joker90 je napisao/la:U HD-u!pitic je napisao/la:Hajde nam postavite kakvu sliku Tulonja![]()
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
belosevic28
- Kontakt:
MocMahale444 je napisao/la:Sram te bilo, pickasto je to sto pojedini navijaci fks nazivaju Osima slagiranibelosevic28 je napisao/la:Ili mozda Slagiranog prevaranta osudjenog za namestanje utakmica
A cool je kad Kelija nazivaju ratnim profiterom i Cetnikom, a Haseta cevabdzijom
Sa **** samo ovako i treba razgovarati !
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
belosevic28
- Kontakt:
Vidi Đetiča što se ****, a kad pišu da je Keli četnik, Hase čevabdžija to je ok, a mrako... E botu Grmaljski.Virtu4l je napisao/la:Ja mislim da se pola pitara stidi kad čitaju postove ovog denchyja, belosevica i još par cirkusanata. Gdje nestade oa prava ekipa.
- MocMahale444
hajde da ti odgovorim.belosevic28 je napisao/la:MocMahale444 je napisao/la:Sram te bilo, pickasto je to sto pojedini navijaci fks nazivaju Osima slagiranibelosevic28 je napisao/la:Ili mozda Slagiranog prevaranta osudjenog za namestanje utakmica
A cool je kad Kelija nazivaju ratnim profiterom i Cetnikom, a Haseta cevabdzijom![]()
Sa **** samo ovako i treba razgovarati !
pod broj 1. Samo jedan navijac/forumas je to napisao i svi smo mu odgovorili (Hrasno1921)
pod broj 2. S istim tim koji je to napisao (sigurno odvaljen bio, opet nema opravdanja) mi smo forumski ratovali mjesecima ba, znaci naveo si "nazivaju" ja kako znam to je mnozina a samo jedna (1) osoba je to napisala. Trazis opravdanje za sranje koje si napisao i sam znas nemoj srati sad.
pod broj 3. Ako mislis da je ispravno to sto radis/pises ti i takvi onda bujrum izvoli, nemoj se ljutiti kad vam se uzvrati jer uvijek ama uvijek pocnete prvi
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
-
BordoBolesnik
- Kontakt:
Ne kontam u cemu je fora sprdat se na neciji racun zbog njegovog zdravstenog stanja bez obzira ko je u pitanju. Radilo se tu o Saidu, Osimu ili nekom trecem, a da se mozda ostane u okvirima sporta i zdrave zaj.bancine? Ne bi bilo lose. Meni prvenstveno ne ide u glavu zasto se ljudi u nasem taboru sprdaju na racun Saida pa se cude kada to neko drugi radi.
Reflektori od sezone 2018/19 obavezni za sve premijerligaške klubove. Bilo je i vrijeme. Muka mi ici na tekmu u 13h..
Rezultat je trend, ideal je vječan!
- HajdeZeljozabiGol
- Kontakt:
Nije meni muka ni u 10 ujutro da tereni valjaju..kad vidim kako lopta skace nije mi dobro. Prva i osnovna stvar sto su trebali prije 10 godina je svi moji igraju da imaju DOBAR TEREN!Alminjo99 je napisao/la:Reflektori od sezone 2018/19 obavezni za sve premijerligaške klubove. Bilo je i vrijeme. Muka mi ici na tekmu u 13h..
Željo1921
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!
Tesko je biti pitar ;) ;)
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!
Tesko je biti pitar ;) ;)
To stoji. Ali isto tako ljeti u 17h utakmica ubi vrucina. Sada kada budu imali svi reflektore sigurno da ce posjeta biti veca, kada tekma bude u vecernjem terminu.HajdeZeljozabiGol je napisao/la:Nije meni muka ni u 10 ujutro da tereni valjaju..kad vidim kako lopta skace nije mi dobro. Prva i osnovna stvar sto su trebali prije 10 godina je svi moji igraju da imaju DOBAR TEREN!Alminjo99 je napisao/la:Reflektori od sezone 2018/19 obavezni za sve premijerligaške klubove. Bilo je i vrijeme. Muka mi ici na tekmu u 13h..
Rezultat je trend, ideal je vječan!
-
belosevic28
- Kontakt:
Muhoni dobar si momak, vrati se par postova unazad, i vidi ko je najvecu legendu Sarajeva i legendu bh. i ex-yu fudbala nazvao cevabdzijom i zasto sam uzvratio. Ako je to tebi ili bilo kome ok, ocekuj da uzvratim...
joker90 je napisao/la:U HD-u!pitic je napisao/la:Hajde nam postavite kakvu sliku Tulonja![]()
SRETAN BROJ - 1725
-
belosevic28
- Kontakt:
Sampras prati voljeni klub i na pripremama 
-
narodniheroj
- Kontakt:
Kakav samo antifudbal u Antaliji
, tačno teretli gledati gluho i daleko bilo. Oni jetimi iz Uzbekistana
ko ono nađe za sparinga 
belosevic28 je napisao/la:Sampras prati voljeni klub i na pripremama
- MocMahale444
HajdeZeljozabiGol je napisao/la:Nije meni muka ni u 10 ujutro da tereni valjaju..kad vidim kako lopta skace nije mi dobro.
@liBe napisao si sta si napisao nemoj se pravdati ali stani s tim. Napisemo svi nekad neku glupost. Porediti oni sto si ti rekao i ono sto je on kao nebo i zemlja.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
belosevic28
- Kontakt:
Muha, ne pravdam se ja nikome pa ni tebi, nego sam ti objasnio da ne izvrces stvari... Nisi lobotomac kao pajdasi sa tvog PDF-a 
Glupost ili ne, na uvredu uzvratim uvredom i to je sve. Na svaki vid normalne komunikacije, uzvratim isto. Nema pametovanja tu.
Glupost ili ne, na uvredu uzvratim uvredom i to je sve. Na svaki vid normalne komunikacije, uzvratim isto. Nema pametovanja tu.
- TobeYarabi
- Kontakt:
muhamed je pitarbelosevic28 je napisao/la:Muha, ne pravdam se ja nikome pa ni tebi, nego sam ti objasnio da ne izvrces stvari... Nisi lobotomac kao pajdasi sa tvog PDF-a
-
belosevic28
- Kontakt:
Allah ga je znaci uputio na pravi put...:kaHva:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
"Kosorić je moj veliki prijatelj. Presrećan sam zbog činjenica da smo u Radnik doveli najboljeg defanzivnog igrača u bh. fudbalu.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Sad je bliži matici nego kad, mada mu u železničaru nije toga nedostajalo, osjeć'o se ko kod kućeMortemHz je napisao/la:"Kosorić je moj veliki prijatelj. Presrećan sam zbog činjenica da smo u Radnik doveli najboljeg defanzivnog igrača u bh. fudbalu.
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.