Nedzeim Dzihanic, iz det ju?legenda reala je napisao/la:Ima se moze seKawhi je napisao/la: Falsicifiraš diplomu, postaneš ministar, otkriju te, dobiješ uslovnu, ostaneš ministar, pišaš po sirotilji.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Zadnja izmjena: Gefufna, dana/u 09 feb 2017, 21:05, ukupno mijenjano 1 put.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Donnie znam ljude koji su studirali medicinu , masinstvo ali su radili preko ljeta svaki dan po 12 sati i redovno završavali.
- legenda reala
- Kontakt:
Lik godinama radi u šumarstvu, šef finasija šta već, da ovo ne bi nikad niko ne bi ni posumnjo da nema diplome i SDA ga stavi za ministra i on nešto pokuša ih zajebati i oni odma mu pokažu koje gazda izbace u svim medijima kako su mu kupili diplomu i onda ga pomilujuGefufna je napisao/la:Nedzejm Dzihanic, iz det ju?legenda reala je napisao/la:Ima se moze seKawhi je napisao/la: Falsicifiraš diplomu, postaneš ministar, otkriju te, dobiješ uslovnu, ostaneš ministar, pišaš po sirotilji.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
A u septembru, nijednog ispita nisu imali vjerovatnojasmin10 je napisao/la:Donnie znam ljude koji su studirali medicinu , masinstvo ali su radili preko ljeta svaki dan po 12 sati i redovno završavali.
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Tako i treba. Nije covjek nikog ubio i zauzeo mu mjesto, vec je demokratski izabran. Ako vec odlucis da glasas za kandidata SDA, mislim da ti nije bitno jel mu diploma lazna ili ispravna. Glup si i treba da te yebu gdje stignu.Kawhi je napisao/la:Falsicifiraš diplomu, postaneš ministar, otkriju te, dobiješ uslovnu, ostaneš ministar, pišaš po sirotilji.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Znam i ja penzionere koji imaju veću penziju nego vleiki broj porodica/kućanstava u Zenici platu.jasmin10 je napisao/la:Donnie znam ljude koji su studirali medicinu , masinstvo ali su radili preko ljeta svaki dan po 12 sati i redovno završavali.
Govorim o prosječnim slučajevima.
- Nail for Real
- Kontakt:
SlevinKelevra je napisao/la:Tako i treba. Nije covjek nikog ubio i zauzeo mu mjesto, vec je demokratski izabran. Ako vec odlucis da glasas za kandidata SDA, mislim da ti nije bitno jel mu diploma lazna ili ispravna. Glup si i treba da te yebu gdje stignu.Kawhi je napisao/la:Falsicifiraš diplomu, postaneš ministar, otkriju te, dobiješ uslovnu, ostaneš ministar, pišaš po sirotilji.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Mozes samo govorit o pojedinacnim slucajevima jer je prosjecna plata oko 850 KM a prosjecna penzija je sigurno duplo manja.Donnie Darko je napisao/la:Znam i ja penzionere koji imaju veću penziju nego vleiki broj porodica/kućanstava u Zenici platu.jasmin10 je napisao/la:Donnie znam ljude koji su studirali medicinu , masinstvo ali su radili preko ljeta svaki dan po 12 sati i redovno završavali.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- Donnie Darko
- Kontakt:
Nisi me razumio, mada izgleda da se nisam dobro ni izrazio. Gore kada sam o studentima govorio mislio sam na prosječne slučajeve, ovdje svakako govorim o rijetkim, pojedinačnim slučajevima, jer je takve kao primjer naveo jasmin, a takve slučajeve ne možeš koristiti u ovakvim raspravama jer su stvarno ekstremno rijetki.avenija je napisao/la:Mozes samo govorit o pojedinacnim slucajevima jer je prosjecna plata oko 850 KM a prosjecna penzija je sigurno duplo manja.Donnie Darko je napisao/la:Znam i ja penzionere koji imaju veću penziju nego vleiki broj porodica/kućanstava u Zenici platu.jasmin10 je napisao/la:Donnie znam ljude koji su studirali medicinu , masinstvo ali su radili preko ljeta svaki dan po 12 sati i redovno završavali.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Donnie ima pravo
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Nisam te skontao, jer nisi se dobro izrazio ,upravu si sigurno.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
Ako oduzmeš plate političara, prosječna plata u BiH postane odjednom 500 kmavenija je napisao/la:Mozes samo govorit o pojedinacnim slucajevima jer je prosjecna plata oko 850 KM a prosjecna penzija je sigurno duplo manja.Donnie Darko je napisao/la:Znam i ja penzionere koji imaju veću penziju nego vleiki broj porodica/kućanstava u Zenici platu.jasmin10 je napisao/la:Donnie znam ljude koji su studirali medicinu , masinstvo ali su radili preko ljeta svaki dan po 12 sati i redovno završavali.
- legenda reala
- Kontakt:
Sta je to tako maloDex je napisao/la:Ako oduzmeš plate političara, prosječna plata u BiH postane odjednom 500 km
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Kažu i to nam je puno, može se i s 250legenda reala je napisao/la:Sta je to tako maloDex je napisao/la:Ako oduzmeš plate političara, prosječna plata u BiH postane odjednom 500 km
- tuzlak1987
- Kontakt:
A sta ocekivati drugo od covjeka koji se zove Nidzejm 
Vidi, vidi, diskriminacija i po osnovu imena. 
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa odmah se vidi po imenu iz koje je strankerasavoje je napisao/la:Vidi, vidi, diskriminacija i po osnovu imena.
Ne to, nego taj. 
Joj Dzenane, ubijas mi svaki eritrocit.
Joj Dzenane, ubijas mi svaki eritrocit.
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
- legenda reala
- Kontakt:
Ime mu je Nudzeim
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.