Ono sa otvorenim nogometom je mene juče zayebalo u meču Ðetoba-Rasulo. Da nisam ja igrao bilo bi jedno 3-2 za goste.Griselda je napisao/la:Idemo još Las Palmas gol u drugom poluvremenu
Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
-
- Kontakt:
bravo Braga **** vam sve
granada 2+ za pare

- Stone Island
- Kontakt:
Jeseu svu familiju yebem. Ne zna dati gola, ne da lopte. Fuj smeće jedno degenerično.
Skineš Maritimo i padneš na Las Palmasu.
Juče Lyon, danas oni ne daju gol.
Juče Lyon, danas oni ne daju gol.

gaston hajde nateži Bragu, ima nas što je čekamo. 

Mrsko mi da se logujemgaston je napisao/la:Otkaaad te nisam vidio da pišeeš ovdjeeeeEmirTM87 je napisao/la:Jese ubij se otac te jbo...fuj
Ovo se moze fulit samo kad meni treba gol![]()
![]()
![]()
![]()
Hajmo Las Palmas za braćuuu

Ali pratim vas rad, ispratim cesto postavljene listice

- KingJamesMVP
- Kontakt:
Ajde Braga preokret
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
Idemo Bragaaaa 2/1

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
-
- Kontakt:
Čim smo je svi igrali hebat će nam znanje
Ipak evo ih 1-1 na vrijeme
Ipak evo ih 1-1 na vrijeme
Idemo još 1

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Evo, ništa of faking Las Palmasa. Znao sam čim je kvota bila onako dobra da mora biti nekakva caka. Zna kladionica sve 

-
- Kontakt:
Kakav prelaz u Cileu

- bugojanac1234
- Kontakt:
kako sam ja uspio usrat sa de grasafom i uvlait oba go umjesto l3+ kao siguricu oss-a. kako volim taj klub, yebo me svak ako sam ikad pao na njima.
plus sto sam mudro izbjegao stutgarta jer mi je bio sumnjiv.
plus sto sam mudro izbjegao stutgarta jer mi je bio sumnjiv.

I onda odigraj siguricu. Da sutra FK Sarajevo nastupi na Old Traffordu a ja odigram na domaće u hendikepu mislim da bi pitari dobili... ovoga puta bi neki fotoreporter asistirao Mersudinu, a ovaj bi ga kroz noge uvalio De Gei.
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
Manutd je kita godinama. I da dodje do ovog susreta ja bi razmisljao da li bi igrao FKS -2.5 ili -3.5 hendi!Makanaky je napisao/la:I onda odigraj siguricu. Da sutra FK Sarajevo nastupi na Old Traffordu a ja odigram na domaće u hendikepu mislim da bi pitari dobili... ovoga puta bi neki fotoreporter asistirao Mersudinu, a ovaj bi ga kroz noge uvalio De Gei.

Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
Nikola Jokic #NBAVote
Glasaj za Nikolu
Glasaj za Nikolu

- bugojanac1234
- Kontakt:
i porzingis promasi 1 od 2 bacanja na 2 ipo minute do kraja i stane na granici. pa bozeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!!
ito drugo fula naravno. taman da ne prebaci
ito drugo fula naravno. taman da ne prebaci
Ljudi moji previse se ovdje igraju ti igraci. I igraju se iz sumnjivih timova ko sto je taj NY, Bullsi ili npr. Dallas sto je najgore. Te ekipe znaju nekad imati tolike provale i tako malo zabiti a igraju se neke granice preko 19.5 preko 23.5 aha aha, how yes no, prebacice malo morgen. A postoji i hebeni under da se igra.
Stvarno sam ljutit pomalo ovdje na raju svu, radi tog nekakvog jednodimenzionalnog razmisljanja kod tipovanja i kad se nekome sugerira neki tip. Samo se razmislja ko ce prebaciti. Bar 80-90%, treba malo kontat i ko nece prebaciti, lakse je to u pm. Nisu forme igraca svih ko beton da prebacuju tolike granice konstantno, a ostanu cesto visoko postavljene, a ovdje se uglavnom razmislja ko gamad, tj. onaj sto se u psihologiji naziva "Herd Mentality".
Ne moze tako. Nema od impulsivnosti nista, dajte malo bolje to u pm, evo slusajuci ovdje neke likove i njihove over prijedloge, ne da rijetko sta pogodih, nego je to izvala, znaci gdje igrac ne bude ni na pola tih poena na kraju a timovi u hokeju npr. daju po 3-4 gola ispod granice itd. itd.
Ne moze se public betovati ko i sva gamad na svijetu i misliti da ce se dobiti.
Eto vam malo kritike od @Effea u cilju skoncentrisanja boljeg!
Nemojte mi zamjerati, ovo ja najdobronamjernije!
Stvarno sam ljutit pomalo ovdje na raju svu, radi tog nekakvog jednodimenzionalnog razmisljanja kod tipovanja i kad se nekome sugerira neki tip. Samo se razmislja ko ce prebaciti. Bar 80-90%, treba malo kontat i ko nece prebaciti, lakse je to u pm. Nisu forme igraca svih ko beton da prebacuju tolike granice konstantno, a ostanu cesto visoko postavljene, a ovdje se uglavnom razmislja ko gamad, tj. onaj sto se u psihologiji naziva "Herd Mentality".
Ne moze tako. Nema od impulsivnosti nista, dajte malo bolje to u pm, evo slusajuci ovdje neke likove i njihove over prijedloge, ne da rijetko sta pogodih, nego je to izvala, znaci gdje igrac ne bude ni na pola tih poena na kraju a timovi u hokeju npr. daju po 3-4 gola ispod granice itd. itd.
Ne moze se public betovati ko i sva gamad na svijetu i misliti da ce se dobiti.
Eto vam malo kritike od @Effea u cilju skoncentrisanja boljeg!

Coronados de gloria vivamos,
Ulsan Hyundai 1,08 gubi
Hahahaha
Hahahaha
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.