Evo gore sam naveo tekst i stoji da se bira direktor a ne sportski direktor, i nije nigdje naglaseno umjesto denisa karicaBrdo1919 je napisao/la:Mislim da su bas naveli da je umjesto njega u tekstu, ali nema veze, ko ce znati. Prijavljujte seSARS je napisao/la:To su ti dvije razlicite pozicije, Karic ostaje sportski direktor a ovo ti je za direktora, barem po nekoj mojoj logiciBrdo1919 je napisao/la:Strucnjaci, jedinstvena vam jeprilika da zgazite Karica na konkursu za direktora FK SlobodaIli cete dozvoliti da izaberemo p.ick.u kao jufke
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Re: FK Sloboda Tuzla
brate iz brda, ak treba gazit karica,onda i ne treba bit neki strucnjak...realno.Brdo1919 je napisao/la:Strucnjaci, jedinstvena vam jeprilika da zgazite Karica na konkursu za direktora FK SlobodaIli cete dozvoliti da izaberemo p.ick.u kao jufke
plus ja nikad al nikad ne bi snimio i viberom poslo ugovore igraca voljenog kluba svima na dodjems.
znaci AL NIKAD. znaci nema dalje,brutalno gazenje...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Samo da ne bude Semir Mujkanovic koji vise nije trener Kikaca direktor 

Ako nije bitna struka prijavit cu se ja. Ipak imam iskustvo dugogodisnje vodjenja Slobode na Footbal Manager-u! 
Sent from my D6603 using Tapatalk

He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
Papac Papac,
mirise ocamtuzlak1987 je napisao/la:Samo da ne bude Semir Mujkanovic koji vise nije trener Kikaca direktor

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
to bi vec bilo previse...tuzlak1987 je napisao/la:Samo da ne bude Semir Mujkanovic koji vise nije trener Kikaca direktor
sloboda je kao ime iznad svih njih.. i nas...
i ako nista ostace zapisano,ko je ta radio., i uradio.
Ja sam doguro do 2028 i osvajac lige evropa. Hocel bit mrtva trka izmedju nas dvojice?Rimes87 je napisao/la:Ako nije bitna struka prijavit cu se ja. Ipak imam iskustvo dugogodisnje vodjenja Slobode na Footbal Manager-u!

ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Šta vi igrate ba, ja za četiiri sezone na FM14 uzeo 4x Premijer ligu, 2x Kup i 1x ELklasik je napisao/la:Ja sam doguro do 2028 i osvajac lige evropa. Hocel bit mrtva trka izmedju nas dvojice?Rimes87 je napisao/la:Ako nije bitna struka prijavit cu se ja. Ipak imam iskustvo dugogodisnje vodjenja Slobode na Footbal Manager-u!

Jel Ademin Hadzic na posudbu otisao u Bratstvo ili je presao i odakle sad ovo zar nije Vlado racunao na njega da se nije sta desilo u medjuvremenu, imal neko kakvih informacija?
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
E ti ces, nazalost, pobjedit, ja sam tek doguro do 2020klasik je napisao/la:Ja sam doguro do 2028 i osvajac lige evropa. Hocel bit mrtva trka izmedju nas dvojice?Rimes87 je napisao/la:Ako nije bitna struka prijavit cu se ja. Ipak imam iskustvo dugogodisnje vodjenja Slobode na Footbal Manager-u!

He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
Papac Papac,
Papac Papac,
Papac Papac,
Losi ste momciNKMramor je napisao/la:Šta vi igrate ba, ja za četiiri sezone na FM14 uzeo 4x Premijer ligu, 2x Kup i 1x ELklasik je napisao/la:Ja sam doguro do 2028 i osvajac lige evropa. Hocel bit mrtva trka izmedju nas dvojice?Rimes87 je napisao/la:Ako nije bitna struka prijavit cu se ja. Ipak imam iskustvo dugogodisnje vodjenja Slobode na Footbal Manager-u!
Sent from my D6603 using Tapatalk![]()
![]()

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sjećal' se ko na FM 2004 ja mislim da je bio, Čejvanović touted to be next Rio Ferdinand. 

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sta ta pozicija zahtjeva? Poznavanje ekonomije, marketinga? Prava? Posto vec imaju Karica za sportski segment, uzmu nekog ko nije iz fudbala sto je po meni bolja opcija. Jer ti fudbaleri su neobrazovani i ne razumiju se u te stvari iako su imali dobre karijere. Nije tesko uzeti nekog ko je pametan magistar ekonomije sa nekim iskustvom i dati mu 2000 platu i imati ces nekog ko ce stalno odradjivati dobar posao bez da se tali sa nekim kao sto to rade ex fudbaleri i manageri.
-
- Kontakt:
Pitam se i ja nestoklasik je napisao/la:Ja sam doguro do 2028 i osvajac lige evropa. Hocel bit mrtva trka izmedju nas dvojice?Rimes87 je napisao/la:Ako nije bitna struka prijavit cu se ja. Ipak imam iskustvo dugogodisnje vodjenja Slobode na Footbal Manager-u!

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Ne moze takav na tu funkciju bio bi prekvalifikovantuzlak1987 je napisao/la:Sta ta pozicija zahtjeva? Poznavanje ekonomije, marketinga? Prava? Posto vec imaju Karica za sportski segment, uzmu nekog ko nije iz fudbala sto je po meni bolja opcija. Jer ti fudbaleri su neobrazovani i ne razumiju se u te stvari iako su imali dobre karijere. Nije tesko uzeti nekog ko je pametan magistar ekonomije sa nekim iskustvom i dati mu 2000 platu i imati ces nekog ko ce stalno odradjivati dobar posao bez da se tali sa nekim kao sto to rade ex fudbaleri i manageri.

- zlatnakoka
- Kontakt:
I meni se cini da ce bukvalno ugurati neku "postenjacinu".Mustafa10 je napisao/la:Ne moze takav na tu funkciju bio bi prekvalifikovantuzlak1987 je napisao/la:Sta ta pozicija zahtjeva? Poznavanje ekonomije, marketinga? Prava? Posto vec imaju Karica za sportski segment, uzmu nekog ko nije iz fudbala sto je po meni bolja opcija. Jer ti fudbaleri su neobrazovani i ne razumiju se u te stvari iako su imali dobre karijere. Nije tesko uzeti nekog ko je pametan magistar ekonomije sa nekim iskustvom i dati mu 2000 platu i imati ces nekog ko ce stalno odradjivati dobar posao bez da se tali sa nekim kao sto to rade ex fudbaleri i manageri., tu moze samo neko ko ce bit samo da popuni to mjesto i da slusa druge sta i kako treba da radi. Đasmin aminuje sve funkcije u klubu pa tako i tu 100%
![]()
E ovako otprilike i Husara "prodaje" svoje mače i mašine i turbine
SPAVAŠ LI MIRNO HUSARIĆU ADEMIRE

NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
Mortus je napisao/la:E ovako otprilike i Husara "prodaje" svoje mače i mašine i turbine![]()
![]()
![]()

Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Politika i menadžeri su najveći problem i kočnica za napredovanje sporta u BiH. Po ovim porukama se vidi da on ima jedva i osmoljetkuMortus je napisao/la:E ovako otprilike i Husara "prodaje" svoje mače i mašine i turbine![]()
![]()
![]()

Ljudi Mladost se pojacala pravo bice guravo do bola.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.