masala....Torres Da Killa.!. je napisao/la:Jos jedna divna vjest: Poulsen's Agent denies Red link. Christian Poulsen has not received any contact about a possible move to Liverpool, according to the player's agent.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
masala....Torres Da Killa.!. je napisao/la:Jos jedna divna vjest: Poulsen's Agent denies Red link. Christian Poulsen has not received any contact about a possible move to Liverpool, according to the player's agent.
al dobarrr je samo ubacit standard chartered....kakav je to programmmm sto koristisss
Jeste po Engleskim oficijalnim stranicama. Kod njih je u 16:00, po našem vremenu to je 17:00Faraon iz Visokog je napisao/la:na oficijalnim stranicama pise da je utakmica u 16:00 znaci trebala bi bitKing Kenny je napisao/la:derbi na otvaranju prvenstva trebali bi prenosit,sad nezz ukoliko pocinje utakmica,ness sam cuo da BHT ove sezone prenosi samo utakmice od 16 hOTNYS_YNWA je napisao/la:Prenosi li BHT utakmicu sa Arsenalom?
Da možda nisi mislio NE tačnih !Phill Jackson je napisao/la:pustite momcinu,ipak je bio kapiten u-21 brazila i s 19 kapiten gremia s kojim je igro finale juznoamericke lp![]()
ove sezone ce jos bolji bit zato sto nece bit mascha,samu mu je smeto on..20 puta bolje igra kad je s gerrardom il aquilaniem u paru,medju top 5 igraca lige s najvise tacnih pasova je bio prosle sezone i u top 3 cini mi se s najvise oduzetih lopti
nisam nisamreds je napisao/la:Da možda nisi mislio NE tačnih !Phill Jackson je napisao/la:pustite momcinu,ipak je bio kapiten u-21 brazila i s 19 kapiten gremia s kojim je igro finale juznoamericke lp![]()
ove sezone ce jos bolji bit zato sto nece bit mascha,samu mu je smeto on..20 puta bolje igra kad je s gerrardom il aquilaniem u paru,medju top 5 igraca lige s najvise tacnih pasova je bio prosle sezone i u top 3 cini mi se s najvise oduzetih lopti
Šta misliš ko je zabio gol (pardon autogol) u toj istoj tekmi ?Phill Jackson je napisao/la:nisam nisamreds je napisao/la:Da možda nisi mislio NE tačnih !Phill Jackson je napisao/la:pustite momcinu,ipak je bio kapiten u-21 brazila i s 19 kapiten gremia s kojim je igro finale juznoamericke lp![]()
ove sezone ce jos bolji bit zato sto nece bit mascha,samu mu je smeto on..20 puta bolje igra kad je s gerrardom il aquilaniem u paru,medju top 5 igraca lige s najvise tacnih pasova je bio prosle sezone i u top 3 cini mi se s najvise oduzetih loptigledaj naseg zidana
![]()
[youtube][/youtube]