Muzika - Arhiva postova
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- theboss_RD07
- Kontakt:
- MocMahale444
Re: Muzika
Eather je 100tka ali je bili reper s easta protiv repera s easta, tom prilikom Jay -Z je unisten. Kako se vratio u zivot nije mi jasno.
Hit em up je najjaci diss, respekt za pjesmu no vaseline ali previse old school. Ice cube war and peace jedan od najboljih albuma ikad ali taj diss nije mi se nesto toliko svidio.
Ice- Cube i Dr.Dre ga naucili repati easy e je bio crip i diler. S njegovim parama je poceo N.W.A.
Ovaj dis top 5
Hit em up je najjaci diss, respekt za pjesmu no vaseline ali previse old school. Ice cube war and peace jedan od najboljih albuma ikad ali taj diss nije mi se nesto toliko svidio.
Ice- Cube i Dr.Dre ga naucili repati easy e je bio crip i diler. S njegovim parama je poceo N.W.A.
Ovaj dis top 5
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Crvena Jabuka - Oci boje srne
Crveno-Crna i Blaugrana!
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
- theboss_RD07
- Kontakt:
Jeste. Ali opet Fuck wid Dre day je bolje prosao i na sceni, a i kod mene licno. Tako da on ulijece na listu bez problemaMocMahale444 je napisao/la:Eather je 100tka ali je bili reper s easta protiv repera s easta, tom prilikom Jay -Z je unisten. Kako se vratio u zivot nije mi jasno.
Ovaj dis top 5![]()
Ali ovaj mi je jos jaci od ovog Mutthafuckin Gees
⭐
- MocMahale444
Zahvaljujuci Easy E, sad imas Ice Cube, Dr.dre, Mishelle,Snoop, dpg, Westside konekt, Bone thugs itd.theboss_RD07 je napisao/la:Jeste. Ali opet Fuck wid Dre day je bolje prosao i na sceni, a i kod mene licno. Tako da on ulijece na listu bez problemaMocMahale444 je napisao/la:Eather je 100tka ali je bili reper s easta protiv repera s easta, tom prilikom Jay -Z je unisten. Kako se vratio u zivot nije mi jasno.
Ovaj dis top 5![]()
Pare od Eazy su presudile zato sto su svi bili kokuzi osim njega. On je platio sve studio stvari i konekto se s jerry hellerom i stvorio Ruthless Records.
Koliko su ljudi zeljni pjesama od 2pac i Easy E zajedno koje su upropastene ili neki ih cuvaju sto duze da se obogate jos vise , ovaj miks ima 9.7 mill pregleda
- TobeYarabi
- Kontakt:
tema je MUZIKA, a ne crnacko njakanje 
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- theboss_RD07
- Kontakt:
Naravno, slazem se sa napisanim u potpunosti. To je van pitanja. Ovo sto sam napisao to smatram cisto iz muzicke perspektive. Fuck wid dre day mi kao pjesma puno bolje lezi od mutthafuckin g's iako su obje pjesme cisti klasici.MocMahale444 je napisao/la:Zahvaljujuci Easy E, sad imas Ice Cube, Dr.dre, Mishelle,Snoop, dpg, Westside konekt, Bone thugs itd.theboss_RD07 je napisao/la:Jeste. Ali opet Fuck wid Dre day je bolje prosao i na sceni, a i kod mene licno. Tako da on ulijece na listu bez problemaMocMahale444 je napisao/la:Eather je 100tka ali je bili reper s easta protiv repera s easta, tom prilikom Jay -Z je unisten. Kako se vratio u zivot nije mi jasno.
Ovaj dis top 5![]()
Pare od Eazy su presudile zato sto su svi bili kokuzi osim njega. On je platio sve studio stvari i konekto se s jerry hellerom i stvorio Ruthless Records.
Koliko su ljudi zeljni pjesama od 2pac i Easy E zajedno koje su upropastene ili neki ih cuvaju sto duze da se obogate jos vise , ovaj miks ima 9.7 mill pregleda
Pusti nas da makar ovu temu mi 'upropastimo'. Imas ostalih za sebe ostalih 1000 tema na forumu koje upropastavas ocajnim pokusajima da ispanes zanimljiv. Bar ovu prepusti namaTobeYarabi je napisao/la:tema je MUZIKA, a ne crnacko njakanje![]()
⭐
- MocMahale444
Znas da si ti raja ali ovo nije pl prepucavanje. Nije tacno da se samo postavlja kao sto ti kazes crnacka muzika, prati malo bolje raja postavlja razne vrste muzike i pjesama. Ako neces da pratis temu a ti lagano put pod noge.TobeYarabi je napisao/la:tema je MUZIKA, a ne crnacko njakanje
Fujjj nisam se to nadao od tebe brateRokoko87 je napisao/la:
Što Muha?
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- theboss_RD07
- Kontakt:
- MocMahale444
drake druže, to je najveci ljigavac muzike.Rokoko87 je napisao/la:Što Muha?
Ode i Black Sabbath
- MocMahale444
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Domaća zadaća svakog pačaroša
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.