BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
Ko 2 amatera koja su se prvi put sastala s reketom, e moj Damire jesi smijesan
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Do kad ce ovaj covjek sam sebe pobjedjivati, pih
Kakav mec, ovo je nivo fjucersa u Nigeriji.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Mogu shvatiti igrace kojima servis nesto znaci poput Karlovica ili Raonica i oni cesto prave veci broj duplih gresaka jer im je drugi servis jako bitan i jako cesto ide po 190km/h sto je jace od mnogobrojnih prvih servisa na touru, ali da covjek kojem je zadatak da tim drugim servisom samo zapocne poen i ciji drugi servisi idu po 130-140km/h napravi 9 duplih gresaka u 3-4 gema kojim je direktno poklonio 2 brejka protivniku ne mogu shvatiti nikako, osim da se radi o jednom mentalnoj rupetini, sto nazalost Damir i jeste i izgleda se nikad nece rijesiti ovih musica, u sta ja izgubi 2 sata jbt, mec na nivou futuresa u Kiseljaku
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ne volim kritikovati nase igrace al realno Damir moze samo CH igrati ove turnire ako prodje kolo jedno odlicno,nece se on jos dugo zadrzati u top100 ako ne bude igrao CH a kako sam ga slusao ove godine ce samo igrati ATP turnire
Uzasan mec je danas odigrao plus ovaj mentalitet nerviranje pricanje bacanje reketa i tako te stvari dok gubi samo pokazuje da od njega nema nista
Uzasan mec je danas odigrao plus ovaj mentalitet nerviranje pricanje bacanje reketa i tako te stvari dok gubi samo pokazuje da od njega nema nista
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Strašno. Ovo izgubiti, ne znam. Damire samo nastavi u ovom ritmu, tenis u drugom planu.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Shisha boy will rise again!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Gore glavu Damire, nije bas forma najbolja ali idemo dalje.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Proigrat će on kad zagusti, apsolutno se ne brinem za njega. Da ga je bilo briga za Sepija, ne bi u Zenici izigravao idiota. Davis Cup bez selektora je još besmisleniji od regularnog Davis Cupa. I Mirza je ni kriv ni dužan dobio danas.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Zar nije već zagustilo?shminka je napisao/la:Proigrat će on kad zagusti, apsolutno se ne brinem za njega. Da ga je bilo briga za Sepija, ne bi u Zenici izigravao idiota. Davis Cup bez selektora je još besmisleniji od regularnog Davis Cupa. I Mirza je ni kriv ni dužan dobio danas.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Decku najbolji ranking 71. mjesto i nema motivacije za challengere, e imat ces, htio ili ne.
Po ko zna koji put sam sebe ovako dobiti..neko spomenu duple greske, da nije zalosno, bilo bi smijesno.
Covjek zivi od serve i mora rizikovati na drugoj:-)
Ocekivao se umoran seppi ali dzaba, ovaj nas to ne zna iskoristiti.
Joj tek procitah da ovaj njegov kuka na davis kup po ko zna koji put...Boze sacuvaj.
Po ko zna koji put sam sebe ovako dobiti..neko spomenu duple greske, da nije zalosno, bilo bi smijesno.
Covjek zivi od serve i mora rizikovati na drugoj:-)
Ocekivao se umoran seppi ali dzaba, ovaj nas to ne zna iskoristiti.
Joj tek procitah da ovaj njegov kuka na davis kup po ko zna koji put...Boze sacuvaj.
Zadnja izmjena: babino, dana/u 08 feb 2017, 21:23, ukupno mijenjano 1 put.
- RafaGarros9
- Kontakt:
Moram pohvaliti damira mislio sam da ce ovo biti laganih 2-0 ali uspio je uzeti set 10 puta boljem igracu... 
