Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

solinas
Kontakt:

Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...

Post Postao/la solinas » 07 feb 2017, 13:48

Kako je igrao Ludogoretc danas prijateljska
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 07 feb 2017, 14:10

solinas je napisao/la:Kako je igrao Ludogoretc danas prijateljska
S kim su igrali ?

tips2292
Kontakt:

Post Postao/la tips2292 » 07 feb 2017, 14:24

Nije Ludogorets jos ni poceo

bvb
Kontakt:

Post Postao/la bvb » 07 feb 2017, 14:30

Effenberg je napisao/la:Ljudi moji previse se ovdje igraju ti igraci. I igraju se iz sumnjivih timova ko sto je taj NY, Bullsi ili npr. Dallas sto je najgore. Te ekipe znaju nekad imati tolike provale i tako malo zabiti a igraju se neke granice preko 19.5 preko 23.5 aha aha, how yes no, prebacice malo morgen. A postoji i hebeni under da se igra.

Stvarno sam ljutit pomalo ovdje na raju svu, radi tog nekakvog jednodimenzionalnog razmisljanja kod tipovanja i kad se nekome sugerira neki tip. Samo se razmislja ko ce prebaciti. Bar 80-90%, treba malo kontat i ko nece prebaciti, lakse je to u pm. Nisu forme igraca svih ko beton da prebacuju tolike granice konstantno, a ostanu cesto visoko postavljene, a ovdje se uglavnom razmislja ko gamad, tj. onaj sto se u psihologiji naziva "Herd Mentality".

Ne moze tako. Nema od impulsivnosti nista, dajte malo bolje to u pm, evo slusajuci ovdje neke likove i njihove over prijedloge, ne da rijetko sta pogodih, nego je to izvala, znaci gdje igrac ne bude ni na pola tih poena na kraju a timovi u hokeju npr. daju po 3-4 gola ispod granice itd. itd.
Ne moze se public betovati ko i sva gamad na svijetu i misliti da ce se dobiti.

Eto vam malo kritike od @Effea u cilju skoncentrisanja boljeg! :thumbup: Nemojte mi zamjerati, ovo ja najdobronamjernije!
:urnebes: :tokralju:

S necim se buraz slazem ali nije bas ni tako kao sto pises. Ne igra raja overe random nego se igraci za over biraju, a ovi sto covjek pomisli da su under se jednostavno preskoce, dakle imas recimo nekih 20 tipova (recimo 10 over i 10 under) i od tog izaberes 4 i to svaki iz ovih 10 over-a :lol:

Ali to za ekipe stoji, ima fakat ekipa kod kojih i igrace uglavnom treba izbjegavati jer su i same ekipe maksimalno nepredvidive i velika je varijacija, a kamoli igraci iz istih.
Zadnja izmjena: bvb, dana/u 07 feb 2017, 14:32, ukupno mijenjano 2 puta.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 07 feb 2017, 14:30

fc Vitosha Sofia-Ludogoretc B

u 12 igrali
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 07 feb 2017, 14:32

solinas je napisao/la:fc Vitosha Sofia-Ludogoretc B

u 12 igrali
slika

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 07 feb 2017, 14:41

Ma skoro isti qrac i under, evo sinoc odigram Valanciunasa under jer je izasla info da se vraca DeMar i logicno ovaj bi trebao imati dosta manje suteva a plus ga cuva i Jordan koji je jedan od boljih defanzivaca na centru, i frajer hladno 21 poen ubaci, znaci duplo vise od granice koja mu je bila. :lol:

Tesko je NBA pogadjati nema govora, medjutim slazem se da su underi u fudbalu mnogo bolji za igrati od overa, hokej ne igram pa tam one znam kakva je situacija, ali u fudbalu sve vise i vise undere igram i bogami se isplati, pogotovo na live.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 07 feb 2017, 15:08

bvb je napisao/la:
:urnebes: :tokralju:

S necim se buraz slazem ali nije bas ni tako kao sto pises. Ne igra raja overe random nego se igraci za over biraju, a ovi sto covjek pomisli da su under se jednostavno preskoce, dakle imas recimo nekih 20 tipova (recimo 10 over i 10 under) i od tog izaberes 4 i to svaki iz ovih 10 over-a :lol:

Ali to za ekipe stoji, ima fakat ekipa kod kojih i igrace uglavnom treba izbjegavati jer su i same ekipe maksimalno nepredvidive i velika je varijacija, a kamoli igraci iz istih.
Ma cisto sumnjam da neko uzme listu i gleda igrace i granice i kretanja istih i nesto to. Vise je to otfrlje bar kod velike vecine. Dodju ljudi vide neki maymun crni tamo divljo na nekoj tekmi protiv jada nekih kad je ekipa vec bila zgazena i u BO i onda misli da je ko u nekakvoj formi i da ce onda nekoga dostojnijeg isto tako pretrpati. I uglavnom se gledaju neke popadane kvote i kad se vec digla margina to se prekasno uzima. To je siguran recept za ne dobiti. Kasnis za trzistem, a nemas ni value.

