FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
pa 80% manijaka su internet navijaci 

Ko si ti majke ti ?I sta radis ovdje ?benajon je napisao/la:pa 80% manijaka su internet navijaci
Pogledaj brojnost kopa od juce i sve sto vidis su internet navijaci hehehehe
Promijeni potpis ili ces biti sankcionisan.Hvala
UUU opet benajon vrsni poznavalac prilika i upucen u navijacki svijet!!!!Ne valjaj gluposti!benajon je napisao/la:pa 80% manijaka su internet navijaci
AMAR OSIM!!!
Maniaci su se malo poPravili,nisu losi bili juce,ali jos uvjek nisu medju 4 najbolje navijacke skupine u bih,moraju jos puno pure jest da bi prisli neprikosnovenim HORDAMA ZLA 

vi ste manijaci stvarno cudni neznate za salu
mozel jedno pitanje sto ste kopirali izgled duxsa od united forca iz srbije
mozel jedno pitanje sto ste kopirali izgled duxsa od united forca iz srbije
Majstore,trenutno radite sve sa stilom i odlicni ste,ali reci nama da moramo pure jest je realno smijesno.Mi smo imali krizu od pola godine,a vi 4 godine(sva sranja koja us se desila i najbitnije cilj je postignut)mi smo tu oduvijek i ne mozes reci da mi pure jesti moramo.Realno brate!Vi trenutno ste to sto jeste,ali da se vrati poljuljani ugled treba vremena a vi ste na najboljem putu!kenan je napisao/la:Maniaci su se malo poPravili,nisu losi bili juce,ali jos uvjek nisu medju 4 najbolje navijacke skupine u bih,moraju jos puno pure jest da bi prisli neprikosnovenim HORDAMA ZLA
AMAR OSIM!!!
nebi da me niko pogresno shvati ali ovo nije navijacka tema...ovo je tema o FK ZELJEZNICARU i mislim da bi trebali svi da pisu svoje vidjenje jucerasnje utakmice,propuste i pozitivne stvari...ima posebna tema o navijacima i tu iznosite svoja misljenja....
ZELJEZNICAR LJUBAVI MOJA !
Valjalo bi ako Bazdarevic dodje sa svojim Grenoblom na Grbavicu, a rekao je ako pobijede Cana da ce doci na Grbavicu a pobijedise sinoc 2-1, mislim da bi Grbavica bila doszta napunjena, i radi Zelje i radi Bazdarevica a i radi Grenobla jer ipak Grenobl igra u prvoj Francuskoj ligi. To bi bio pravi ugodjaj. Zeljo samo napred
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Bilo bi extra kada bi Grenoble ugostili...stadion bi bio pun sto zbog reflektora sto zbog poprilicno atraktivnog protivnika...kasa kluba bi se popunila a igraci bi imali priliku igrati sa veoma kvalitetnim protivnikom i dobili bi na iskustvu...nezz. Mesa je rekao ako pobjede Caen da dolaze pa cemo vidjeti dali ce ispuniti obecanje a mislim da bi trebao posto je on covjek od rijeci
ZELJEZNICAR LJUBAVI MOJA !
Ja ne mašem Veležu za drugu ligu,nebi ni volio cak to...volio bih da se izvuku i ostanu.
Ali sad pricamo o jucerašnjoj utakmici i ovaj veležovac se pravi lud i naivan...ispade po njegovom da su nas nadigrali nešto-veoma smiješna izjava...pa nidje veze prica...umjesto da cestita on nešto pominje sudjenje, snijeg i Obada i sl.
Besmislena rasprava totalno,zijanili su i vozdra.
Ali sad pricamo o jucerašnjoj utakmici i ovaj veležovac se pravi lud i naivan...ispade po njegovom da su nas nadigrali nešto-veoma smiješna izjava...pa nidje veze prica...umjesto da cestita on nešto pominje sudjenje, snijeg i Obada i sl.
Besmislena rasprava totalno,zijanili su i vozdra.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
- Stone Island
- Kontakt:
Jesi li ti gledao utakmicu ?Gerrard je napisao/la:
Drug sta se obazires na postove koje pise doticni lik , ne znam jesi upratio ali je u zednije vrijeme napisao toliko smjesnih postova da covjek ne zna bili plakao ili se smijao .... Istina HZ su ove godine strasne , ali takodjer treba biti posten i priznati da su TM imali jako finu brojku protiv Veleza i takodjer su pokazali da se vracaju u velikom stilu
TM je dobar pravo bio mada je bilo trenutaka kad smo ih nadglasali iako su bili mnogo,mnogo brojniji !
- bistrikboy
- Kontakt:
oplakah,navijali ste ukupno mozda 15 minuta,niste se culi iako ste bili ispod krova,do kraja ste odsutili gledali popaja i ostale pjesme,na kraju kao psovali nesto sjeveru,hajde spustite se na zemlju,niste ni blizu onoga sto ste bili i nemoj ovdje lagati bezveze...Stone Island je napisao/la:Jesi li ti gledao utakmicu ?Gerrard je napisao/la:
Drug sta se obazires na postove koje pise doticni lik , ne znam jesi upratio ali je u zednije vrijeme napisao toliko smjesnih postova da covjek ne zna bili plakao ili se smijao .... Istina HZ su ove godine strasne , ali takodjer treba biti posten i priznati da su TM imali jako finu brojku protiv Veleza i takodjer su pokazali da se vracaju u velikom stilu
TM je dobar pravo bio mada je bilo trenutaka kad smo ih nadglasali iako su bili mnogo,mnogo brojniji !

