Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

fera
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la fera » 02 avg 2010, 12:30

Phill Jackson je napisao/la:
trebevic je napisao/la:Liverpool je prosle sezone potrosio preko 50 miliona pa nisu imali neki rezultat, to sto klub ulozi desetine miliona ne znaci da ce doci rezultat, primjer su Real i City iz prosle sezone.
ne provaljuj se,kakvih 50,za glena dali 10-12 miliona zato sto nam je portsmouth bio duzan za croucha,a aquilani nije ni bilzu onih 20 miliona ko sto neki lupaju,samo je 5 miliona kolko znam roma dobila proslo ljeto,ostatak kesa zavisi od raznoraznih pizdarija ko sto su npr. osvojeni trofeji,nastupi za repku..odredjen broj tekmi itd..uglavnom komplikovano je to
milsim da je 8 miliona roma dobila...
You are someone else I am still right here

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 02 avg 2010, 12:33

fera je napisao/la:
trebevic je napisao/la:Liverpool je prosle sezone potrosio preko 50 miliona pa nisu imali neki rezultat, to sto klub ulozi desetine miliona ne znaci da ce doci rezultat, primjer su Real i City iz prosle sezone.
ne provaljuj se,kakvih 50,za glena dali 10-12 miliona zato sto nam je portsmouth bio duzan za croucha,a aquilani nije ni bilzu onih 20 miliona ko sto neki lupaju,samo je 5 miliona kolko znam roma dobila proslo ljeto,ostatak kesa zavisi od raznoraznih pizdarija ko sto su npr. osvojeni trofeji,nastupi za repku..odredjen broj tekmi itd..uglavnom komplikovano je to
milsim da je 8 miliona roma dobila...
ne znam stvarno,moze bit,negdje pise u funtama,negdje u eurima,,uglavnom bas je komplikovana isplata njegovog transfera i sumnjam da cemo ikad saznat pravu istinu o visini i nacinu isplate
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 02 avg 2010, 12:40

King Kenny je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:Prenosi li BHT utakmicu sa Arsenalom?

slika
derbi na otvaranju prvenstva trebali bi prenosit,sad nezz ukoliko pocinje utakmica,ness sam cuo da BHT ove sezone prenosi samo utakmice od 16 h 8-)
na oficijalnim stranicama pise da je utakmica u 16:00 znaci trebala bi bit
Rođen s tobom da budem

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 02 avg 2010, 13:00

Da i ja sam čuo da BHT 1 prenosi samo one tekme koje počinju od 16.00 h !
FK Pjetlovi

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 02 avg 2010, 13:09

A kad se igra ta utakmica?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 02 avg 2010, 13:15

Ovaj Joe Cole mi se sve vise i vise svijda: I’ll create goals for you – Cole tells Torres, Joe Cole can’t wait to play alongside Fernando Torres.. U prosloj utakmici se vidjelo kako se Joey i Gerrard savrseno razumiju, a poznata nam je suradnja Gerrarda i Torresa, nebi me cudilo da si i Joey i Torke dobro skontaju :D Vise nema one formule zaustavi Torresa i Gerrarda i zaustavio si Liverpool, sada je zaustavi 3cu al to vec teze ide ;) Jos samo nam treba jedan dobar hrabar ofanzivac(Arda Turan :D) i TO JE TO!
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
‎----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 02 avg 2010, 13:38

slika

Dres za novu sezonu LFC-a by reds ! 8-) :mrgreen:
FK Pjetlovi

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 02 avg 2010, 13:43

Omerbavarac je napisao/la:A kad se igra ta utakmica?
15.8
Rođen s tobom da budem

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 02 avg 2010, 13:52

reds je napisao/la:slika

Sminka al kud bas plavu stavi :D Posalji na lfctv ovu sliku, mozda im se svidi i ovo nam budu gostujuci dresovi :D

Yoyy da se hoce vratit oni srebreni drasovi od predprosle sezone gostujuci, u njima smo strava izgledali kao neke masine :D
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 02 avg 2010, 14:00

Torres Da Killa.!. je napisao/la:
reds je napisao/la:slika

Sminka al kud bas plavu stavi :D Posalji na lfctv ovu sliku, mozda im se svidi i ovo nam budu gostujuci dresovi :D

Yoyy da se hoce vratit oni srebreni drasovi od predprosle sezone gostujuci, u njima smo strava izgledali kao neke masine :D
Ma skinuo sam program za pravljenje dresova evo još jedan dok napravim pa ću postaviti ! :mrgreen:
FK Pjetlovi

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 02 avg 2010, 14:17

slika

3.dres ! :mrgreen:
FK Pjetlovi

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 02 avg 2010, 14:30

Blizi se bliziiii:

Kineski biznismen i bogataš Kenny Huang, prvi čovjek investicijske firme QSL Sports Ltd, u ozbiljnim je pregovorima oko kupovine engleskog giganta Liverpoola.

