ja koliko sam upratio, ide skroz u visinu sjevera, ali bez krovaesprit24 je napisao/la:Jel tribina na grbavici ide do vrha ili do pola?? Zakleo bih se da je ovdje pisano da ce ici samo pola, i po ovim slikama doslo je do pola. Yebe lud zbunjenog
Rekonstrukcija stadiona u BiH
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
ide do pola, i nece se spajati sa jugom, 10000% iz pouzdanih izvora, znaci jedna cetvrtina
- JavierBosnia
- Kontakt:
Cekaj, pogledaj samo sliku koja je okacena na zvanicnu njihovu str. Ide u visini sjevera i kraj price.esprit24 je napisao/la:Jel tribina na grbavici ide do vrha ili do pola?? Zakleo bih se da je ovdje pisano da ce ici samo pola, i po ovim slikama doslo je do pola. Yebe lud zbunjenog
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Ide cijela, pustite ovog lika...SemirSema je napisao/la:ide do pola, i nece se spajati sa jugom, 10000% iz pouzdanih izvora, znaci jedna cetvrtina
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Zadnja izmjena: HeraklitMracni, dana/u 07 feb 2017, 16:22, ukupno mijenjano 1 put.
Aferim Željo...SemirSema je napisao/la:
Ovo je konacna visina tribine.
Izvidjac radova.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Izvidjac radova.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Ulazi nece biti na toj visini. Taj prikazani dio ce biti ukopan, a ulazi u visini kao na sjeveru, tj. na vrhu onoga sto je za sad zavrseno.endem_ je napisao/la:![]()
Sa zvanicne stranice

Takodjer objavljivano na sluzbenoj
Zadnja izmjena: Signore, dana/u 07 feb 2017, 19:06, ukupno mijenjano 1 put.
E jeste se napalili da ce biti nizi
Istok ide u visinu sjevera
Slika sa zvanične stranice

Pozdrav za dušmane i za ove što se posebo "brinu"
Istok ide u visinu sjevera
Slika sa zvanične stranice

Pozdrav za dušmane i za ove što se posebo "brinu"
endem_ je napisao/la:![]()
Sa zvanicne stranice
Samo mi objasni gdje su ti ulazi sa slike sto si ti postavio ?

Zadnja izmjena: HAKENPUC, dana/u 07 feb 2017, 19:17, ukupno mijenjano 1 put.
http://fkzeljeznicar.ba/pocetak-izgradn ... ica/19225/HAKENPUC je napisao/la:endem_ je napisao/la:![]()
Sa zvanicne stranice
Pazza Inter Amala
Pogledaj datum. I sad nadji clanak o tribini koja se stvarno gradi.endem_ je napisao/la: http://fkzeljeznicar.ba/pocetak-izgradn ... ica/19225/
EDIT: Da ti olaksam
http://fkzeljeznicar.ba/fk-zeljeznicar- ... olu/23067/
Ma drug nemoj me pogresno shvatiti, drago mi je da tribina ide u rangu sjevera, samo do raznih informacija dolazim pa mi nije jasno. Nadam se da ce i ostlai klubovi krenuti Zeljinim stopama, vidm Velez i Sloboda isto ulazu...Signore je napisao/la:Pogledaj datum. I sad nadji clanak o tribini koja se stvarno gradi.endem_ je napisao/la: http://fkzeljeznicar.ba/pocetak-izgradn ... ica/19225/
Pazza Inter Amala
Pa sve do jucer nitko nije pisao na ovu temu. Tribina je zapoceta, receno je da ide u visini sjevera i sad odjednom svi pitaju kolika ce tribina biti. Sirenje dezinformacija.
Mislim da sve buni to sto je za sad u ovoj visini, ali vec sam pisao da ce ulazi biti u toj visini i da ce tu biti hodnik i zato moraju ovako, prakticnije je. Lakse je izlijevati beton ovako na trenutni vrh nego da je tribina dignuta skroz u visinu sjevera i onda na sredinu izlijevati kad gornji dio tribine smeta. Zamislite da sazidate dva kata kuce i onda pravite plocu izmedju.
Mislim da sve buni to sto je za sad u ovoj visini, ali vec sam pisao da ce ulazi biti u toj visini i da ce tu biti hodnik i zato moraju ovako, prakticnije je. Lakse je izlijevati beton ovako na trenutni vrh nego da je tribina dignuta skroz u visinu sjevera i onda na sredinu izlijevati kad gornji dio tribine smeta. Zamislite da sazidate dva kata kuce i onda pravite plocu izmedju.
Signore je napisao/la:Pa sve do jucer nitko nije pisao na ovu temu. Tribina je zapoceta, receno je da ide u visini sjevera i sad odjednom svi pitaju kolika ce tribina biti. Sirenje dezinformacija.
I ja se iskreno nadam da ce istok biti u nivou sjevera i svi misle da ce tako i biti a ako ne,bice to stvarno razocarenje tj ako bude u ovoj visi kao na slici gore.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Izračunajte može li 4600 najavljenih stolica stati na ovih 11-12 izlivenih redova. Ako može, onda se ne ide u visinu sjevera.
I morat ćemo čestitati arhitektu na ekonomičnosti. 
Hayley <3
sta fali, malo se pogurat'badblueboylivno je napisao/la:Izračunajte može li 4600 najavljenih stolica stati na ovih 11-12 izlivenih redova. Ako može, onda se ne ide u visinu sjevera.I morat ćemo čestitati arhitektu na ekonomičnosti.
.tribina ide u visini sjevera pa na kraju to trba sve objediniti sa krovom zamisli kako bi izgledalo,malo strpljenja sve ce doci na svoje i uskoro ce se ugledati konture,ali samo mislim da do 4.marta nece biti zavrsena da se razumijemo ipak je ostalo malo vremena a treba proci kontrolu inspekcije pa tako da ce to malo potrajati,al to je nebitno bitno je to da ce ona biti zavrsena do kraja marta...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.