AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AS Roma
Aj Raja je masina
Najbolji igrac lige Radja Nainggolan 

Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Vecerasnja tekma je stvarno savrsenstvo ( ne urekli se). Radja je zvijer. Apsolutna zvijer.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Dzekoooooooooooooo
Pa sine grehota vise aaaaaaaa trpaj
Pa sine grehota vise aaaaaaaa trpaj
dzeko bogotac
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- _forzamilan_
- Kontakt:
Danas se nema kome sta prigovoriti. Momci su srce ostavili na terenu! Bravooo!Da je vise ovakvih utakmica. 

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- BuffonGigi
- Kontakt:
Vezni, svakakoManuel je napisao/la:Najbolji igrac lige Radja Nainggolan

Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Ja koja perverzija od igre ne mozes vjerovati
Scesni bez posla(sve je jasno)
Stoperi a pogotovo bekovi odigrali fenomenalno-Nek smo i to docekali
Sredina odlicna a napad ko napad pa rezultat sve govori
Najbolja ekipa na dunjaluku na domacem terenu
lacijali jel vas strah edina

Scesni bez posla(sve je jasno)
Stoperi a pogotovo bekovi odigrali fenomenalno-Nek smo i to docekali
Sredina odlicna a napad ko napad pa rezultat sve govori

Najbolja ekipa na dunjaluku na domacem terenu
lacijali jel vas strah edina

mislim da je ipak lige, opcenito. Igrac koji bi igrao u svakom klubu na svijetu, garantirano.BuffonGigi je napisao/la:Vezni, svakakoManuel je napisao/la:Najbolji igrac lige Radja Nainggolan
- _forzamilan_
- Kontakt:
Molim nekoga da postavi higlightse kad izadju nisam nista gledao pa da mogu sutra rahat gledati.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Posto je Romanista gdje ce biti najbolji heheVasilije je napisao/la:mislim da je ipak lige, opcenito. Igrac koji bi igrao u svakom klubu na svijetu, garantirano.BuffonGigi je napisao/la:Vezni, svakakoManuel je napisao/la:Najbolji igrac lige Radja Nainggolan

Frajer je konstantno najbolji igrac i kraj price.Vrijedi 100 miliona al posto je ovo Roma bit ce dobro ako ode za 50

Nisam stigao gledati citavu utakmicu, ali drago mi je zbog Emersona...nadam se da ovo nije bila samo dobra noc i da je sebi i drugima pokazao da moze puno toga.
Vidim govorite da su svi bili odlicni...nek sam docekao da Roma nekoga razbije u Seriji A.
Kao sto sam prije par mjeseci pisao, Dzeko najbolje partije pruza na PROLJECE...nadam se da ce tako biti i ovaj put akoBogda...za sada dobro ide.
Cekamo taj hettrick u Seriji A.
Nadam se sutra cudu i makar remiju (kiksu) Juventusa u gostima vs. defanzivno dobrog Crotonea, a potom bi Rimljani ozbiljno shvatili istog protivnika u nedjelju i bili dodatno motivisani jer bi nada jos uvijek postojala.
Vidim govorite da su svi bili odlicni...nek sam docekao da Roma nekoga razbije u Seriji A.
Kao sto sam prije par mjeseci pisao, Dzeko najbolje partije pruza na PROLJECE...nadam se da ce tako biti i ovaj put akoBogda...za sada dobro ide.
Cekamo taj hettrick u Seriji A.
Nadam se sutra cudu i makar remiju (kiksu) Juventusa u gostima vs. defanzivno dobrog Crotonea, a potom bi Rimljani ozbiljno shvatili istog protivnika u nedjelju i bili dodatno motivisani jer bi nada jos uvijek postojala.
-
bosansko proljecehurem je napisao/la:Kao sto sam prije par mjeseci pisao, Dzeko najbolje partije pruza na PROLJECE..

sedmominutni highlights za one koji su kao i ja propustili tekmu http://footyroom.com/matches/79925998/r ... ina/review
7 utakmica u 20 dana (12.02.-04.03.; februar ima 28 dana
)
Vidjet cemo kako ce Roma izdrzati ovaj tempo s ovim rosterom i "sirinom".
U svakom slucaju mislim da ce ovih 20 dana u mnogome odrediti zavrsnicu sezone za Romu, igraju i ligu i kup i EL...

Vidjet cemo kako ce Roma izdrzati ovaj tempo s ovim rosterom i "sirinom".
U svakom slucaju mislim da ce ovih 20 dana u mnogome odrediti zavrsnicu sezone za Romu, igraju i ligu i kup i EL...
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ma nema to nista s tim sto je Romanista, ja Radju cijenim kao malo koji navijac bilo kojeg drugog kluba vjerujte mi. Grizo sam muda kad ga Juve nije doveo, i sad smatram da je veci propust to nego Verratti. Meni je Radja sigurno u top 3 igraca lige, ali da je najbolji, to je malo presubjektivno. Mada za mene je takodjer jedan od top 5 veznih na svijetu.Manuel je napisao/la: Posto je Romanista gdje ce biti najbolji hehe![]()
Frajer je konstantno najbolji igrac i kraj price.Vrijedi 100 miliona al posto je ovo Roma bit ce dobro ako ode za 50
I da, zanima me kad vam se Salah vraca? Sta mu bi da ovoliko pauzira?
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Radja je zvijer i radilica. Vrhunski pit bull sredine terena. I ja sam "kukao" što ga naši ne dovedoše.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Radja je fenomenalan igrac. Meni je licno bolji od Vidala.
Gesendet von meinem SM-T230 mit Tapatalk
Gesendet von meinem SM-T230 mit Tapatalk
Aljegri, out!
Pa Salah je igrao na Africkom Kupu Nacija a jos izborio finale i zato ga nije bilo ovoliko al vec od sljedece tekme se vraca.
Veratti i Vidal su igracine al nekako mi Radja vise pruza od njih dvojice. Ne hvalim ga sad sto igra za Romu nego fakat otkad je dosao nije odigrao dvije lose tekme. Igrac kojeg bi htjela svaka ekipa.
Vidjecemo ko ce ga dovesti. Tipujem na Celzi. Odavno ga Conte zeli.
Radja i Kante
E to bi tek bila perverzija
Veratti i Vidal su igracine al nekako mi Radja vise pruza od njih dvojice. Ne hvalim ga sad sto igra za Romu nego fakat otkad je dosao nije odigrao dvije lose tekme. Igrac kojeg bi htjela svaka ekipa.
Vidjecemo ko ce ga dovesti. Tipujem na Celzi. Odavno ga Conte zeli.
Radja i Kante
E to bi tek bila perverzija
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.