I sta sad, treba ga zakivati u zvijezde jer on pobogu igra za reprezentaciju, svoju domovinu? Uopste nisam nezahvalna osoba, beskompromisno volim svoje (mislim na drzavu), samim tim i Damira i malo je reci da mi je iz tih razloga posebno (uvijek je tu da odigra DC, bez ikakvih izgovora) drag. Medjutim, takva prica mi nevjerovatno uznemiri daleke nn. digitales dorsales pedis. Mnogi bolji sportisti od njega odlucili da ne (za)igraju za jedinu nam, pa evo nas opet, zivi i zdravi hvala Bogu. Isti slucaj bi bio i sa Damirom, ako bi to neko i primijetio, mozda ovo nas ovdje koji pratimo tenis. Jasno nam je valjda o kakvoj 'popularnosti' tenisa pricamo u ovoj, kakvoj-takvoj, drzavi (ili pokusaju od iste).shminka je napisao/la:Proigrat će on kad zagusti, apsolutno se ne brinem za njega. Da ga je bilo briga za Sepija, ne bi u Zenici izigravao idiota. Davis Cup bez selektora je još besmisleniji od regularnog Davis Cupa. I Mirza je ni kriv ni dužan dobio danas.
Dzaba je, ne mozes biti objektivan i napisati kako se stvari odvijaju, gdje ces to kad je Damir igrao DC mec prije 5 dana, a inace on ne gubi od Seppija i kompanije slicnog ranga (a nije da isti taj Seppi nije igrao isti taj DC, protiv 654x tezeg protivnika od nekog balavog Poljaka kojeg, uzgred, Tomo Brkic pobijedi). Vjerovatno ga nije bilo briga ni za Troickog, Selu, Karlovica,...
Fulate poentu i ti i nekulturni gospodin zvani `ovaj njegov`. Poenta je da nije dovoljno trenirao, a kad ne trenira dovoljno on ne može dobiti nijedan ozbiljan meč. Ovo danas je najgori Damirov tenis još od marta prošle godine. U tim mečevima protiv Troickog, Karlovića je igrao sasvim ok. Danas ništa nije igrao.
Ma nema se sta fulati poenta, sve dok Damir igra kako igra. Danasnji mec nisam pratio cijeli, tako da ne mogu nista posebno reci, ono u Zenici je meni bilo poprilicno smijesno. Damir se mora mijenjati, sta i kako, nemam blage veze. Do sada sam kao i imao nekakve zamisli u glavi (iako se radi o totalnom teniskom laiku u smislu trenerskog posla i taktike, vec iskljucivo strastvenom zaljubljeniku i vjernom fanu ove igre) sta bi to on mogao promijeniti, na koji nacin napredovati, kako popraviti ono u cemu je najlosiji..., ali vjeruj da sada nemam blage veze. Dzaba sve kada je i u tim mecevima izgubio dobijeno. Volio bih da grijesim, ali bojim se da nije tako.shminka je napisao/la:Fulate poentu i ti i nekulturni gospodin zvani `ovaj njegov`. Poenta je da nije dovoljno trenirao, a kad ne trenira dovoljno on ne može dobiti nijedan ozbiljan meč. Ovo danas je najgori Damirov tenis još od marta prošle godine. U tim mečevima protiv Troickog, Karlovića je igrao sasvim ok. Danas ništa nije igrao.
Nema on sta popraviti, Damir je izgradjen igrac koji ima 24 godine, nije mu 15 godina pa da popravlja i osmislja nove udarce i mehaniku istih, on treba trenirati i pisati krv na svakom treningu, smiriti se psihicki koliko toliko iako je to nemoguce za njega haman pa svesti na neki normalan nivo, ali moze se bar dovesti na pristojan nivo za njegove standarde, to je to u sustini, pokazao je on da sa svojom igrom moze dobiti i neke ozbiljnije igrace, ali problem je sto nema nikakvu konstatntu ni kontinuitet, a jedini razlog tome je nedovoljno prolivenih kapljica znoja na treningu, a previse izlazaka, shise i ostalih gluposti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.