Ma pisem ovo jer sam isfrustriran dodju ti govoriti da igras na nekakvu livadu iz nekakvog Dallasa da ce 19 prebaciti i to na kvotu 1.7 oborenu i ja budala to znam da nije pametna oklada i opet stavim, haj kontas "strucnjak" zna! :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Odsad majke mi samo kontra slusam i radim! :rol: :rol:
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 07 feb 2017, 15:11

Lično, draže mi je Euroligu igrati. Granice su puno manje a drugačije se igra.

Civa
Kontakt:

Post Postao/la Civa » 07 feb 2017, 15:22

Stone Island je napisao/la:Lično, draže mi je Euroligu igrati. Granice su puno manje a drugačije se igra.
U NBA si siguran da će ovaj šutat dok ga trener ne otjera na klupu pa se imaš čemu nadat, a u Euroligi nisi siguran kad igrač ima 10 poena nakon prve četvrtine, a margina 10,5. Nema tu neke velike razlike, ganjaj sreću ili ako imaš baš neki osjećaj ili vidiš veći propust onda guraj inače bezveze lupanje.
:thumbup:
Tako blizu, a tako daleko.

bart
Kontakt:

Post Postao/la bart » 07 feb 2017, 15:28

ovaj effenberg garant ima barem 2-3 miiončića na računu, vidim da je lik upućen u svaki sport do najsitnijeg detalja :lol:
naše malo je mnogo onima koji nemaju nimalo

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 07 feb 2017, 15:41

Civa je napisao/la:
Stone Island je napisao/la:Lično, draže mi je Euroligu igrati. Granice su puno manje a drugačije se igra.
U NBA si siguran da će ovaj šutat dok ga trener ne otjera na klupu pa se imaš čemu nadat, a u Euroligi nisi siguran kad igrač ima 10 poena nakon prve četvrtine, a margina 10,5. Nema tu neke velike razlike, ganjaj sreću ili ako imaš baš neki osjećaj ili vidiš veći propust onda guraj inače bezveze lupanje.
:thumbup:
A kako ko brate, imaš Wizardse gdje svaku utakmicu neko izvisi jer pogrešnog izabere. Isto tako Golden State.

Westbrook i Harden mogu šutati do besvijesti ali pazi im granica, po 30,5poena , treba se o jadu zabaviti da to naguraju a kada postignu 25 poena i dalje je to strašna partija i niko im neće prigovoriti a mi ni blizu nismo bili. Ovamo, nije strašna partija ako Ayon da 10 poena već sa 15-20 poena. A to što govoriš da nisi siguran da ćeš proći ako ti fali jedan koš u EL, e baš trebaš peh biti. Iverson se može jednom, dva puta ponoviti ali nije pravilo. Dešavalo se u NBA, nemoj zaebavati.

Ne znam, draže mi je Pleissa odigrati po 9,5 granici nego Cousinsa na 26,5. Prvi može samo sa slobodnim bacanjima ovo izgurati dok Cousins treba malo više da se potrudi a kvote iste.

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 07 feb 2017, 15:50

bart je napisao/la:ovaj effenberg garant ima barem 2-3 miiončića na računu, vidim da je lik upućen u svaki sport do najsitnijeg detalja :lol:
Nemam milion ali i stotine hiljada su dovoljne. Mozda sa imovinom preracunato imam milion! :kafa: :kafa:

Haj razligu ako nemas sta pametno reci beskorisna livado!

bugojanac1234
Kontakt:

Post Postao/la bugojanac1234 » 07 feb 2017, 15:59

peace love and unity.

ja igram igrace cisto jer je najzanimljivije za pratiti. meki dan cekam od 4 minute papanikolaua da dadne 1 kos i frajer prebaci 3 minute do kraja ito sa slobodnih a cijelo vrijeme igra. samo gleas jel kod njeg lopta, jel se otvorio, utakmica nebitna hahahah. sinoc tako ulazi porzingis sa 5 poena u zadnju cini mi se i nagura na 16 i promasi slobodno da prebaci i odmah ga izbaci van. nepredvidivo ali zanimljivo, za to na te opklade ne stavljam puno kesa, to mi je zanimacije radi, al da se parovi lupaju napamet, nisu

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 07 feb 2017, 16:14

bugojanac1234 je napisao/la:peace love and unity.

ja igram igrace cisto jer je najzanimljivije za pratiti. meki dan cekam od 4 minute papanikolaua da dadne 1 kos i frajer prebaci 3 minute do kraja ito sa slobodnih a cijelo vrijeme igra. samo gleas jel kod njeg lopta, jel se otvorio, utakmica nebitna hahahah. sinoc tako ulazi porzingis sa 5 poena u zadnju cini mi se i nagura na 16 i promasi slobodno da prebaci i odmah ga izbaci van. nepredvidivo ali zanimljivo, za to na te opklade ne stavljam puno kesa, to mi je zanimacije radi, al da se parovi lupaju napamet, nisu
Za ovo boldirano! :thumbup:

