NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Izgubili na penale.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)
Ljudi kako se vama čine ove pripremne utakmice. Cijeneći kvalitete protivnika jeli smatrate da smo napredovali u igri. Imali itko tko je blizak klubu da zna išta po tome pitanju. Volio bi da smo imali u pripremnim još kvalitetnijeg protivnika da vidim kako stojimo u ovom trenutku.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
Po meni se tu nista ne moze ni znat ni vidjet. Cim kao danas igras finale i startas sa Barisicem i Brekalom na stoperu itd. Znaci miksanje i dalje sastava. Pripreme veze nemaju sa prvenstvom i natjecateljskim ritmom niti nam pobjede ili porazi nesto donose. Metalleghe je najvaznije 25.2. u prvenstvu. To nam je utakmica sezone prakticno. Sve drugo do tada je nebitno. Samo da ne bude ozljedaPERO1234 je napisao/la:Ljudi kako se vama čine ove pripremne utakmice. Cijeneći kvalitete protivnika jeli smatrate da smo napredovali u igri. Imali itko tko je blizak klubu da zna išta po tome pitanju. Volio bi da smo imali u pripremnim još kvalitetnijeg protivnika da vidim kako stojimo u ovom trenutku.
Sandi Krizman u Koperu
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
- Evolve
- Kontakt:
Izleda da dobijamo tog famoznog brazilca. Sređuje papire dole još pa dolazi. Pozicija, prednji vezni. To je što znam, neznam ime.
NK Široki Brijeg
Stampy, zašto si ovo stavio na temi Hajduka i Zrinjskog ? Kakve oni veze imaju sa utakmicom na Blatu ? Možda bi ti volio da bude "belaja" ?!?!
Taman gledam snimku na sptv Gorica-Dugopolje.Upalim oko 75 minute i kazem aj bas da vidim ovog Marinu.U 80 minuti lopta dolazi do Marine i zabija gol. 

Igraj Široki ti si najbolji!
- Ustanik8SB8
- Kontakt:
stampy je napisao/la:Joj ovih padobranaca sa svojim teorijana rata i zavjera- slijedi meč protiv Neretvanca (vrapčići ili opuzen)
- pa Široki Brijeg na mostarskom blatu 11.2.
- pa Željezničar u vrapčićima 18.2.
- pa Bosna Sema 25.2. (generalka)
Rahimić će u kadru imati jedno novo ime.
Emrah Krčić, bivši kapiten U17 reprezentacije Crne Gore
koji je osma prinova Rođenih ove zime.
Nadam se da neće biti belaja na mostarskom blatu, na Široki - Velež
Znoj štedi krv!
11.2,14:00 tako pise na sluzbenojLoveSB96 je napisao/la:Kad igramo s velezom, zna li iko satnicu?
Igraj Široki ti si najbolji!
Di je taj Brazilac?
Na službenoj stranici kluba izmjenjeno ime glavnog sponzora, sada sam primjetio, kad su ovo izmjenili ?
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Kakva je promjena u pitanju? Na mobu sam
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
FEAL stavljen kao glavni sponzor
HRHB
HRHB
Koliko li love traze Plazonic i Baric za raskid ugovora 

HRHB
HRHB
-
- Kontakt:
Ma kakve isplate poslat u Posušje i pomoć im da uđu u drugu ligu.Android je napisao/la:Koliko li love traze Plazonic i Baric za raskid ugovora
Al bi pravo valjalo kad bi se Posusje vratilo u prvu ligu
Jos jedan susjedni derbi.

...
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, Semrush [Bot] i 7 gostiju.