FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

odsutraopetultra
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la odsutraopetultra » 02 avg 2010, 16:34

fol zvali Glavasa u 20 min da ih uvede al nedostupan bio,imo nekog posla :mrgreen:

MCMV
Kontakt:

Post Postao/la MCMV » 02 avg 2010, 16:38

EVROPSKA SLOBODA :mrgreen:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 02 avg 2010, 16:47

Docekali da malo podhebavaju :lol: ko se zadnji smije najsladje se smije ;)

[youtube][/youtube]
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 02 avg 2010, 16:53

harry_90 je napisao/la:Docekali da malo podhebavaju :lol: ko se zadnji smije najsladje se smije ;)

[youtube][/youtube]
sta su ovi navalili...hahahhaa. al neka malo jbg,moraju sta ce,pogotov pitari oni su najsmjesniji :lol: :lol: :lol:
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 02 avg 2010, 16:58

Interista di cuore je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Docekali da malo podhebavaju :lol: ko se zadnji smije najsladje se smije ;)

[youtube][/youtube]
sta su ovi navalili...hahahhaa. al neka malo jbg,moraju sta ce,pogotov pitari oni su najsmjesniji :lol: :lol: :lol:
Ma pusti ih,vidis da su se obradovali,jedva cekaju kakvu vijest iz Slobode ili navijaca da odmah komentiraju.Al aj ko ih hebe,okrenimo se mecu sa Travnikom koji nam slijedi.

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 02 avg 2010, 17:01

1:0 rutinski,Joge glavom poslije kornera... :mrgreen: dobbijamo ovo sigurno ba...zazelio sam se utakmica na Tusnju vala. 8-) a nek se raduju papci ovi dok mogu...

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 02 avg 2010, 17:07

Interista di cuore je napisao/la:1:0 rutinski,Joge glavom poslije kornera... :mrgreen: dobbijamo ovo sigurno ba...zazelio sam se utakmica na Tusnju vala. 8-) a nek se raduju papci ovi dok mogu...
Imam osjecaj da cemo ih ispratit sa 3 komada u mrezi.Tu bi nam pobjeda dobro dosla zbog samopouzdanja igraca.Nisu se momci jos kako treba uigrali,neki su dosli pred kraj priprema,tako da ce to sve doci na svoje ;) znas li kad je tekma,subota ili nedelja ?

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 02 avg 2010, 17:07

imat ce ovo posljedica na rad grupe...nazalost ova garnitura fukara je malo slaba da udje u sukob sa ovom upravom.

a sto se tice ovog ,kod nas svi dzaba imaju ulaz pa i ti navijaci Slavije ako se nekad pojave ,dzaba su usli i na finale Kupa, a nama su htjeli i to naplatit u Lukavici i to 10 KM. Da nas nije bilo onoliko nebi ni usli.

necu ovdje komentarisat ovo oko desavanja na stadionu, nije mjesto da se pise o navijackoj skupini ,mada mi se ne svidja ,ali isto tako jos vise mi se ne svidja postupak uprave.

ako neko od trenutnko aktivnih Fukara pise ovdje ,pozivam da se ne ukljucuje u raspravu, a vjerujem i da nece.
Vi znate sto ste to uradili ,svako upucen zna razlog zbog cega .Sad da li se slaze ili ne to je druga prica.
sabani ne znaju nit ce razumit i da im nacrtas.
ne zna to kako je sabirat zadnji dinar za prevoz il za sendvic negdje ,al eto sreca haman su sve babini sinovi pa ima se moze se.
je.em ti ja takve ultrase koji se qrce kako imaju para i prozivaju ako neko nema :roll:

mentalita ultra 1%
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 02 avg 2010, 17:12

harry_90 je napisao/la:
Interista di cuore je napisao/la:1:0 rutinski,Joge glavom poslije kornera... :mrgreen: dobbijamo ovo sigurno ba...zazelio sam se utakmica na Tusnju vala. 8-) a nek se raduju papci ovi dok mogu...
Imam osjecaj da cemo ih ispratit sa 3 komada u mrezi.Tu bi nam pobjeda dobro dosla zbog samopouzdanja igraca.Nisu se momci jos kako treba uigrali,neki su dosli pred kraj priprema,tako da ce to sve doci na svoje ;) znas li kad je tekma,subota ili nedelja ?

nisam vidio jos nigdje plakate za utakmicu,al u subotu je ba sigurno...mi vecinom igramo subotom kod kuce. ma dobicemo ovo lagano,ne brinem se uopste :D

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 02 avg 2010, 17:13

ultrasstyle_tz je napisao/la:imat ce ovo posljedica na rad grupe...nazalost ova garnitura fukara je malo slaba da udje u sukob sa ovom upravom.

a sto se tice ovog ,kod nas svi dzaba imaju ulaz pa i ti navijaci Slavije ako se nekad pojave ,dzaba su usli i na finale Kupa, a nama su htjeli i to naplatit u Lukavici i to 10 KM. Da nas nije bilo onoliko nebi ni usli.

necu ovdje komentarisat ovo oko desavanja na stadionu, nije mjesto da se pise o navijackoj skupini ,mada mi se ne svidja ,ali isto tako jos vise mi se ne svidja postupak uprave.

ako neko od trenutnko aktivnih Fukara pise ovdje ,pozivam da se ne ukljucuje u raspravu, a vjerujem i da nece.
Vi znate sto ste to uradili ,svako upucen zna razlog zbog cega .Sad da li se slaze ili ne to je druga prica.
sabani ne znaju nit ce razumit i da im nacrtas.
ne zna to kako je sabirat zadnji dinar za prevoz il za sendvic negdje ,al eto sreca haman su sve babini sinovi pa ima se moze se.
je.em ti ja takve ultrase koji se qrce kako imaju para i prozivaju ako neko nema :roll:

mentalita ultra 1%
Potpis !
harry_90 je napisao/la:

nisam vidio jos nigdje plakate za utakmicu,al u subotu je ba sigurno...mi vecinom igramo subotom kod kuce. ma dobicemo ovo lagano,ne brinem se uopste :D
I ja mislim da subota pada,sigurno tamo oko 15:00h ce se igrati.