Pa da uvijek je to tako, sta god se covjek okladi posmatra samo taj element igre, under gledas bekove i odbrane, over samo napadace i situacije, to je to selektivno razmisljanje. Ne treba biti jednodimenzionalan to je moja poruka, mada i sam uglavnom trazim klubove i teske tekme i lako razaznajem situacije gdje i ko bi mogo undera igrati u fudbalu, mada kad god me to zanese ispusim isto tako ko sto i dobijem. U zadnje vrijeme zato variram poslusam i nekoga drugoga i malo me bolje ide. Manje rizika nekako bolje se rasporedi, a ne juni se non stop na istu vrstu oklade.

Sinoc eto iz prkosa stavljam 3 undera i padam na zadnjem Bullse, Memphis i Dallas tekme ko iz pizde dodjose underi, a delegati samo igrace overaju pa ne moze pita se i tim nesto, a lakse je procjeniti e sad ja tu psihologiju stada ne mogu toliko da kontam da neko dodje i da mora da odigra 4-5 igraca na tiket i to su neke kvote 1.7 - 2.1 a isto tako na timove, dok vamo imas lijepo na cijelu tekmu i rizik je tu puno manji + arbitrazne mogucnosti na live itd.

Ja svoju gresku sam uvidio nemozes ti iz prkosa nista igrati, i steta pa mi je bio zarobljen sav bankrol na nekim tenis mecevima sto sam fala Bogu doceko evo oko podne, jer mogao sam si skalpirati over 208.5 na live bila je i 2.2 kvota jos u 4/4 kad su imali mali period loseg ubacivanja. Jbg los timing, a znao sam da ce u over izmedju zadnje 2 cetvrtine jer su se svi naostrili i Rodjo kreno samarati :D i tehnicke i svi bogovi, bukvalno je over cisto na ciganluk doso a ne na neku igru.

Ne kazem ja ima par igraca ovdje koji znaju, ali eto bas bi volio viditi neko da ima toliko znanje i muda i da jakne neku dobru uplatu bas na igrace da stavi ili singl ili max. 3 tipa e onda cu reci bravo majstore! :salut: :salut: Lako je stavljati te tzv. narodne tikete pa te libo racku hoce li nece, nije to fol fol je naci kvotu koja na duzi rok donosi nesto e onda te i boli kita kad nekada i padne jer na duzi rok uz dobru kombinatoriku pravis profit to ide lagano, svaki dan mozda 5-15 % dizes bankrol ali nemaju ljudi sto ibro reko disZiplinu.
Zadnja izmjena: Effenberg, dana/u 07 feb 2017, 16:16, ukupno mijenjano 1 put.

bart
Kontakt:

Post Postao/la bart » 07 feb 2017, 16:15

Effenberg je napisao/la:
bart je napisao/la:ovaj effenberg garant ima barem 2-3 miiončića na računu, vidim da je lik upućen u svaki sport do najsitnijeg detalja :lol:
Nemam milion ali i stotine hiljada su dovoljne. Mozda sa imovinom preracunato imam milion! :kafa: :kafa:

:lol: :lol: :lol: imaš ti karinu moju
naše malo je mnogo onima koji nemaju nimalo

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 07 feb 2017, 16:18

bart je napisao/la:

:lol: :lol: :lol: imaš ti karinu moju
Mozes i karinu da pogledas nije problem! I oci da izbijes ako hoces. E moj pacenice, zivot ti se sveo ovdje doci provocirati. Evo ti tutorial idi se objesi: :rol:

noviprimitivac
Kontakt:

Post Postao/la noviprimitivac » 07 feb 2017, 16:19

Ljudi pomagajte!!!

Od sinoć na m.wwin.com ne mogu na mobitelu da otvorim stranicu kompletnu,nego jedan dio tako da se ne mogu da logujem i prijavim da bih se mogao kladiti.Nisam nikad imao problema do sinoć a ne mogu skontati šta je,doduše nisam ni neki poznavalac silne ove tehnologije pa ako ima ko da pomogne da riješim problem.Imam model LG-D605 ako to šta znači.
Unaprijed hvala

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 07 feb 2017, 16:19

Effenberg je napisao/la:

Imam ja.

Vrati se nakon sedmodnevnog boravka u Banovićima.
Znam, i dalje ćeš čitat forum, al' barem ćemo mi biti pošteđeni tvog uzurpiranja ove teme.

I Simpson će ti pravit društvo, naravno. Nađete se u nekoj kafani u Banovićima, popričate k'o ljudi, popijete koju, možda izvadite noževe jedan na drugog (ili neke druge alatke koje spominjete), a zatim odigrajte neki, recimo, hendikep. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

gonzales
Kontakt:

Post Postao/la gonzales » 07 feb 2017, 16:25

Monolog zasluzuje :clap:
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.