ishod svojim greškama na našoj polovini, a ne sjećam se vala da je Martial tako nešto radio (ima ona jedna greška kontra Watforda ja mislim, ali to je bio čisti faul), čak štaviše, momak se odlično zalaže po tom pitanju.

Opet ne želim da kažem kako je Martial dobro počeo ovu sezonu i da briljira - to ne. Zaslužio je i on klupe u prvom dijelu sezone, nema sumnje, ali ovo što se sad dešava je nešto drugo i nešto veće od "loše forme".

UnitedWA
Kontakt:

Post Postao/la UnitedWA » 06 feb 2017, 02:37

delinjo je napisao/la:
UnitedWA je napisao/la:Nije ispunio, a šta to Rashford ispunjava?
postoji nesto sto se zove trening i dokazivanje na istom....pa jel Murinjo pacijent da radi protiv sebe ??? naravno da nije ako je ovaj bolikurac stav na treningu imao onda postujem...Martial je dobar igrac ali ima jednu manu....defanziva mu je losa ....a na njegovu veliku zalost dosao je trener kojem je to sve i koji ne trpi igrace koji ne igraju tu istu defanzivu...bude tu ponekad izuzetak ali samo da potvrdi pravilo i nista vise ....i vjerovatno kad poradi na tome da ce dobiti priliku...i Jose vidi kao i mi svi ovdje da je u njemu puno veci potencijal i mogucnost nego u jednom Lingardu ....ali ako nije u utakmici 100 % i ne treba da igra ...i to vrijedi za svakoga ....
Trening i dokazivanje na istom? Vodeći se tom pretpostavkom, smatramo da Rashford bolje trenira i da se više dokazao na treningu, a Martial opet za duplo manje minutaže ima isti učinak kao dokazaniji Rashford? Meni je to malo smrdljivo.
Btw u postu iznad imaš napisane dvije Rashine direktne greške u defanzivi.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 06 feb 2017, 12:43

@poligon 10 i @unitetWa braco moja da vas ja nesto pitam,jel mislite da je Murinjo budala i da mu je onako doslo da nasteti klubu a prije svega samom sebi ???? eto pitanje za vas jel fkt mislite to ?
VOLIM ZELJEZNICAR!!

reddevil96
Kontakt:

Post Postao/la reddevil96 » 06 feb 2017, 12:51

Mou je previše tvrdoglav i egoističan pa zato i ostaje najviše 3 sezone u svakom klubu, kako objasniti da je proda lukakua i kdb-a a bilo je vidljivo iz aviona o kakvim se igračima radi
Ista situacija ce biti bojim se i s martialom jer svi znaju da je on messi za rasha lingarda i yebenog younga
Fergi je isti bio tvrdoglav i potjerao par igrača ali samo je jedan fergi on je uspijevao osvajati ligu s raznim parkovima cleverleyima.... a mou sad ne uspijeva s puno jačim kadrom

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 06 feb 2017, 12:52

eto imas brate na klixu njegovu izjavu o Mikiju zasto na pocetku sezone nije igrao i zasto ga je zapostavljao....vjerujem da je sa Martialom slicna situacija ...
VOLIM ZELJEZNICAR!!

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 06 feb 2017, 12:54

reddevil96 je napisao/la:Mou je previše tvrdoglav i egoističan pa zato i ostaje najviše 3 sezone u svakom klubu, kako objasniti da je proda lukakua i kdb-a a bilo je vidljivo iz aviona o kakvim se igračima radi
Ista situacija ce biti bojim se i s martialom jer svi znaju da je on messi za rasha lingarda i yebenog younga
Fergi je isti bio tvrdoglav i potjerao par igrača ali samo je jedan fergi on je uspijevao osvajati ligu s raznim parkovima cleverleyima.... a mou sad ne uspijeva s puno jačim kadrom

iskreno nek osvoji kup,ili evropsku ligu i bude u prvenstvu medju prva 4 i boli me **** za Martiala i sve ostale....sve dok ispunjava ciljeve i sve dok se vidi put kojim ide Mancester J**+ mi se za Martiala i ostale .....a na dobrom je putu da to ostvari ....
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 06 feb 2017, 17:41

delinjo je napisao/la:@poligon 10 i @unitetWa braco moja da vas ja nesto pitam,jel mislite da je Murinjo budala i da mu je onako doslo da nasteti klubu a prije svega samom sebi ???? eto pitanje za vas jel fkt mislite to ?
Naveo sam razlog u prethodnom postu. Bez obzira da li Martial zakaže na treninzima ili ponekad u disciplini, smatram da je ovdje nešto sasvim drugo u pitanju a to se krije "iza zavjesa". Dakle, Mourinho ima neki poseban tretman prema njemu, a nadam se da ćemo epilog istog dočekati ubrzo.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 06 feb 2017, 18:46

Poligon10 je napisao/la:
delinjo je napisao/la:@poligon 10 i @unitetWa braco moja da vas ja nesto pitam,jel mislite da je Murinjo budala i da mu je onako doslo da nasteti klubu a prije svega samom sebi ???? eto pitanje za vas jel fkt mislite to ?
Naveo sam razlog u prethodnom postu. Bez obzira da li Martial zakaže na treninzima ili ponekad u disciplini, smatram da je ovdje nešto sasvim drugo u pitanju a to se krije "iza zavjesa". Dakle, Mourinho ima neki poseban tretman prema njemu, a nadam se da ćemo epilog istog dočekati ubrzo.
po tebi Murinjo ga mrzi i spreman je na stetu rezultata svog ugovora i svog posla mrziti Martiala....to nema veze sa logikom i istinom odgovorno tvrdim ...evo imas izjavu Murinja o Mikiju ne znam jesi citao ,vjerujem da je to razlog i za Martiala ...
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 06 feb 2017, 18:54

@delinjo, sigurno nigdje nisam napisao da ga Mou mrzi, to si mi upravo ti rek'o.

Objasnio sam već šta ja mislim o svemu ovome, nema potrebe da se ponavljam više.

Jest mi krivo što je Martial zanemaren, ali Mou ima moju puno podršku i nadam se rješavanju ovog slučaja ubrzo.

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 06 feb 2017, 19:05

delinjo je napisao/la: po tebi Murinjo ga mrzi i spreman je na stetu rezultata svog ugovora i svog posla mrziti Martiala....to nema veze sa logikom i istinom odgovorno tvrdim ...evo imas izjavu Murinja o Mikiju ne znam jesi citao ,vjerujem da je to razlog i za Martiala ...
Tih prica je i otkad je ove teme. Ferguson mrzi Kagawu, Zaha spavao sa Moyesovom kcerkom, Luj trenira strogocu na Depayu i Robinu, Mourinho nepravedno zapostavlja Mikhiy... ovaj Martiala. kuknjava
100% sportski i krajnje opušten potpis

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 06 feb 2017, 20:23

RiNo je napisao/la:
delinjo je napisao/la: po tebi Murinjo ga mrzi i spreman je na stetu rezultata svog ugovora i svog posla mrziti Martiala....to nema veze sa logikom i istinom odgovorno tvrdim ...evo imas izjavu Murinja o Mikiju ne znam jesi citao ,vjerujem da je to razlog i za Martiala ...
Tih prica je i otkad je ove teme. Ferguson mrzi Kagawu, Zaha spavao sa Moyesovom kcerkom, Luj trenira strogocu na Depayu i Robinu, Mourinho nepravedno zapostavlja Mikhiy... ovaj Martiala. kuknjava
a ne znam kako ljudi imaju volje o tome dumati,ako ga je zakucao na klupu ima razlog,eto bas ce on na ustrb svog posla nekoga zapostavljati jer mu se tako digla cuna ....previse mi nekako hocemo da znamo stvari unutar kluba a to je pogresno i ne bi trebala biti nasa stvar....igra onaj koga odabere posebni i samo on snosi odgovornost za rezultat i to je to...sta sad svaku tekmu moramo komentarisati sto en igra Martial...
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.