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 02 avg 2010, 17:16

ne bih reko da ce tako rano,prije oko 18 da cemo igrat,tamam poslije tekme na Jalu :mrgreen:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 02 avg 2010, 17:25

Interista di cuore je napisao/la:ne bih reko da ce tako rano,prije oko 18 da cemo igrat,tamam poslije tekme na Jalu :mrgreen:
Ma kad god budu igrali,nema veze :D Eh to si upravu za Jalu,valja otici se ispostovat ;) Mislim da ce sad Dajic krenut od prve minute,zajedno sa Smajlovicem i Mujicem (sta profula,bolje da se nije ni vracao,namjerno fulao :mrgreen: ).

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 02 avg 2010, 17:57

ja mislim da Mujic nece igrat kod kuce,da cemo sa tri brza igrat : Dajic,Smajlovic i Saran...tamam njih trojica,tri komada :D

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 02 avg 2010, 19:18

Interista di cuore je napisao/la:ja mislim da Mujic nece igrat kod kuce,da cemo sa tri brza igrat : Dajic,Smajlovic i Saran...tamam njih trojica,tri komada :D
Saranovic nije kao prije,al za nadat je se da proradi ... Po meni Dajic u prvi tim treba,a ne da ulazi sa klupe .Jos da Nikolic dobije papire iz Slovacke,bice dobro.

FKR_ajla_TZ
Kontakt:

Post Postao/la FKR_ajla_TZ » 02 avg 2010, 19:22

Cuspajz je napisao/la:jeli moguce da niko u klubu nije imao 100 km dati da ovi navijaci udzu na utakmicu nego pokusali neke dogovore :mrgreen:
nema niko ni feninga...a i da imaju nebi dali 100%....al sho je najgore nikad im nebi palo napamet da daju navijacima...
Interista di cuore je napisao/la:ne bih reko da ce tako rano,prije oko 18 da cemo igrat,tamam poslije tekme na Jalu :mrgreen:
ja mislim da cemo igrati u 17:30...ili u 16:00....uglavnom znat ce se do subote... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 02 avg 2010, 20:18

harry_90 je napisao/la:
Interista di cuore je napisao/la:ja mislim da Mujic nece igrat kod kuce,da cemo sa tri brza igrat : Dajic,Smajlovic i Saran...tamam njih trojica,tri komada :D
Saranovic nije kao prije,al za nadat je se da proradi ... Po meni Dajic u prvi tim treba,a ne da ulazi sa klupe .Jos da Nikolic dobije papire iz Slovacke,bice dobro.
ma nek igra na iskustvo moze puno pomoc...a meni je Dajic drama dobar igrac,sjecam ga se iz mlade repke,tako da od njega puno ocekujem...

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 02 avg 2010, 23:47

harry_90 je napisao/la:
ma nek igra na iskustvo moze puno pomoc...a meni je Dajic drama dobar igrac,sjecam ga se iz mlade repke,tako da od njega puno ocekujem...
Dal ce Dajic biti onaj stari,vidjecemo :roll: da je Mujic dao onaj gol protiv Slavije imali bi bod 100% al ovako promaseno se uvijek kazni.Sad sa Travnikom pokusat popravit dojam iz meca sa Slavijom,makar sa 1:0,jer zna se kakav bunker igra Travnik u gostima.

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 03 avg 2010, 00:53

pisite sta hocete samo ne ulazite u kilometarske rasprave i desavanja oko Fukara i tribine..ponavljam vam da znate gdje se pise i sta vezano za rad grupe a ovdje mozete do mile volje naprdjevat o milion drugis stvari..sto se tekme tice...mislim da se za evropu ovakvim ekipama mora minimalno bod uzet...za evropu ti trebaju i bodovi sa strane...ako ih ne cvaknemo slaviji,travniku,zvijezdi,banovicima...kome cemo...puno je to teze uradit pitama,zrinjskom,zelji...
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

altai
Kontakt:

Post Postao/la altai » 03 avg 2010, 08:33

pozdrav dobili ste igraca halilovica iz zvijezde na 6 mjeseci pa se vraca ponovo nama
jer orasje napisalo u ispisnici u sve klubove osim zvijezde moze ic danas vam stize

FKR_ajla_TZ
Kontakt:

Post Postao/la FKR_ajla_TZ » 03 avg 2010, 11:16

altai je napisao/la:pozdrav dobili ste igraca halilovica iz zvijezde na 6 mjeseci pa se vraca ponovo nama
jer orasje napisalo u ispisnici u sve klubove osim zvijezde moze ic danas vam stize
jesul te informacije 100% tacne...koju poziciju on igra i kakav je igrac....ako mozes ukratko da opises kakav je igrac....hvala unaprijed.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Balorda i 14 gostiju.