i mani se nase teme,izgubili ste,imate svoju temu tamo se zalite jedan drugom o sudjenju,kako ste nas poderali i na terenu i tribinama,okrenite se grcevitoj borbi za opstanak i pocnite bodriti svoj klub...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- Stone Island
- Kontakt:
ccccc...ja sam lud...
ma ne znam ni ja koji sam se **** registrovao...
**** JA FORUM GDJE MANIJACI I ULTRASI VODE GLAVNO KOLO !!!
zdra'o..
zdra'o..
- RK Gradacac
- Kontakt:
Treba tebe pustit da vodis glavno kolo sa svojim lazimaStone Island je napisao/la:ccccc...ja sam lud...
zdra'o..

010 ISN'T JUST A CODE
Olim-Vo 3-t olj-ŽE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

- Stone Island
- Kontakt:
Šta ti je Hotić rekao što se tiče igre Veleža? Jesi li gledao izvještaj ?RK Gradacac je napisao/la:Treba tebe pustit da vodis glavno kolo sa svojim lazimaStone Island je napisao/la:ccccc...ja sam lud...
zdra'o..
- bistrikboy
- Kontakt:
Da je velez bio dobar i da ga je iznenadio...
Ali ni blizu tvojih gluposti...

Ali ni blizu tvojih gluposti...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- RK Gradacac
- Kontakt:
Rekao je da nas je velez poderao na terenu a red army na tribinama 

010 ISN'T JUST A CODE
ma ti nisi normalanRK Gradacac je napisao/la:Rekao je da nas je velez poderao na terenu a red army na tribinama
zeljo mi je mozda i najdazi klub u nasoj jadnoj ligi iako nisam neki manijak,ali mi je zeljo drag i nevrijedaj manijake i ne pisi pogresne informacije
- RK Gradacac
- Kontakt:
bio sam ironican ako nisi primijetiozenicanin je napisao/la:ma ti nisi normalanRK Gradacac je napisao/la:Rekao je da nas je velez poderao na terenu a red army na tribinama
zeljo mi je mozda i najdazi klub u nasoj jadnoj ligi iako nisam neki manijak,ali mi je zeljo drag i nevrijedaj manijake i ne pisi pogresne informacije

010 ISN'T JUST A CODE