Počešljaj se, izadji u grad i.........sretnoMrHc je napisao/la:Imam jednu zelju za ljeto 2017 : Koke !!! The End
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
I da, htio bih da pohvalim najboljeg igraca danas : UMTITI
hvala do neba, da te danas ne bi ( nismo vjerovali da ce igrati zbog kartona) ne bi prosli u finale.
Zadnja izmjena: leorey, dana/u 07 feb 2017, 23:00, ukupno mijenjano 1 put.
27.10.2020
Ma ovaj Enrique je koma lik.Samo Cillesen i luda sreca su veceras izvukli ga.
Mogao bi ga Emery preslusati.
Mogao bi ga Emery preslusati.
Jesu ono neki mahali maramicama
Luis Suárez je toliki idiot da je to skoro nevjerovatno.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
J'ebeš ovo
Bogme, nisu neki, vec dosta rajetajger je napisao/la:Jesu ono neki mahali maramicama
Ljudi, ovo je sramota kako loše Barca igra
Jest, Bartomeu u jednom trenutku......al onda se dosetiotajger je napisao/la:Jesu ono neki mahali maramicama
Nema šta, od jedne predvidljive i očekivane utakmice ovo se pretvorilo u zanimljivo fudbalsko veče.....davno nije bila ovako zanimljiva utakmica do kraja
Paco trlja ruke.
Enrique krajnje amaterski. Prvo kasni sa izmjenom onog idiota (da ga izbaci na poluvremenu, teško da bi došlo do ovog haosa), a onda toliko izrotira sastav da su se igrači pogubili. Nije se znalo ko pije, a ko plaća jbt.
Pogled u daljinu

Enrique krajnje amaterski. Prvo kasni sa izmjenom onog idiota (da ga izbaci na poluvremenu, teško da bi došlo do ovog haosa), a onda toliko izrotira sastav da su se igrači pogubili. Nije se znalo ko pije, a ko plaća jbt.
Pogled u daljinu

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Messilla i Lillard prvo brane Gomesa govoreci ne moze jedan igrac biti, a onda par minuta kasnije bacaju drvlje i kamenje na Roberta govoreci da je krivac zbog finisa meca

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Sve se moze prevarit, ali navijace na stadionu joktajger je napisao/la:Jesu ono neki mahali maramicama
S ovakvom igrom doci ce i MORA DOCI opet gostovanje gdje cemo se "okliznuti" mozda vec protiv Alavesa. Ne mozes uvijek imati srece kao danas. Betis je najbolje pokazao.
Yebes igru gdje stoperi imaju vise dodira s loptom od vezne linije. Pa jedan Everton igra za klasu bolje i ljepse a mi ovakve monstrume u napadu imamo.
I sto je najgore, VIDE LI ONI TO ? Ne samo igraci i trener i osoblje. Nego MEDIJI i NOVINARI ? Pitaju li uopste oni na pressu sta je razlog ovako ocajne igre svu sezonu ? Ili se to ne smije pitati ? Ovo je Enriqueova zadnja sezona, makar sve osvojio, jer protiv navijaca se ne moze.
27.10.2020
Mokes je napisao/la:Messilla i Lillard prvo brane Gomesa govoreci ne moze jedan igrac biti, a onda par minuta kasnije bacaju drvlje i kamenje na Roberta govoreci da je krivac zbog finisa meca![]()
![]()
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Izvini, moja gresks, ipak je samo messilla to radio. Ti si samo branio portugalskog panja, a nisi pljuvao po posljednjem izdanku La Masie.Lillard je napisao/la:Mokes je napisao/la:Messilla i Lillard prvo brane Gomesa govoreci ne moze jedan igrac biti, a onda par minuta kasnije bacaju drvlje i kamenje na Roberta govoreci da je krivac zbog finisa meca![]()
![]()
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Momčino, ja bacam drvlje i kamenje vascijelu noć. Od veznog reda preko Roberta do Piquea. Sve po zaslugama.Mokes je napisao/la:Messilla i Lillard prvo brane Gomesa govoreci ne moze jedan igrac biti, a onda par minuta kasnije bacaju drvlje i kamenje na Roberta govoreci da je krivac zbog finisa meca![]()
![]()
Tačnije balansiram, jer se neki znaju svezati samo jednog igrača.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Pos.erem se na posljednjeg izdanka i njegovu izmisljenu poziciju. Onako mogu i ja odigrat kad bi kondiciju nabio. Kad je lik sta u napadu iskombinirao ? A u odbrani autoput, Pique sam na streljani. Ali nije mali kriv, to je do trenera.Mokes je napisao/la:Izvini, moja gresks, ipak je samo messilla to radio. Ti si samo branio portugalskog panja, a nisi pljuvao po posljednjem izdanku La Masie.Lillard je napisao/la:Mokes je napisao/la:Messilla i Lillard prvo brane Gomesa govoreci ne moze jedan igrac biti, a onda par minuta kasnije bacaju drvlje i kamenje na Roberta govoreci da je krivac zbog finisa meca![]()
![]()
Sto se tice Gomesa, kamo srece da je samo on problem u ovoj ekipi.
27.10.2020
ja samo čekam kroz par kola da počnemo bez desnog beka skroz, kao posljednji znak Enriqueove demencije
Pa u vecim utakmicama smo i igrali. Bar se tako cinilo. Kao npr danas.Blejzer10 je napisao/la:ja samo čekam kroz par kola da počnemo bez desnog beka skroz, kao posljednji znak Enriqueove demencije
27.10.2020
Bravo momci, istresimo sva gov.na na nesretnika Roberta, koji je na aparatima vec mjesec dana
A Luchu dajmo kredit što kasni da ga zamjeni vec na poluvremenu, a onda kasni da zamjeni u drugom... fol pripremio Vidala, al kasno skontao
A Luchu dajmo kredit što kasni da ga zamjeni vec na poluvremenu, a onda kasni da zamjeni u drugom... fol pripremio Vidala, al kasno skontao
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.