Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Raonffa
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la Raonffa » 06 feb 2017, 20:41

Nedved11 je napisao/la:osim jedne sanse nista drugo niste uradili pa se hvatate za dlaku nebi li opravdali svoje nezanje. kakvi penali, o cemu pricate? Da su postojali, ubijeđen sam, bili bi dosuđeni. Ko jos vjeruje u takve photo montaze, sa anti-juve, mrznjom zadojeni sajtova... :evil:
bilo i proslo. pruzite ruku boljem, pa do nekog drugog susreta. ako cemo posteno imate svijetlu buducnost i rivala za skudeto u skoroj buducnost... :)
:mrgreen:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 06 feb 2017, 20:46

Ponavljam se,treba znati izgubiti utakmicu...inter juventus 3 za 3 ove godine,a inter ce u srijedu zaostajat 15 bodova,prosle godine 20,30...ne bitno...znaci, ne trazite krivca u juventusu, ovi derbiji nikad nisu odlucivali titule,kp god ovdje nije srednjoskolac,to bi trebao znati.
Juventus kad je vezao 49 jbnih utakmica inter ga je dobio,inter kad je tripletu skidao,juventus ga je dobio,sad je inter bio u nizu od 7,juventus dobio....zadnjih 6 sezona imate manjka oko 120 bodova...ja bi se zapitao sta mi se desava u dvoristu ...al hajd ne bitno.
Licht je napravio penal nad dambrosiom,nije sviran,pa takvih detalja u italiji ima more jedno,za svakoga i protiv svakoga,ako se to ne slozimo,onda bezze trosimo baterije na mobitelima i struju na kompjuterima dopisujuci se ovako

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 06 feb 2017, 21:15

Normalno da se Juventusove utakmice uvjek gledaju pod povecalom...i svi jedva cekaju neku gresku sudija...kad se desi protiv Juventusa svi sute mudro ...a cim se desi nesto u korist Juventusa to se digne uzbuna na sve strane......u engleskoj se 10 puta gore stvari desevaju pa se tome ne pridodaje ni deseti dio ko u Italiji ( citaj Juventus kad igra)..

Po meni nisu penali , pogotovo onaj nakon kornera jer nakvih situacija je svako kolo 50...svaki drugi korner se moze penal svirat....al ko gubi ima pravo da se ljuti

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 06 feb 2017, 21:22

Disney nas je sve naučio,još kao malen sam odlučio...

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 06 feb 2017, 21:26

Karma je ****...pokusali ste nas unistit i odbilo vam se ko bumerang....sreca pa ima zutokljunaca inace bi zavrsili ko Parma
slika

zamorano1plus8
Kontakt:

Post Postao/la zamorano1plus8 » 06 feb 2017, 21:32

koji se ku.rac i dalje netezete oko utakmice, juveu 3 boda i vrlo vjerovatno titula, inter pokazao napredak u odnosu na prethodne godine...idemo dalje
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 06 feb 2017, 22:55

kada je pjanicu ponisten gol protiv milana, tisina, kada nas sjebu protiv fiorentine tisina, kada se poguraju ostali , tisina
kada medel igra rukom tisina, ali kada se desi nesto sumnjivo oko juventusa e onda je belaj...
ali dok se neki brinu o tome je li pertla madnzukica dodirnula icardija juve uzima šestu u nizu, i izgleda, NE MISLI STATI...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 06 feb 2017, 23:47

Taman posla da će netko gledat svaku utakmicu Jome i doć ovdje pisat da se dogodila sudačka greška,koji je vama **** :rol:

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 06 feb 2017, 23:49

Marvin je napisao/la:Ma ko da je bitno dal sami skidate il to mi uradimo. Nije to toliki zahmet :mrgreen:
Cak je mnogo ljepse kad ih mi skinemo haha. Nekako mi nije jasno da vas ili nas par Juventina raspravljamo oko tih penala. Kamo srece da ih sinoc interu nije svirano 10! Uzivajmo u titulama i mucenjuga malog, sirotog intera.
Max Allegri

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 06 feb 2017, 23:55

SiamoNoi je napisao/la:Taman posla da će netko gledat svaku utakmicu Jome i doć ovdje pisat da se dogodila sudačka greška,koji je vama **** :rol:
Što se pravimo ludi. :rol:
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 07 feb 2017, 00:01

IlCapitano je napisao/la:
SiamoNoi je napisao/la:Taman posla da će netko gledat svaku utakmicu Jome i doć ovdje pisat da se dogodila sudačka greška,koji je vama **** :rol:
Da.
slika

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 07 feb 2017, 00:09

SiamoNoi je napisao/la:
IlCapitano je napisao/la:
Da.
slika
Ne.

Kao prvo, otkad se mora gledati neka utakmica da bi znao šta se dešavalo na istoj? U vrijeme društvenih mreža i foruma nema apsolutno nikakve šanse da neko ko detaljno prati sport ne zna šta je bilo, pogotovo na utakmicama većih klubova.

Drugo, lijepa je slučajnost da se 'gledaju' samo utakmice kad ima neki sporan detalj u korist Juventusa, a zauzeti smo i imamo pametnija posla od gledanja Jome u svakom drugom slučaju. :lol:

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 07 feb 2017, 00:12

Biscione je napisao/la: slika
slika

slika

slika

Dakle, Mandzukic je prvo loptu izbio pa onda se Icardi sapleo od njega.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 07 feb 2017, 00:12

I da se razumijemo, mene je generalno briga za te 'moralne pobjede' i hoće li neko primijetiti grešku u korist/protiv Juventusa.

Davno me prošla dječija faza 'najjači smo, al' nam sudije ne daju' i na suđenje gledam kao 'višu silu' - ne možeš ništa napraviti/promijeniti. Jedino što je promjenjivo je igra tvoje ekipe i rađe se na to fokusiram, ali ovako selektivna pamćenja su mi uvijek bila vrlo zabavna. :lol:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 07 feb 2017, 00:35

IlCapitano je napisao/la:Kao prvo, otkad se mora gledati neka utakmica da bi znao šta se dešavalo na istoj? U vrijeme društvenih mreža i foruma nema apsolutno nikakve šanse da neko ko detaljno prati sport ne zna šta je bilo, pogotovo na utakmicama većih klubova.
Drugo, lijepa je slučajnost da se 'gledaju' samo utakmice kad ima neki sporan detalj u korist Juventusa, a zauzeti smo i imamo pametnija posla od gledanja Jome u svakom drugom slučaju. :lol:
Onda ne pratim detaljno nogomet.Gledam samo Inter vec neko vrijeme,a jedina slučajnost je da se igralo protiv Jome.

A i koliko sam primjetio nitko od forumaša nije poslije utakmice potezao priču o kojoj gore pričaš "sudije nam ne daju kuknjava " nego je upravo neki čoporaš zalijepio nešto što je Pioli izjavio i onda počeo kukat kako interisti plaču.Standardno svađanje sa samim sobom,od strane čoporaša 100 puta ovdje viđeno.

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 07 feb 2017, 01:04

Post sam slučajno obrisao, mobitel mi je lud. To ko je prvi počeo apsolutno je nebitno, ne pada mi na pamet da se vraćam i to provjeram, niko o tome nije ni raspravljao. Selektivno pamćenje je tema, a svađanje sa samima sobom, opet, koliko god iritantno, je u suštini tačno.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 07 feb 2017, 01:24

Ne vidim kako je nebitno tko je prvi počeo kad nitko od interista sa foruma nije krivio suce nakon utakmice dok su drugi umislili suprotno i od toga je dalje krenula sva "rasprava".Da se mene pita zabranio bi uopce komentiranje suđenja na svim temama vezanim uz sport jer se uvijek svede na to.Tj.otvorio bih posebnu temu o tome pa neka se tamo piše.

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 07 feb 2017, 11:02

Bilo kako bilo, penal nije postojao i pomocni sudac je bio pola metra od mjesta dogadjaja. Navijaci, igraci i trener svakog drugog kluba bi se poklopili usima i otisli kuci, samo foza inda ima nesto da kaze. Sta ces, tradicija je zahebana stvar, mi imamo tradiciju da pobjedjujemo, vi da kukakte na sudije ;)
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 07 feb 2017, 11:56

L'Avvocato je napisao/la:
Biscione je napisao/la: slika
slika

slika

slika

Dakle, Mandzukic je prvo loptu izbio pa onda se Icardi sapleo od njega.

Dakle, Icardi je prvi stigao do lopte pa ga je onda Mandzukic pokupio :)
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 07 feb 2017, 12:27

ništa, sazovite sudove one što Moratijeva familija radi po njima, istjerajte Juventus u drugu ligu i možda i bude pomaka,ccc.
Al sad vas jbe i atalanta,morate i njima bodove skidat, a ne samo milanu,laziu,fiorentini,juventusu...al ne vjerujem da će biti neki problem to.
Samo još čekam da je i Cuadradov gol neregularan,smeto medel handanoviću?

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.