FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- MocMahale444
Re: FK Željezničar
Neće ići u Antaliju, radiće u Sarajevu po programu.MocMahale444 je napisao/la:Kad putuje Kerla u Antaliju?
U nedjelju se vraćaju iz Antalije.MocMahale444 je napisao/la:Kad putuje Kerla u Antaliju?
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- MocMahale444
Ok hvala, nisam znao.Qwerty90 je napisao/la:Neće ići u Antaliju, radiće u Sarajevu po programu.MocMahale444 je napisao/la:Kad putuje Kerla u Antaliju?
Virto kud prije proleti ovo vrijeme
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- Neandertalac
- Kontakt:
Očekujem od naših iz kluba da gospodski opale šljagu Tuzlacima, onako kulturno preko ruke i preko zuba.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Gdje neće proletiti, svaki dan nešto novo, k'o da smo Real MadridMocMahale444 je napisao/la:Virto kud prije proleti ovo vrijeme
Gurnut ih opet u drugu liguNeandertalac je napisao/la:Očekujem od naših iz kluba da gospodski opale šljagu Tuzlacima, onako kulturno preko ruke i preko zuba.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- MocMahale444
Nemam pojma kako sam ja mislio da u subotu igramo protiv Astane i ostajemo jos 7 dana poslije toga.Virtu4l je napisao/la:Gdje neće proletiti, svaki dan nešto novo, k'o da smo Real MadridMocMahale444 je napisao/la:Virto kud prije proleti ovo vrijeme![]()
Ovi videos iz Antalije dobri i radi se punom parom s tim da je atmosfera izmedju igraca ekstra pa reko neka ih tamo
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Nek Cenan nije manijak al zato je kerla, cuo sam covjek vise voli zelju od majke rodjene....hahahahhah
Zar moze Zeljo tu biti kriv ako igrac trenira s nama,ne igra utakmice
- Neandertalac
- Kontakt:
Kako ne može. Pa nije onako ugovor tu, već da štiti igrača i klubove. Kada bi bilo drugačije ovakvih slučajeva bi bilo na stotine. Ne sviđa mi se ili imam bolje odoh ja.Scout1921 je napisao/la:Zar moze Zeljo tu biti kriv ako igrac trenira s nama,ne igra utakmice
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- ZeljeznicarFan
- Kontakt:
Pasa moj fakat si postao dosadan,ali nazalost imas pravo da to i budes.amazon je napisao/la:Sta li ce nasi pravnici pametnjakovici reci za slucak Kostic. Fino su ga posavjetovali bas strucnjaci.
Radnička klasa !
- amazon
- Kontakt:
Da, da. Pravnici strucnjaci, dovode igraca tri mjeseca a ne mogu meda. Prave se pametni i glume strucnjake. Zbog toga nam je klub kratak za jedno 200.000KM raskida ugovora jer su bas pravnici dovodili igrace. Skoci nam na nos, al. Haj nemoj da ja budem negativan jedino.ZeljeznicarFan je napisao/la:Pasa moj fakat si postao dosadan,ali nazalost imas pravo da to i budes.amazon je napisao/la:Sta li ce nasi pravnici pametnjakovici reci za slucak Kostic. Fino su ga posavjetovali bas strucnjaci.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Uredu to,igrac ima ugovor koji mora postovati,u ovom slucaju ne vidim da je Zeljo kriv jer Kostic nije potpisao za nas i ne igra utakmice,tu je na treninzima,sto je opet normalno da igrac trenira s nekim klubom,jedino Kostica mogu tuziti,a i Sloboda postala ciganski klub s novim predsjednikom,lik sad hoce da zarade na KosticuNeandertalac je napisao/la:Kako ne može. Pa nije onako ugovor tu, već da štiti igrača i klubove. Kada bi bilo drugačije ovakvih slučajeva bi bilo na stotine. Ne sviđa mi se ili imam bolje odoh ja.Scout1921 je napisao/la:Zar moze Zeljo tu biti kriv ako igrac trenira s nama,ne igra utakmice
- HajdeZeljozabiGol
- Kontakt:
Idemoooo Kerlažaaaa....3 titule sa Zeljom.....vakat je za cetvrtu !!! Sve igraci koji imaju titula. Zeba, Stojanovic Kerla,Zakaric... Ma ima da silujemo ove ekipe!
Sutra znaci sa Astanom..steta sto nije i Kerla tamo da vidi Celava raketa sa cim raspolaze. Jel opet u 15h po nasem?
Sutra znaci sa Astanom..steta sto nije i Kerla tamo da vidi Celava raketa sa cim raspolaze. Jel opet u 15h po nasem?
Željo1921
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!
Tesko je biti pitar ;) ;)
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!
Tesko je biti pitar ;) ;)
-
narodniheroj
- Kontakt:
Tek stigoh da pogledam , ekstra ovo ljudi rade i sve čestitke ekipi 1921 tvLjoZee je napisao/la:
Uzivajte
PS što se ismijah na 7,58 šta Musa radi Zakariću to nisu istine. Ne može ga Zakarić proći ni pod pratnjom MUP-a
Musa definitvno najveće naše pojačanje
Kerla,dobrodosao.
I ta pozicija stopera je popunjena hvala Bogu.
Nasi sad trebaju poslati poresku Slobodi. Cisto da malo pogledaju ugovore i doprinose.
I ta pozicija stopera je popunjena hvala Bogu.
Nasi sad trebaju poslati poresku Slobodi. Cisto da malo pogledaju ugovore i doprinose.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ima i ono kad šutiraju slobodnjake, pa ga Musa zabi, a neko iza govori 'kako Musa dere jarca'narodniheroj je napisao/la: Tek stigoh da pogledam , ekstra ovo ljudi rade i sve čestitke ekipi 1921 tv
PS što se ismijah na 7,58 šta Musa radi Zakariću to nisu istine. Ne može ga Zakarić proći ni pod pratnjom MUP-a![]()
Musa definitvno najveće naše pojačanje
Uzivajte u zadnjem izvjestaju sa treninga u Turskoj.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Gledaj Cenana majstora sto suta
Inace sjeca li se neko onog derbija na kosevu, kad smo ih oderali , sta im je Cenan radio, kakvi driblizni
Inace sjeca li se neko onog derbija na kosevu, kad smo ih oderali , sta im je Cenan radio, kakvi driblizni
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, kosuljaplava i 32 gosta.