panzer88 je napisao/la:Ima li možda kakav snimak današnje tekme, ne stigoh je pregledat?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trener beton armirani Stojanovic najvise kukali sta CE nam Ali cemo zna sta CE nam Musa CE preletit Grbavicu napad ma no problemen dzes over racunat i pitare.
Hvala bracukaVirtu4l je napisao/la:panzer88 je napisao/la:Ima li možda kakav snimak današnje tekme, ne stigoh je pregledat?
Protiv Astane igramo u subotu, već tri godine zaredom prvaci Kazahstana, prošle sezone igrali grupe lige prvaka, ove ispali u grupama evropa lige. Mislim da su poprilično jači od ove dvije ekipe sa kojima smo do sada igrali.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Re: RE: Re: FK Željezničar
Ama on je nas igrac sta ima da se tu prica i pise, imaju mu duzni 50. milja ? neka misle da ga nasi nemogu reg po povratku u sarajevo potpisace na dvije godine , Ako dodamo da smo bez crvnova do ljeta da miro nas napusta, ogi je sasvim pristojna zamjena, mada naljeto treba zaganjat pecu, i onog obrada u slacaju ako lendric odeQwerty90 je napisao/la:Dobro bi nam dosao zbog sirine, mada ne bi bilo lose jednog stopera dovest, jer ko zna kako ce se ovo sa Kosticem zavrsiti, i ako ne znam konkretno sta je po srijedi u tom slucaju.Neymar11 je napisao/la:Ma dobro su igrali svi , blagoje onda Boccaa, zeba, stojanovic je dobar igrac bice pojacanje, dobro smo stajali na terenuQwerty90 je napisao/la:Dosta, dosta solidno. Kompaktnost i timski duh je nešto što iskače u prvi plan.
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
P.S. Obavljen je razgovor sa Dzelmicem
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
- amazon
- Kontakt:
Ma ovo je klasični bunker, zatvori se cuvaj gol, ako ga zabijes dobro jeste ako ne super igrali nerijeseno.plavousrcu je napisao/la:Zadovoljan, ali necu se sloziti sa konstatacijom da je tempo bio ubitacan. Prava pripremna utakmica u kojoj se vidi Petrovicev radi u defanzivi. U ofanzivnom dijelu nista narocito. Lakse ce biti u prvenstvu jer su slabije ekipe, ali za Evropu igru ne mozemo bazirati samo na defanzivi. Treba dati koji gol, malo biti konkretniji prema naprijed.
Nece se moci ovako igrati u ligi. U Mostaru je isto bio bunker da nismo imali sanse ko zna sta bi bilo. Mora se poraditi na napadu.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Zna li Musa normalno centrirati ?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- HajdeZeljozabiGol
- Kontakt:
koliko smo mi svi vidjeli zna. Ili si ti neki etxra strucnjak pa vidis na osnovu pola tekme da zakljucis da ne zna?LjoZee je napisao/la:Zna li Musa normalno centrirati ?
Željo1921
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!
Tesko je biti pitar ;) ;)
Re: RE: Re: FK Željezničar
Nisam gledao utakmicu vec vas pitam jer slabo ko u ekipi zna uputiti dobar centarsut pa reko da vidim da li on zna.HajdeZeljozabiGol je napisao/la:koliko smo mi svi vidjeli zna. Ili si ti neki etxra strucnjak pa vidis na osnovu pola tekme da zakljucis da ne zna?LjoZee je napisao/la:Zna li Musa normalno centrirati ?
Vedran samo ovako nek nastavit radit, preporodio se, i aBd na ljeto za nekih bar 500 k ode
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- Neandertalac
- Kontakt:
A ti neki dežurni qlinac pa diriguješ šta ko smije pitati ili ne?HajdeZeljozabiGol je napisao/la:koliko smo mi svi vidjeli zna. Ili si ti neki etxra strucnjak pa vidis na osnovu pola tekme da zakljucis da ne zna?LjoZee je napisao/la:Zna li Musa normalno centrirati ?
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- ZeljeznicarFan
- Kontakt:
Zenzo je napisao/la:Treba vratiti Amara i nasu djecu, ne valja ovo nista.
Radnička klasa !
- HajdeZeljozabiGol
- Kontakt:
nije pitanje vec pametovanje...a sta si ti molim te...i odakle inspiracija za ovaj username?Neandertalac je napisao/la:A ti neki dežurni qlinac pa diriguješ šta ko smije pitati ili ne?HajdeZeljozabiGol je napisao/la:koliko smo mi svi vidjeli zna. Ili si ti neki etxra strucnjak pa vidis na osnovu pola tekme da zakljucis da ne zna?LjoZee je napisao/la:Zna li Musa normalno centrirati ?
Željo1921
koji ste vi levati majke mi, ti HajdeZeljozabiGol bas pretjerujes jarane, idi baci desanku i smiri se
- Neandertalac
- Kontakt:
Šta fali Amaru i našoj djeci? A trenutno izgledamo sasvim solidno, možda i titula ne bude samo san.
HajdeŽeljoZabiGo@
Živim u državi punoj Neandertalaca I priglupih balavaca.
Činio mi se kao logičan.
HajdeŽeljoZabiGo@
Činio mi se kao logičan.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- HajdeZeljozabiGol
- Kontakt:
Pa kakvo pitanje molim te??? Vise mi lici na ono kao gledo tekmu i "zna li NORMALNO centrirati" ne kao nije gledao pa pita kako je Musa igrao. Ako je fakat ovo pitanje ono iz radoznalosti onda ok izvini. Ako je nesto kao zakljuceno da ne zna na osnovu 45 min onda fakat ne znam.
Zadnja izmjena: HajdeZeljozabiGol, dana/u 06 feb 2017, 20:27, ukupno mijenjano 1 put.
Željo1921
Mislim da sam postavio normalno pitanje jos sam stranicu prije napisao kako nisam bio u mogucnosti da gledam utakmicu pa valjda to podrazumijeva da ne znam kako je ko odigrao. Nisam mislio nista lose.
Zadnja izmjena: LjoZee, dana/u 06 feb 2017, 20:29, ukupno mijenjano 1 put.
- HajdeZeljozabiGol
- Kontakt:
Aha onda izvini do mene je ...vec mi nije bilo pitanje postavljeno na fazon kao da nisi gledao. Ma zna..i vise od toga..Imas klip na youtube i mozes vidijeti da svasta nesto covjek zna.. I danas je fino odigrao a juce dosao u Antaliju i odradio jutarnji trening. Mislim da ce nam bas bas dobro doci da izborimo evropu.LjoZee je napisao/la:Mislim da sam postavio normalno pitanje jos sam stranicu prije napisao kako nisam bio u mogucnosti da gledam utakmicu pa valjda to podrazumijeva da ne znam kako je ko odigrao.
Željo1921
- HajdeZeljozabiGol
- Kontakt:
Ja koliko vidim da je jednina ali eto ti znasNeandertalac je napisao/la:Šta fali Amaru i našoj djeci? A trenutno izgledamo sasvim solidno, možda i titula ne bude samo san.
HajdeŽeljoZabiGo@
Činio mi se kao logičan.
Željo1921
Trenutno korisnika/ca: AhmedNurudin, Cwirek, Emindoks20, GIBRA, Hazre, Lokomotifa, Paromlinac, Riziko, sebalos, Slobodanpad1945, strucnjak9, Taree, tiagofaria25, ultra1987 i 169 gostiju.