Dobro nam dosao.simidobar je napisao/la:pozdrav za sve
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Mortem odgodila zadnji tren , al ovaj vikend napdam 
Mislim da je to to, sa igračkim kadrom, s kojim ulazimo u proljetni dio.. Kako je Čala i rekao u svakoj liniji po jedan igrač i to je to.. Nažalost ništa kvalitetno nismo uspjeli namamiti, sad nam preostaje ili da svi igraju na zavidnom nivou ili da imamo tonu sreće! Bit ću zadovoljan Evropom, a neki trofej je bonus ili premija 
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Hoće li Dulja produžiti ili da ga zlostavljamo s istoka do kraja sezone? 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Evolution87
- Kontakt:
hoce, produzit ce u neki drugi klub poslije maja.joker90 je napisao/la:Hoće li Dulja produžiti ili da ga zlostavljamo s istoka do kraja sezone?
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Hvala braca, bolje vas nasao... Poslije 314-tog puta da uspije registracijaMortemHz je napisao/la:Dobro nam dosao.simidobar je napisao/la:pozdrav za sve
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Onda zlostavljanje it is!Evolution87 je napisao/la:hoce, produzit ce u neki drugi klub poslije maja.joker90 je napisao/la:Hoće li Dulja produžiti ili da ga zlostavljamo s istoka do kraja sezone?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Pa ja nešto kontam po meni se to ovako rješava tako što npr ponudis za Ordagica odredjenu svotu,a oni se kao dignu,a mi dovedemo još boljeg veznjaka od Ordagica i platimo ga puno vise i tako bi onda ova gospoda koja diže noseve čim Sarajevo da ponudu za nekog igrača shvatila da nema puno cijenkanja i nabijanja cijena,al mi nazalost još nismo poceli placat obestecenja bilo kakva osim ako se ne varam za VelkovskogFoSte95 je napisao/la:Ja nešto kontam da nisu htjeli davati pare na pojačanja sada jer smatraju da se sa ovim kadrom može izboriti evropa na ljeto, pa na ljeto dovest 1-2 kvalitetna igrača pa napasti Evropa Ligu
Bit ćeš opet prvak čest 1946
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Moze li nas biti jedno 6 milja protiv Viteza u nedjelju?ledesma je napisao/la:Mislim da je to to, sa igračkim kadrom, s kojim ulazimo u proljetni dio.. Kako je Čala i rekao u svakoj liniji po jedan igrač i to je to.. Nažalost ništa kvalitetno nismo uspjeli namamiti, sad nam preostaje ili da svi igraju na zavidnom nivou ili da imamo tonu sreće! Bit ću zadovoljan Evropom, a neki trofej je bonus ili premija
4-5k ako ne bude kiše..MortemHz je napisao/la:Moze li nas biti jedno 6 milja protiv Viteza u nedjelju?ledesma je napisao/la:Mislim da je to to, sa igračkim kadrom, s kojim ulazimo u proljetni dio.. Kako je Čala i rekao u svakoj liniji po jedan igrač i to je to.. Nažalost ništa kvalitetno nismo uspjeli namamiti, sad nam preostaje ili da svi igraju na zavidnom nivou ili da imamo tonu sreće! Bit ću zadovoljan Evropom, a neki trofej je bonus ili premija
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Pa koliko nas ima bolesnika, očekujem i više! Ko te volio nije ni obolioMortemHz je napisao/la:Moze li nas biti jedno 6 milja protiv Viteza u nedjelju?ledesma je napisao/la:Mislim da je to to, sa igračkim kadrom, s kojim ulazimo u proljetni dio.. Kako je Čala i rekao u svakoj liniji po jedan igrač i to je to.. Nažalost ništa kvalitetno nismo uspjeli namamiti, sad nam preostaje ili da svi igraju na zavidnom nivou ili da imamo tonu sreće! Bit ću zadovoljan Evropom, a neki trofej je bonus ili premija
Ja mislim taman da 11panjeva započne da će biti oko 10ak hiljada( samo vrijeme da se potrefi kvalitetno )
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa nismo Robijaši.ledesma je napisao/la:Pa koliko nas ima bolesnika, očekujem i više! Ko te volio nije ni obolioMortemHz je napisao/la:Moze li nas biti jedno 6 milja protiv Viteza u nedjelju?ledesma je napisao/la:Mislim da je to to, sa igračkim kadrom, s kojim ulazimo u proljetni dio.. Kako je Čala i rekao u svakoj liniji po jedan igrač i to je to.. Nažalost ništa kvalitetno nismo uspjeli namamiti, sad nam preostaje ili da svi igraju na zavidnom nivou ili da imamo tonu sreće! Bit ću zadovoljan Evropom, a neki trofej je bonus ili premija![]()
Ja mislim taman da 11panjeva započne da će biti oko 10ak hiljada( samo vrijeme da se potrefi kvalitetno )
Pa nismo 
- TobeYarabi
- Kontakt:
ima li negdje danasnja utakmica da se pogleda?
- VanCipelic
- Kontakt:
TobeYarabi je napisao/la:ima li negdje danasnja utakmica da se pogleda?
- TobeYarabi
- Kontakt:
hvala brateVanCipelic je napisao/la:TobeYarabi je napisao/la:ima li negdje danasnja utakmica da se pogleda?
Moze li neko da mi kaze ko nema pravo igrati protiv Viteza i je li Almir Bekic medju njima jer gura Hodzica non stop na lijevu stranu i jel Balic dobio dvije utakmice suspenzije zbog crvenog . Znam da Mihojevic ne igra zbog crvenog protiv Radnika ??
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI
Gdje onaj high na forumu , ne viđam ga danima.Nadam se da je trajni u pitanju.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
mikimaus je napisao/la:Moze li neko da mi kaze ko nema pravo igrati protiv Viteza i je li Almir Bekic medju njima jer gura Hodzica non stop na lijevu stranu i jel Balic dobio dvije utakmice suspenzije zbog crvenog . Znam da Mihojevic ne igra zbog crvenog protiv Radnika ??
Mihojevic je dobio jednu jer je dobio 2 zuta i crveni protiv Radnika,a Balic je dobio 2 jer je bio direktni crveni i Vitez ce mu biti 2 utakmica suspenziju da odradi jer je protiv Viteza odmarao.Al.Bekic ima pravo nastupa ali Cala pocinje u zadnjim pripremnim sa Hodzicem na njwgovoj strani pa vidjecemo .a stoperski par uigrava Ivetica i Noleta sto isto jako dobro izgleda,a Kovacevic jos nije sprwman garant,mada normalno trenira.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
- franklampard8
- Kontakt: