u pravu si!! hahahahha!!!! športski, športski!!!!!!!!!AdisManiacZ je napisao/la:aha čuj da se to zove Hrvatski sportski klub. pa sto onda igrate u bosnu, zrinjski vrlo nationalistički klub.
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
- kaduljni_brot
- Kontakt:
Re: HŠK Zrinjski
Pozz starosjediocima, ja sam novi na forumu iz tuzle sam inace i navijam za slobodu... Samo sam htio da kazem ovim sto pametuju za nacionalnost... nije vazno dali igra (1 bosnjak,1 srbin a ostalo hrvati ili obrnutu) kao sto je rekao momak sve dok se bore za taj klub oni su ok! Svaka cast zrinjskom na utakmici protiv odensea mogli su i bolje proci uz malo srece,,,, ali ako su mogli da zabiju 3 u gostima sto nebi mogli 2,3 na svom a da ne prime ni jedan ili jedan mozda
samo malo srece i bio bi to veliki uspjeh... SRETNO MOMCI

- admir_ze1982
- Kontakt:
Zenica : 08.08.2010 Celik - Zrinjski , termin 20:15
Odgovaralo kome ili ne , termin je zvanican ...
Odgovaralo kome ili ne , termin je zvanican ...

$ " & се ?, " " $ се $, " ? ватре " $, $ " нов " $, о " зато " ', о " ? % ", " " % ? $ ? ја њу, " ', " & " & свог ...
Jesam li to sad i pitar? Uvredama nikad kraja. Ccccc...rebel je napisao/la:Apsolutno nikakve ,ali sa vašim FAŠIZMOM ima mnogoelSaik je napisao/la:Kakve veze ima to koliko je Hrvata igralo u Sarajevu sa tvojim fašizmom?
I pazi molim te "jedini klub u kojem igraju igrači svih nacionalnosti". How yes no.

svaka cast kralju,nadam se da cemo prociiiel_nino19 je napisao/la:Pozz starosjediocima, ja sam novi na forumu iz tuzle sam inace i navijam za slobodu... Samo sam htio da kazem ovim sto pametuju za nacionalnost... nije vazno dali igra (1 bosnjak,1 srbin a ostalo hrvati ili obrnutu) kao sto je rekao momak sve dok se bore za taj klub oni su ok! Svaka cast zrinjskom na utakmici protiv odensea mogli su i bolje proci uz malo srece,,,, ali ako su mogli da zabiju 3 u gostima sto nebi mogli 2,3 na svom a da ne prime ni jedan ili jedan mozdasamo malo srece i bio bi to veliki uspjeh... SRETNO MOMCI
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
.................Melher..................
Rizvanovic.....Sunjic......Dzidic....Ivankovic
..............................Stjepanovic.................
Selimovic..Zadro....Zizovic...Susic
....................Dragicevic..................................
Tko ovim momcima boldiranim broji krvna zrnac i manje ih cjeni jer nisu grande "rvati" ne treba ni podupirati Zrinju,a na temi je mnogo momaka iz zenice,tuzle,sarajeva koji su iskreno cestitali,ovi provokatori i sl. jednostavno prijaviti post i ne natezati se sa njima!
ZRINJSKI JE ZIVOT I VISE OD TOGA!
Tko ovim momcima boldiranim broji krvna zrnac i manje ih cjeni jer nisu grande "rvati" ne treba ni podupirati Zrinju,a na temi je mnogo momaka iz zenice,tuzle,sarajeva koji su iskreno cestitali,ovi provokatori i sl. jednostavno prijaviti post i ne natezati se sa njima!
HSK Zrinjski Mostar
Nitko im ne broji krvna zrnca ali od ovog tvog sastava u koji će upast i Salčinović ,koliko imamo igrača iz našeg pogonaBabilon je napisao/la:.................Melher..................