Huang vodi pregovore s Kraljevskom bankom Škotske s ciljem potpunog preuzimanja vlasništva kluba s Anfielda koji je na prodaju od aprila ove godine. Tada su ga „u izlog“ stavili aktuelni vlasnici, Amerikanci Tom Hicks i George Gillett, koji su Liverpool kupili u martu 2007. godine za 218.9 miliona funti. Sljedeće godine podigli su kredit u dvije banke od 350 miliona funti, no, cijela je priča ostavila osamnaesterostrukog engleskog prvaka u dugu od 105 miliona funti.

Osim finansijskih dugova, američki suvlasnici su se konstantno sudarali s još jednom neugodnosti, protestima navijača zbog načina na koji su upravljali klubom.

Huang je, navodno, prije dvije godine odbacio mogućnost za kupovinu Liverpoola, jer je smatrao da je tadašnja procjena vrijednosti kluba od 650 miliona funti bila previsoka. Danas ga je spreman kupiti za otprilike 350 miliona funti, odnosno 423 miliona eura.

Kineski tajkun želi preuzeti vlasništvo nad klubom što prije, odnosno prije završetka prelaznog roka, koji traje do 31. avgusta, kako bi novom menadžeru Royu Hodgsonu omogućio sredstva za dovođenje pojačanja.

Huang nudi čišćenje Liverpoolovih dugova prema Kraljevskoj banci Škotske, te plan za izgradnju novog klupskog stadiona. Zvuči dobro.

Izvor, sou rce.ba

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 02 avg 2010, 14:33

Oyeaaa ! 8-)
FK Pjetlovi

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 02 avg 2010, 14:48

Torres Da Killa.!. je napisao/la:Blizi se bliziiii:

Kineski biznismen i bogataš Kenny Huang, prvi čovjek investicijske firme QSL Sports Ltd, u ozbiljnim je pregovorima oko kupovine engleskog giganta Liverpoola.

Huang vodi pregovore s Kraljevskom bankom Škotske s ciljem potpunog preuzimanja vlasništva kluba s Anfielda koji je na prodaju od aprila ove godine. Tada su ga „u izlog“ stavili aktuelni vlasnici, Amerikanci Tom Hicks i George Gillett, koji su Liverpool kupili u martu 2007. godine za 218.9 miliona funti. Sljedeće godine podigli su kredit u dvije banke od 350 miliona funti, no, cijela je priča ostavila osamnaesterostrukog engleskog prvaka u dugu od 105 miliona funti.

Osim finansijskih dugova, američki suvlasnici su se konstantno sudarali s još jednom neugodnosti, protestima navijača zbog načina na koji su upravljali klubom.

Huang je, navodno, prije dvije godine odbacio mogućnost za kupovinu Liverpoola, jer je smatrao da je tadašnja procjena vrijednosti kluba od 650 miliona funti bila previsoka. Danas ga je spreman kupiti za otprilike 350 miliona funti, odnosno 423 miliona eura.

Kineski tajkun želi preuzeti vlasništvo nad klubom što prije, odnosno prije završetka prelaznog roka, koji traje do 31. avgusta, kako bi novom menadžeru Royu Hodgsonu omogućio sredstva za dovođenje pojačanja.

Huang nudi čišćenje Liverpoolovih dugova prema Kraljevskoj banci Škotske, te plan za izgradnju novog klupskog stadiona. Zvuči dobro.

Izvor, sou rce.ba
Valjda ce biti neto od ovoga, ili on ili ovaj sirijac. Samo neka soccerasi odu...
Ne trebamo biti novi city ili cska, ali 2 - 3 igraca nam fale, lijevi bek, napadac i jos jedan ofanzivni vezni...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 02 avg 2010, 14:55

jojjj da hoce bit nesto od ovogaa pa gdje bi nam onda krajjj biooo :D :D :D :D
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 02 avg 2010, 15:13

Aquilani je kupljen za 20 miliona eura, i taj novac ce biti isplacen u 4 rate
1. rata = 5.000.000 € (LFC mora uplatiti Romi odmah)
2. rata = 3.000.000 € (LFC mora uplatiti Romi do 04.01.2010.)
3. rata = 7.000.000 € (LFC mora uplatiti Romi do 30.06.2010.)
4. rata = 5.000.000 € (LFC mora uplatiti Romi do 30.06.2011.)

