FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- TobeYarabi
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
realno-ovo ne lici ni na sto. boricemo se sa sirokim i radnikom za cetvrto mjesto i nadati se da ce to biti dovoljno za europu
zlo87 je napisao/la:2-3 akcije dobre, nekakve duge lopte šatro dijagonale nijedna nije prošla..Evolution87 je napisao/la:Druga utakmica koju gledam i opet blago receno katastrofa. Ali hajde, pripremene su, teske noge itd itd![]()
Svima vam je nedostjao centarsut Saida, meni je nedostajao centarsut Bekica Almira

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
skaut 100000%. Pitaj ljude ss.ba koji su radili streamVanCipelic je napisao/la:Nije skaut, ono je Ihtijarevic bio...
Bolje mu je da trazi veznjaka nego sto nadimke izmislja...
-
- Kontakt:
Ovaj Estonac nije krilo a ni napadac ,dizelas vezni koji fino barata s loptom. Mislio sam da je said kad je usao
. sto se tice igre nista novo u odnosu na jesen nema igre kroz sredinu ,agresivnost i pritisak na zadnju liniju nas glavni adut je.

- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ko god da je u pitanju mene je stidLakoste je napisao/la:skaut 100000%. Pitaj ljude ss.ba koji su radili streamVanCipelic je napisao/la:Nije skaut, ono je Ihtijarevic bio...
Bolje mu je da trazi veznjaka nego sto nadimke izmislja...

- Osttribine
- Kontakt:
Prije svega hvala portalu sportsport.ba na ovom prenosu
Sto se utakmice tice ovo je bilo bas tanko, Sarica bih izdvojio u odnosu na ostale igrace, a neka nam je Bog na pomoci u nastavku sa ovim pojedinim ali bas poluigracima.

Sto se utakmice tice ovo je bilo bas tanko, Sarica bih izdvojio u odnosu na ostale igrace, a neka nam je Bog na pomoci u nastavku sa ovim pojedinim ali bas poluigracima.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nekih dvadesetak minuta? Onako, nije bio los.Historicar je napisao/la:Nisam bio u mogucnosti da gledam, zanima me kakav je bio Said, zanima vrijeme provedeno na terenu?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hoce na nasem yt kanalu.BosnianKingdom je napisao/la:Hoće li biti snimak kasnije na SS.ba za nas koji tek stigosmo kući
- Burberry46
- Kontakt:
Pa sta ce pitati bilo koga kad ga neko i od nas ovdje ima priliku vidjeti kako arlauce..
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
- BosnianKingdom
- Kontakt:

Hvala Morta..MortemHz je napisao/la:Hoce na nasem yt kanalu.BosnianKingdom je napisao/la:Hoće li biti snimak kasnije na SS.ba za nas koji tek stigosmo kući
Sabrine mi moje!
+1Burberry46 je napisao/la:Idioti iz uprave dovedite pojacanje u vezni red
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
- franklampard8
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
+1socrates je napisao/la:+1Burberry46 je napisao/la:Idioti iz uprave dovedite pojacanje u vezni red
- Osttribine
- Kontakt:
Bgm nije samo vezni red ono sto nam skripi, i u napadu smo tanki pravo, istina imamo Ahmetovica ali to nece biti dovoljno (povrede, kartoni), a od ovog Bekica Am. nikakve koristi.Burberry46 je napisao/la:Idioti iz uprave dovedite pojacanje u vezni red
-
- Kontakt:
Hvala ss.ba na prenosu.
Pljuvalo se po svemu i svacemu, kritikovao se Rustemovcev pas, Sariceva indolendnost, Bekiceva maca oko vrata, Saidov strah od duela, Harisov repic, Baliceva nervoza, Andjusicevo neznanje...ali ubjedljivo najlosiji igrac ove ekipe je SAMIR RADOVAC !!! Pa ono je smijesno, presmijesno, lik pogubljen al' bukvalno. Za njega je Rustemovic Matic, a Saric Xavi... Otjerat malo go.vno pa nek se kurci sa Tiricem u Metalegelegelegendnom. Radije cu gledati Herica na DM, ili Livaka nego pistoljcica...
Pljuvalo se po svemu i svacemu, kritikovao se Rustemovcev pas, Sariceva indolendnost, Bekiceva maca oko vrata, Saidov strah od duela, Harisov repic, Baliceva nervoza, Andjusicevo neznanje...ali ubjedljivo najlosiji igrac ove ekipe je SAMIR RADOVAC !!! Pa ono je smijesno, presmijesno, lik pogubljen al' bukvalno. Za njega je Rustemovic Matic, a Saric Xavi... Otjerat malo go.vno pa nek se kurci sa Tiricem u Metalegelegelegendnom. Radije cu gledati Herica na DM, ili Livaka nego pistoljcica...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- hzzavidovici
- Kontakt:
Baš je glupo što ih xy govori igračima, imaju Čala, Zijo i Repuh da rade i govore a ovi ostali da obezbjede što oni traže. Ivetić, Sarić i Ahmetović po meni danas najbolji. Drugo poluvrijeme nisam toliko dobro gledao jer me konekcija zezala, tako na prekide sam pratio. Vezni jedan CM ili DM i zamjena Ahmetu a moze i bolji ne bih se ljutio.
Neka naša
pjesma cijelu
obiđe planetu
Koševo je mojoj duši
najdraže na svijetu
Ja te volim Sarajevo
bordo su ti boje
volim svoga šampiona
kao oči svoje...
pjesma cijelu
obiđe planetu
Koševo je mojoj duši
najdraže na svijetu
Ja te volim Sarajevo
bordo su ti boje
volim svoga šampiona
kao oči svoje...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hvala na prenosu.aleksandar_veliki je napisao/la:Mislim da je u 15:00 po nasem utakmica. Stream ce biti ukoliko ne bude nekih tehnickih poteskoca, prije svega se tu misli na struju na stadionu. Ako se bude igralo na nekom "divljem" terenu na kojem nema struju onda nece mada ocekujemo da ce biti sve ok.

- franklampard8
- Kontakt:
- PitarBordo
- Kontakt:
Obojica su Matić... Samo nisam siguran koji je Saša, a koji Dejan.belosevic28 je napisao/la:Za njega je Rustemovic Matic
Samo Saraj'vo.
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Djulboni, Fouzi1, Hajdeee, lijepistrah, Maestro^^, MaroonBjelave, riki46, ristagrad, TefalTava, THEC, UltraSa46 i 76 gostiju.