Ako su se dale tolike pare vjerujem da su sa razlogom ,ako ti zelis sa junirima se boriti za opstanak i govoriti sve nasa "raja" onda ok,pa jesi gledao drugo poluvrijeme kad su "juniori" igrali protiv Zagreba ,to su jos mladi neafirmirani momci i fizicki veoma slabi ,da se svake godine izbace 2,3 kvalitetna juniora to je uspjeh a to smo i postigli imamo Sunjica,Anicica,Puljica i Pehara, sve podmladak Zrinjskog koji mozda da nema oko sebe iskusne igrace tipa zizovica,selimovica,stjepanovica i dragicevica uopce nebi dosli do izrazaja.
Jovic po meni stvara kvalitetnu ekipu za iducu sezonu i to je to ,gurno je anicica i sunjica ,vjerujem da ce ove godine pehara i puljica ,to je po meni sasvim dovoljno .
Zivio ti meni,ali u nasim uvjetima tesko sto se podmlatka tice, juniore treba stvarati dugo i imati ugovor sa njima po 5,6 godina da bi od njih stvorio dugorocno ekipu a najbolje igrace ne moze niti Dinamo zadrzati s tolikim budzetom a kamoli cemo mi!
Doveden je Salcinovic 99% ,dovesti ce i lijevog bocnog te jos mozda jednu dobru zamjenu i mirna Bosna!
Opet u juris na titulu!
No sad prvo odense,Jovica su naljutile izjave njihova trenera a vjerujem da su i igrace pa u cetvrtak nam ne treba veci motiv od toga!
Jovic po meni stvara kvalitetnu ekipu za iducu sezonu i to je to ,gurno je anicica i sunjica ,vjerujem da ce ove godine pehara i puljica ,to je po meni sasvim dovoljno .
Zivio ti meni,ali u nasim uvjetima tesko sto se podmlatka tice, juniore treba stvarati dugo i imati ugovor sa njima po 5,6 godina da bi od njih stvorio dugorocno ekipu a najbolje igrace ne moze niti Dinamo zadrzati s tolikim budzetom a kamoli cemo mi!
Doveden je Salcinovic 99% ,dovesti ce i lijevog bocnog te jos mozda jednu dobru zamjenu i mirna Bosna!
Opet u juris na titulu!
No sad prvo odense,Jovica su naljutile izjave njihova trenera a vjerujem da su i igrace pa u cetvrtak nam ne treba veci motiv od toga!
HSK Zrinjski Mostar
Inace,kakav je kao igrac?flash je napisao/la:...eto fenan vam potpisao...dobili ste pojacanje veliko
HSK Zrinjski Mostar
- admir_ze1982
- Kontakt:
Fenan je ogroman potencijal, veliki je radnik, voli puno da trci , ima jak sut i generalno voli da igra za ekipu...Babilon je napisao/la:Inace,kakav je kao igrac?flash je napisao/la:...eto fenan vam potpisao...dobili ste pojacanje veliko
Mislim da uz fenomenalnog trenera kakvog vi imate gdina Jovica, Fenan moze poboljsati jos nekih par stvari u svojoj igri, i siguran sam za nekih mejsec-dva da ce se prometnuti u jednog od kljucnih igraca...
Inace je jako temperamentna osoba i cvrst karakter, kakvih je danas malo ...
Poz i sretno mu
$ " & се ?, " " $ се $, " ? ватре " $, $ " нов " $, о " зато " ', о " ? % ", " " % ? $ ? ја њу, " ', " & " & свог ...
Inače, Fenan je veliki vjernik i bilo bi nefer da zbog toga ga loše primite, ali garantujem da ste dobili najboljeg veznjaka ove lige trenutno.Extra fudbaler za naše uvjete i prilike.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Nismo mi multietniĆari u nas je svak dobro došo ako će ginut za dres
Nase igrace samo mogu neprihvatiti nasi susjedi koji su vec neke gonjali po istocnom djelu grada(cit.mehmedalija covic)momku se zgadila sredina i napusti Zrinjski,nikada niti jedan igrac nije imao problema sto se tice vjerskog izbora!To su privatne stvari ,mjerilo je samo teren u HSK Zrinjskom!
HSK Zrinjski Mostar
- admir_ze1982
- Kontakt:
Prijatelju, ako je tako svaka cast , i samo napred sa takvim stavom !Babilon je napisao/la:Nase igrace samo mogu neprihvatiti nasi susjedi koji su vec neke gonjali po istocnom djelu grada(cit.mehmedalija covic)momku se zgadila sredina i napusti Zrinjski,nikada niti jedan igrac nije imao problema sto se tice vjerskog izbora!To su privatne stvari ,mjerilo je samo teren u HSK Zrinjskom!
izgleda da ce bit prijenos na BHT, igor kristic u emisiji BHT sport rece "revans se igra u cetvrtak a moci cete ga gledati na nasem programu" ,eto plemići uzivajte a i meni je drago svedno bi gledo na streamu...pozz
FC Manchester United
Fenan Salčinović je igrao u sandefjordu gdje imam neku rodbinu koji su ga pratili. Najbolji igrač ubjedljivo od svi naših gore (Šarić Raščić Marciano). Jedan o najboljih igrača lige će biti sigurno
nica_ze
Ako Feno potpise za Zrnjski vjerujte da ce te dobili strasnog momka, i kao igraca,a jos boljeg covjeka koji ce sigurno ostavit srce na terenu.Kosto gore neko napisa tenperamentan i karakter momak.Meni je iskreno zao sto nije dogovorijo sa Celikom,al jbg.
Imo je odlicne odnose sa Robijasima tako da vjerujem da ce i sa Ultrasima.SRETNO FENO!!!!
Imo je odlicne odnose sa Robijasima tako da vjerujem da ce i sa Ultrasima.SRETNO FENO!!!!
- admir_ze1982
- Kontakt:
Fennan Salcinovic je sigurno najjace i najzvucnije pojacanje u cijeloj ligi u ovom prelaznom roku.
Na stranu sto je imao pauzu od nekih pola godine, Fennan je nastavio sa radom i siguran sam da u fizickoj spremi ne zaostaje za ostatkom ekipe, Fennan je odgovorno to tvrdim najbolji izdanak Celikove skole od kako se igra nasa liga,i siguran sam da je jedan od najvecih potencijala BiH fudbala uopste, relativno je mlad (23) i jako jako kvalitetan igrac.
O njegovim ljudskim karakteristikama je suvisno govoriti, siguran sam da ce "ginuti" za dres Zrinjskog jer je on takva osoba, karakter i profesionalac.
Ja mu od srca zelim svu srecu i ogroman uspijeh ...
P.S.
Koliko god se radujem "budjenju" Celika, toliko me vijest da Fennan nece biti dio ove ekipe rastuzuje....
Na stranu sto je imao pauzu od nekih pola godine, Fennan je nastavio sa radom i siguran sam da u fizickoj spremi ne zaostaje za ostatkom ekipe, Fennan je odgovorno to tvrdim najbolji izdanak Celikove skole od kako se igra nasa liga,i siguran sam da je jedan od najvecih potencijala BiH fudbala uopste, relativno je mlad (23) i jako jako kvalitetan igrac.
O njegovim ljudskim karakteristikama je suvisno govoriti, siguran sam da ce "ginuti" za dres Zrinjskog jer je on takva osoba, karakter i profesionalac.
Ja mu od srca zelim svu srecu i ogroman uspijeh ...
P.S.
Koliko god se radujem "budjenju" Celika, toliko me vijest da Fennan nece biti dio ove ekipe rastuzuje....
Salcinovic je bio prosle sezone u centru jednog vjersko-seksualnog skandala u Norveskoj

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.