naravno tu su jos neki dodaci:
-LFC mora uplatiti Romi 300.000 € svaki put kada se LFC kvalificira u Ligu prvaka u periodu od sezone 2010/2011 do sezone 2014/2015
- LFC mora uplatiti Romi 250.000 € svakih 35 Aquilanijevih nastupa za LFC (do ukupnih 140 nastupa)
- LFC mora uplatiti Romi 1.000.000 € prvi put kada osvoji Premiership ili Ligu prvaka, a krajnji rok je kraj sezone 2013/2014
- LFC mora uplatiti Romi 5% budućeg transfera Aquilanija iz kluba (znači ako ga LFC proda nekome za određenu odštetu)

http://www.asroma.it/UserFiles/988.pdf

iz ovog primjera možemo vidjeti kako funkcionira princip odštete za jednog igrača, to ide preko nekoliko rata, plus dodaci, koje je vec @phill spomenuo, ima tu mnogo posla oko tranfera, i engleski klubovi rade na ovaj nacin
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 02 avg 2010, 15:18

ispade da nas je kostao i preko 20 miliona sve kad se saberee :?
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 02 avg 2010, 15:39

Torres Da Killa.!. je napisao/la:Blizi se bliziiii:

Izvor, sou rce.ba
vec dugo nije bio nijedan pravi link oko prodaje kluba, cak ni zutila the sun, NOTW, daily mail i slicni digo o tome nisu nista napisali, i pozitivno je to sto su se u zadnjih nekoliko dana pojavili jaki linkovi oko prodaje kluba i uglavnom kada se oni pojave to znaci da je skoro sve rijeseno i kroz nekoliko dana dođe i sluzbena potvrda, ali polahko sa veseljem, u zadnji cas moze sve propasti, ali nadam se da nece i vjerujem u to, jer navijaci su nezadovoljni, spominje se i bojkot utakmice protiv arsenala, i svima je u interesu da se promijene vlasnici, ali i ovaj kinez sto se spominje mi se nikako ne sviđa, toliko zelim da ode stoka iz liverpoola ali ne zelim jos gore vlasnike
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 02 avg 2010, 16:32

Jos jedna divna vjest: Poulsen's Agent denies Red link. Christian Poulsen has not received any contact about a possible move to Liverpool, according to the player's agent.

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 02 avg 2010, 16:42

YNWA je napisao/la:
Aquilani je kupljen za 20 miliona eura, i taj novac ce biti isplacen u 4 rate
1. rata = 5.000.000 € (LFC mora uplatiti Romi odmah)
2. rata = 3.000.000 € (LFC mora uplatiti Romi do 04.01.2010.)
3. rata = 7.000.000 € (LFC mora uplatiti Romi do 30.06.2010.)
4. rata = 5.000.000 € (LFC mora uplatiti Romi do 30.06.2011.)

naravno tu su jos neki dodaci:
-LFC mora uplatiti Romi 300.000 € svaki put kada se LFC kvalificira u Ligu prvaka u periodu od sezone 2010/2011 do sezone 2014/2015
- LFC mora uplatiti Romi 250.000 € svakih 35 Aquilanijevih nastupa za LFC (do ukupnih 140 nastupa)
- LFC mora uplatiti Romi 1.000.000 € prvi put kada osvoji Premiership ili Ligu prvaka, a krajnji rok je kraj sezone 2013/2014
- LFC mora uplatiti Romi 5% budućeg transfera Aquilanija iz kluba (znači ako ga LFC proda nekome za određenu odštetu)

http://www.asroma.it/UserFiles/988.pdf

iz ovog primjera možemo vidjeti kako funkcionira princip odštete za jednog igrača, to ide preko nekoliko rata, plus dodaci, koje je vec @phill spomenuo, ima tu mnogo posla oko tranfera, i engleski klubovi rade na ovaj nacin
zayebo sam se,mogo sam se zaklet da sam cito negdje da je manja cifra u pitanju al eto,,valjda je ovo novo medicinsko osoblje koje smo doveli puno bolje od njihovih prethodnika koji ni kewella nisu nazalost znali izljecit..aquaman je cini mi se u onih 10-15 nastupa finu statistiku imo,2 gola i 6 asistencija ako sam upravu,,da hoce ove sezone bar 35 tekmi odigrat bilo bi dobro..treba i njega onoj ludjakinji kovacevicki na tretman u beograd poslat,,ono je bolesno sta je benayounu uradila,prognozirali mu ne znam kolku pauzu,oko mjesec mozda,a on za 7-10 dana zaigro uz pomoc one konjske masti il cega vec :mrgreen:
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: fukara87 i 5 gostiju.